Godkväll!
Kvällen har mest bestått av hästhoppning på TV med grannen, massa surr och en liten lektion i hönslära. Nu är jag uppe och diskar och tvättar. Jag ids inte försöka vända tillbaka dygnet förrän nyårshelgen är avklarad. Dock ska vi ut och rida imorgon vid halv tio, men det innebär ju ändå att jag kan ligga i sängen fram tills nio iallafall och så mockar jag efter ridturen. Sedan får jag väl ta en (numera välkänd) liten powernap innan jag beger mig på eftermiddagen om det blir svårt att somna ikväll. Ska skriva en liten packlista redan ikväll känner jag, jag är så pass senil att jag skulle kunna glömma alkoholen till exempel..

Nu ska jag äta lite (mycket) kvällsfika och spela betapet medans jag väntar på att tvätten ska bli redo för hängning. Inga bilder från syjuntan har ännu dykt upp..
Puss
Hej.
Jag fattar inte hur jag kan vara så trött! Men jag gissar på förkylning kombinerat med lättnad över att kunna stressa ner en aning. Ligger och nöter på sängen igen, aaah. Det var jättemysigt med bananiusarna igår och idag. Vi sov rätt länge och åt frukost, de åkte hem vid halv två och då gick jag och hundarna på en promenad. Jag har mockat och gjort färdigt i stallet men ska vänta med ridningen tills ikväll då jag får sällskap av Sonja ut. Jag har lite disk och städning att ta tag i men jag måste fariken ta en PN igen först..

Emelia skulle sända mig några bilder ikväll från syjuntan så jag lägger upp dem på bloggen senare. Ohoj!
Här kommer något som jag stulit från en annan blogg för att få lite inspiration. Jag ska skriva lite om varje punkt, en i taget. Vi får väl an si hur det går.

01- om mig
02 - min första kärlek
03 - mina föräldrar
04 - det här åt jag idag
05 - vad är kärlek
06 - min dag
07 - min bästa vän
08 - ett ögonblick
09 - min tro
10 - det här hade jag på mig idag
11 - mina syskon
12 - i min handväska
13 - den här veckan
14 - i mitt huvud idag
15 - mina drömmar
16 - min första kyss
17 - mitt favoritminne
18 - min favoritfödelsedag
19 - detta ångrar jag
20 - den här månaden
21 - ett annat ögonblick
22 - det här upprör mig
23 - det här får mig att må bättre
24 - ett annat ögonblick
25 - en första
26 - mina räddslor
27 - min favoritplats
28 - det här saknar jag
29 - mina ambitioner
30 - ett sista ögonblick
Godnatt. Klockan är nu över fyra. Jag ligger och gottar mig i sängen med datorn i knät och i vardagsrummet ligger tre översovare. Vi har fikat, druckit vin, fått julklappar av gullungen Emelia, spelat spel och pratat om allt möjligt (efter midnatt och en vinbox blir det en hel del snoppsnack..).

Jag fick en sjukt bra tröja från Costa Rica, ska försöka lägga upp en bild på den inom kort. Nu är det nattis och jag är ledig imorgon! Så sjukt. Jag behöver inte ens lämna gården imorgon och det var länge sedan (julafton borträknad). Ska försöka ta mig ut med både Simzon och Älvan. Godnatt!
Det är så jämarns mysigt hemma hos mig just nu. Ska bara ta en dusch, sedan tända lite ljus och vänta in brudarna!
Hej.
Nu sitter jag och lökar fast jag har en del att göra, nästan bättre att ta en riktig powernap tror jag så kommer jag kanske igång sen. Jag har förvisso sovit länge i natt men endast i etapper på grund av min äckliga slemhosta.

Bolagsshoppingen inför nyår är avcheckad. Jag ska låna en outfit av Mallis så slipper jag lägga mina sista ören på en klänning som jag kommer att använda en gång i mitt liv. Hundarna får sova över hos grannarna och C-Lan styr middagen så nyår känns överhuvudtagen ganska check.

Ikväll kommer Linda, Linnea, Emelia och Dalila hit på besök och innan dess ska jag hinna plocka ihop lite här inne, göra klart stallet, byta sängkläder, bära in ved och konstruera en laxröra. Men det ska nog gå som smort efter min lilla PN..

Puss!
Hej igen.
Nu har jag varit på min arbetsintervju. Jag försov mig en aning imorse och hann därför inte tvätta håret, konstigt nog gick det rätt bra ändå och jag ska dit på inskolning nästa vecka. Efter det hämtade jag upp mamma och så tog vi en shoppingrunda på Systembolaget och Coop, mamma har ingen bil så hon må ju få skjuts ibland. Det är ju rätt drygt att gå loss på bolaget utan transportmedel.

Nu sitter jag här med Rill i knät, han är och taffsar på tangenterna. Jag tror att han försöker härma mig, han är så förbaskat mänsklig ibland. Jag ska strax klä på mig krigsmunderingen och gå ut i stallet med mina hundar som skakar av energi. Jag har frusit konstant sen jag vaknade men det beror väl kanske på den här rackarns förkylningen. Ikväll ska jag på en middag som mer och mer börjar likna en släktmiddag och det är inte min egen släkt vi talar om här så jag är redan nervös.

Min blogg är fruktansvärt bildlös för tillfället eftersom jag inte orkat leta fram sladden till kameran. Därför ser jag detta som ett ypperligt tillfälle att slänga in en bild på Mallis och KikarN som allmän underhållning. Håll till godo!

Jag behöver seröst hjälp med att lägga upp en bild som header, jag är totalt lost i cyberspace..
Shit. Dagarna går skrämmande fort!

Jag kom precis hem till ett iskallt hus. Sedan jag fick min senaste elräkning så har jag strukit bekvämligheten att värma huset med el medans jag är borta ur mitt liv. Eller, lite elvärme måste jag ju ha på så saker och ting inte fryser sönder samt så att det går att vistas inomhus utan overall, men första timmen när jag kommer hem får jag sitta i morgonrock och tofflor ovanpå kläderna innan jag eldat igång värmen igen, som nu alltså!

Jag hade en trevlig utekväll igår trots tidigare decemberutgångar och trots det faktum att jag faktiskt var onykter. Vi drack upp nyårsbubblet, det kanske var det som fick mitt humör på topp. Jag lämnade förfesten men Linda, Robin och Landström och detta visade sig visst vara ett vinnande koncept (om jag får tala för mig själv dvs). Det var rikti nice att få sällskap på schlagergolvet och svetten rann. Jag hann även med att reta upp en gaytjej som ville "ta det utanför" samt skälla ut garderobskillarna för att de tappat bort min minikavaj (jag fann den senare i fickan på täckjackan). Kvällens bästa var uteslutande dock bajssprayen inne på max, något klockrenare får man leta efter. Linda fick en väldigt realistisk och stark bajsluktsspray i julklapp och den användes rätt flitigt i slutet av kvällen.. Omoget men helt galet kul.

Nu ska jag göra en åkarbrasa och sedan se om granna ringer över mig på bönspelet ikväll. Hästarna sov ute inatt så jag är mockningsbefriad idag. Imorgon ska jag på besök på ett eventuellt extrajobb. Nu vill Mio ha en matbit dessutom! Hej!

(Lyssna på Kent - Vintervila, du kommer inte bli besviken)
Hej igen.
Jag har haft en slapp dag idag men nu är det dags att ta en dusch så man ser ut som folk igen. Jag tror min lumpardress håller på att växa fast på mig. En liten "shave" vore ju inte heller skadligt. Jag ligger på sängen och hundarna verkar tro att det är natt.. stackarna, vilket abrupt uppvaknande de snart kommer få då vi ska masa oss ut till den kalla bilen! Det vankas filmkväll hos Rob.

Övriga updates:
- Det är Sofia Snorran Morrans födelsedag idag, yey!
- Simzon har fått en bäbisblå grimma.
- Rill är brun.


En skumtomte till och jag kräks..
Aaah jag är så jävla horny!!!
*daskar snoppen hårt i dörrkarmen*

Okej, för internt..
Hej!
What a day. Hela konceptet med att alla skulle fira jul här ute i min lilla stuga var ju perfekt. Dock hade jag ju inte räknat med den här påsmygande febern, huvudvärken samt halsmördarn. Så jag måste erkänna att det är väldigt skönt nu när det bara är jag och Frida kvar (samt pappa på ingående), MEN det var jättemysigt att ha alla här.

Jag har precis varit ute och fixat stallet samt tagit in hästarna, de fick komma in lite tidigare idag eftersom det är så farikens kallt ute. Alla hade frost i ögonfransarna. Ska gå ut lite senare och ge dem lite mera kvällshö innan jag går och lägger mig. Nu ska jag göra ris a la malta, vänta in pappa och sedan blir det sällskapsspel med ett glas rosévin i handen (bra för halsen har jag hört)! Eventuellt går vi över till grannarna och spelar mera spel när deras gäster har åkt om det inte blir för sent.

God jul! Mio och Rill hälsar.

Mutta!
Jag har massor att förbereda men har legat och vridit mig hela natten. Frusit som ett djur - svettats - frusit - svettats - frusit - svettas. Vid fem var jag uppe och letade fram en ask bafucin då jag precis insett att mina halsmandlar var stora som pingisbollar. Så oläckert! Svalde med nöd och näppe en alvedon men nu är jag ändå relativt pigg. Jag ska ta en dusch och sedan sätta igång, yey!
Godkväll.
Fy fariken vilken dag det har varit, jag är helt slut. Och då är den ändå inte över än. Jag måste tvätta klart samt helst även städa och diska i köket. Nu har jag i alla fall ved över jul och nyår så inte Rilli gnäller över kylan. Jag fick köpa lite ved hos en söt gubbe i Sävarberg.

Jag har precis tagit in och nattat hästarna. Mitt huvud spränger. Men imorgon är det i alla fall julafton, yey. Tycker synd om min morbror som får spendera julen på sjukhuset. Han skrämde skiten ur mamma i morse genom att bara försvinna, men han återfanns senare på akuten. Vi ska åka förbi imorgon med lite julklappar och kanske något gott att äta, han skulle egentligen ha firat här i Bullis med oss.

Ja, vad kan jag annars uppdatera om. Banka lever rövare i huset. Frida har ockuperat vardagsrummet. Jag har fått riktigt najsa grejer i min kalender de senaste dagarna. Men fan, nu måste jag återgå till mina sysslor. Kommer väl isäng där vid 3 snåret!

Förresten skickade jag precis in ett bidrag till en fototävling arrangerad av "Unga uppfödare", temat är "Häst och vinter". Jag skickade in den här gamla goda Braxselebilden på mig och Simpiz!



Puss hej!

Äntligen har jag jobbat min sista dag på flygrestaurangen. Det blev en kraftfull arbetsdag med två timmars övertid men nu är det över. Kommer dock att behålla min badge ett tag framöver ifall att jag skulle vilja/få jobba lite extra under komvuxtiden. Fick även ett annat intressant jobberbjudande idag som tål att sugas på..

Äntligen har jag även landat vid köksbordet där jag alltid landar efter en lång dag. Slutade jobbet kl 22, droppade av mina kollegor samt hämtade hundarna, kom hem till Bullis vid 23snåret, hämtade in ved, drog mig ut i stallet vid 23.30.. ja ni hör ju. Det var ett gäng glada men småfrusna hästar som precis fick komma in i stallet. Dock har de ju fri tillgång på hösilage i hagen så det gick väl ingen större nöd på dem. Törstiga blir de ju dock! Men jag har hört ryktas om en termobar senare i vinter..

Igår kväll var förövrigt en supermysig kväll. Jag bjöds på hemgjord pizza och rött hos söta människor. Kvällen avslutades med en mysig hundpromenad, lite lätt rödvinsberusade. Imorgon ska jag hämta en kubik ved så vi klarar oss över julhelgen (som jag förövrigt har höga förväntningar på!). Sedan blir det en liten tur in till stan på kvälla. Imorgon kommer även min syster och Bianca och stannar fram tills annandagen. Då ska vi spela julmusik och klä granen här imorgon. Nu ska jag ta en liten fikabit, läsa lite bloggar och sedan hoppa i sängen som Mio håller på och värmer upp åt mig. Puss!
Godkväll.
Det blev en intensiv shoppingtur för mig men nu är äntligen ALLA julklappar inhandlade och jag måste säga att jag är rätt nöjd. Det råkade dock bli någon extra julklapp här och var, till exempel en KISStröja till Elias. Man måste ju se till att grabben är cool på skolan.

Jag har även handlat all mat jag behöver inför julafton. Bland annat släpade jag hem 4 kg potatis, 6 liter julmust och ingredienser till minst 3 liter ris a la malta. NICE! Men fem timmar i människoträngseln var extremt påfrestande vill jag lova, dessutom dog mitt visakort.

Nu har jag precis kommit in till mig efter lite pajätande nästgårds. Ska strax klä mig för krig och gå ut och ta in hästarna för natten samt ge dem några pussar och kramar. Sedan ska jag slå in julklappar tills småögona mina blir för trötta. Puss!
Godmorgon.
Jag är totalt insnöad i min lilla stuga! Jag upptäckte igår kväll att snön på backen når ända upp till fönstren på baksidan av huset. Jag är inte sugen på att gå ut men jag måste snart hämta in mera ved och fixa stallet.

Jag är ledig idag och ska passa på att handla klart allt inför julafton. Jag har cirkus fem julklappar kvar att komplettera och så ska jag vara ute i god tid och köpa all mat idag. Vi ska fira jul hemma hos mig i år och då har vi delat upp maten tack och lov, men det blir ändå en hel del. Jag ska bland annat baka en vegetarisk paj. För första året så är ju även min lillasyster vegetarian på jul!

Vedproblemet hänger dock över mig, jag måste ta mig iväg och hämta mera ved innan julafton. Så jobbigt! Men så går det om man är nybörjare på att bo i hus. Nästa vinter kommer jag att vara rätt rustad. Ha en bra dag!
Idag var en bra dag, mitt förra inlägg till trots (igår var vi på TC där det var metal/rock tema). Jag och dogsen sov hos Robin. Vi har mest bara lökat. Jag hade dressyrträning med mina duktiga ponnyryttare nu ikväll som vanligt, det var sista träningen för terminen och de red dressyrprogram. Jag var så stolt!

Jag kom hem från hippo vid halv 9 (inklusive ett Willysstopp) och fixade stallet. Sen vi flyttade hästarna till vinterhagen älskar jag att ta in dem och natta dem, gärna sent. Konstigt nog har de aldrig bråttom in trots att jag ibland tar in dem vid midnatt. Mio hade gjort ett ofog under kvällen btw.. men jag vill ju inte hänga ut honom här i bloggen så jag kan inte berätta vad det var.

Nu sitter jag i alla fall och naggar på en liten kvällspaj. Rill är placerad i min morgonrock och Mio har en tuggrulle att mala ner innan sängdags. Jag har några saker som jag är totalt besatt av just nu och det är julmust, olika ostar (typ halloumi, mozzarella..), wasabi och lök. Okej "just nu" var en underdrift eftersom jag varit besatt i flera månader nu. Jag älskar mat.

Slänger in en gammal bild på MysarMio i lunne
Jag måste sluta dricka under en period nu, verkligen. Nu börjar tydligen mitt dåliga humör gå ut över andra, speciellt i fyllan alltså. Jag skyller allt på jobbet och andra närliggande "händelser" i mitt liv som inte fått fritt utlopp än.. Så, ett nyktert nyår då kanske?

Obs Obs! Måste tillägga att dagen började med en tortyrliknande mensvärk. Jag botade den med starka värktabletter. Kan detta ha spelat in? Jag hoppas.
Alltså. Häromdagen hade jag fyra unika besökare, väldigt märkligt med tanke på att jag bara gett adressen till en person. Alltså har den personen varit inne på min blogg via 3 olika datorer (vilket inte alls är omöjligt) under samma dag eller så.. jaa.. jag vet inte vad jag ska tro. Jag är inte redo för några besökare än, inte med den här fruktansvärda designen..
Gomöra.
Jag är så sjukt trött. Det är dock riktigt mysigt att sitta här med adventsljusstakarna tända och sakta vakna till liv. Jag ska strax åka och hämta mina allra sista grejer på Ers samt städa en toalett, sen är jag klar där. De nya flyttar in i helgen. Börjar jobba 13 idag med.. prutt. Nej nu måste jag åka, om jag tar mig ut dvs, det har ju snöat helt galet mycket..

PS. Jag är extremt ba*snödig men det far omkring en gigantisk jättegeting på toaletten. Vad gör han är i december??
Idag fick jag min efterlängtade mini-ren med böjbara horn. Tack SAS!
Åh, jag var uppe till 2 igår och slog in julklappar, inte nice just nu. Jag jobbar från 13 idag så det är ju ganska ickenice också. I dessa vintertider vet man aldrig när man kommer hem igen. Nu ska jag hoppa iväg till min julkalender och öppna lucka 16.. YEY!
Yes, min nya lover anlände som sagt imorse. Min fina julklapp från mami och papi. Det är en underbar slapparfåtölj från Boom, den ser ut like this:

I den här ska jag spendera en och annan kväll! Helst med en bok och en påse wasabinötter. Kvällen idag har förövrigt varit mysig, vi har varit ute en sväng med Simzon och Bella som båda var taggade som fariken. Det var endast -7 grader här ikväll. Nu är frågan, ska man hoppa isäng eller slå in julklappar? Iiiih!
Okej, hej.

Lördagen var kanske ganska misslyckad. Jag var tydligen odräglig + vi gick ut på Olles (typ stans sämsta uteställe på en lördag). Jag skulle dock vilja säga att dessa två faktorer gick hand i hand, dvs att jag BLEV odräglig pga att vi gick på Olles. Det hade ju aldrig hänt på Cover.

Söndagen blev mycket mysig. Började med pizza och mockning i Bull med mamma och Elias. Sistnämde fick prova rida lite på Bella också. Sedan åkte vi på julmarknad i Robertsfors och betade av di gamle. Efter det hade jag min dressyrträning som slutade med att jag fick rida lite ponny också, yey. Slutligen åkte jag till Stena och åt adventsfika.

Måndag var jag ledig och det var således en bra dag. På kvällen följde jag med Sandra på en makeuprådgivning vilket var rätt kul, dock så kände jag mig väldigt okvinnlig när rådgivaren utbrast saker som "jag skulle aldrig kunna gå ut utan foundation!" eller "man kan bara inte leva utan den här ögoncremen..". Dessutom hade alla utom jag högklackat, jag hade mina allväders..

Hm, sedan var det tisdag men där finns inte mycket att förtälja.. jag jobbade mest. Råkade missförstå arbetstiden så jag kom en timme sent, vilket inte var alltför uppskattat. DOCK så har jag bara fem arbetsdagar kvar nu!

Idag anlände mormor, Lennart, pappa och min tidiga julklapp hit till Bull. Det var awesome. Jag bjöd på kaffe och lussekatter som ursprungligen kom från pappa. Sedan hängde jag på ersboda och fick med mig nästan allt som var kvar, inklusive julgranen! Nu har jag precis kommit in från Sonja som bjöd på the, ska packa ur bilen nu och sedan ska vi nog ut och skritta en sväng. Hej!
Jag öppnade precis lucka 11 i min kalender och fick en hårprodukt som verkar awesome. Hairbutter. Kan det kanske rädda min badhairday?
Godmorgon min ende bloggläsare!

Jag känner på mig att det här blir en bra dag om inget oförutsett inträffar. Ska strax ut och fixa stallet, sedan ska jag in på ersboda och hämta lite saker samt besöka systemet för lite efterlängtad shopping. När jag kommer hem igen blir det nog en (förhoppningsvis) mysig barbackatur med S´et och efter det ska jag fixa mig för utgång, pepp. Dock har jag lite blandade känslor inför utgången med tanke på ett stort kvisselparti på höger pannhalva samt en stor förlust av hår som jag undrar om det är stress eller järnbrist..

Jag älskar förövrigt att jag får sova hur länge jag vill för mina hundar. Mio sitter vid mitt ben nu men RullRull har inte ens krupit fram helt från täcket. Mio vill ha frulle!

Hej!
Hej härliga fredagkväll.
Jag ligger i sängen och chattar med Rebecka. Vi planerar dels en festkväll innan jul och även Sonisphere 2011, pepp!

Idag vaknade jag. Sedan jobbade jag. Jobbet var inte en megaplåga idag, bara en mellanplåga.. jag slapp nämligen stå i kassan. Jag är så sjukligt less på våra kunder så jag får hög puls bara av att vistas utanför diskrummet. Drömmen är ju när man får ta på sig hörselkåporna och skrapa matrester i 8 timmar. Ja, det är eremitgenen som slår igenom igen..

Efter jobbet fixade jag klart stallet, sedan såsade jag runt i huset utan mening eller mål ett tag för att till sist ta in hästarna vid 12-snåret och ge dem en godnattpuss. Det är rätt skönt att komma ner till hagen vid midnatt och inse att hästarna inte har någon brådska in trots -18. De ska bara tugga klart först liksom.

Förövrigt har en inbjudan till "Nyårsfest av rang" trillat in. Festen kommer att hållas i "Gräsmyr - Byn som aldrig sover" och jag är ju inte den som är den.. Pepp!

Nu vill jag gärna tro att jag har en bra helg framför mig med party, ersbodadol (hämta granen bland annat), julmarknad i Robertsfors, ridning, träning, adventsfika och mycket sömn! Vissa är nämligen lediga även på måndag, ehe.
Godkväll mjäll.
Dagen har inte varit överdrivet uppmuntrande. Jag har varit på jobbet, dvs. Nu ligger jag i sängen med en Rilla på fötterna och slöchattar men borde försöka somna snart eftersom jag ska vara på hippo imorgon halv 8 och rida markarbete på Magic, hur mysigt är inte det!

På tal om ridning så lade pappa upp en bild på mig, i mina yngre dagar, på facebook idag och jag var tvungen att stjäla den. Jag är så söt.

När det begav sig..

Ååååh.. jag orkar inte jobba något mer den här veckan. Det är tisdag. Fubar! Jag jobbar inget mer med Mikaela i veckan heller vilket gör det extra gräsligt. Ska försöka rulla mot sängkanten nu och se om jag kan ta mig upp.. här kan jag ju inte ligga hele daga. Or can I..

Hej. Nu ligger jag nergosad i sängen under min nya maskroslampa och väntar på rätt ögonblick att somna. Mio snarkar och RullRull värmer mina fötter, mys! Den här dagen började 03.50 för mig då jag vaknade (mot ALLA ods) och gjorde mig färdig för jobb. Började 04.30 och hade en rella bra arbetsdag för en gångs skull (med ett utantag; en osmaklig kärring med tatuerade ögonbryn som var fast besluten att förstöra min dag).

Efter jobbet såg jag Zombie med Rob, hämtade dogs samt bökade lite på Ers. Kom hem vid 6tiden och åt ingen middag, tyckte tydligen för stunden att det var bättre med lite chirra, lite geisha och lite knäckemacka. Sköljde ner med lite julmurra. Efter den stärkande utfodringen for jag ut med Simzon tillsammans med Sonja och Metra. Det var jättehärligt väder och S´et verkade uppskatta turen. Jag mockade och gjorde klart stallet samt tog in resten av damerna, sedan var man ju lite småsugen på något när man kom in igen där vid 10.. så jag kokade helt sonika chokladsås och tog fram glass. Hängde en tvätt också, körde en beta och nu ligger jag här. NICE!

Nu ska jag sova gott. Puss!
Goddag.
Idag är det den 6e december, om jag inte minns fel, och min bodyshopkalender har visat sig vara en liten guldgruva. Jag har hittills pillrat fram ett schampo, ett balsam, en GRYM mascara, en nagelfil, fotkräm och handkräm. Sjukt awesome. Imöra får jag öppna lucka 7..

God lördag!
Det var tungt men jag släpade mig upp i ottan (typ halv 9) och tog en dusch för att vakna. Sedan följde jag med Sonja på en mycket intensiv shoppingtur på stan och Mariedal. Det var grymt skönt att vistas på dessa allmänna platser någorlunda tidigt eftersom jag bara blir mer och mer folkskygg, haha. Det måste bero på en kombination av lesshet på jobbet och min underbara ensamhet här på landet. Nä, men jag hatar verkligen att trängas och att köa. Får rysningar av blotta tanken.

Nu ska jag pyssla lite och göra stallet innan middag. Snart kommer pappas hund Mikki också, han ska hänga här tills imorgon eftersom pappa ska ut på galej. 3 hundar är ännu bättre än 2, som jag brukar säga..

Puss!
Men hallå? Är det bara jag som insett att vi hästtjejer plötsligt är superinne när det gäller skor? Jag gled ursäktande in på jobbet häromdagen med mina rid/stallskor (ett par bruna jodpurs) eftersom jag i stressen glömt att byta skor och fösökte att trycka in dom lite diskret i ett hörn så att det inte skulle lukta hästbajs på hela kontoret. När jag sedan slutade för dagen fick jag veta att våra yngre förmågor gått och tittat på skorna hela dagen och undrat vilket cool innetjej dom tillhörde..

Ja se på fan. Idag är det fredag och jag har inte jobbat hela kvällen som jag i regel gör. Jag drog någon sorts vinstlott och fick jobba 8-16.30 som en vanlig dödlig och det var väldigt skönt. Dessutom fick jag privilegiet att jobba tillsammans med Mikaela (det är extremt sällsynt numera trots att vi både jobbar nästintill heltid) och det var grymt kul. Damn, Im going to miss her so much..

Efter jobbet handlade jag en kasse proviant på Willys. Jag tenderar att endast köpa flytande föda när jag handlar, idag blev det en förpackning med åtta redbull, en mjölkliter, julmust och några "hunger controll"-drycker. Och en påse wasabinötter, iofs. Jag gjorde en snabb röjning och fixade det mest nödvändiga i stallet och sedan fick jag besök av Ida. Det var väldigt trevligt, sist vi sågs var nog någon gång i augusti så det var verkligen på tiden med en uppdatering! Hästarna fick komma in vid tolv och nu ligger jag i sängen med Brun och Brun (ok nu hittade jag på, en Brun vägrar sova i sängen med mig), lyssnar på D-A-D och ska försöka stänga igen stirrögona mina.. ska upp imorgon och åka till stan med Sonja för lite spontan shopping. Jag behöver en förlängningssladd. Sov godt!

Dagens "vi ville helst inte höra detta från denna person":
M - Usch Johanna, har du smakat salrgurkan? Jätteäcklig!
P - Den smakar snopp! Men det är ju inte alla som gillar det..
Godkväll!
Jag vill egentligen bara tala om att jag har fått en julkalender från Body Shop av min generöse fader, och i lucka 1 fann jag ett schampo med "Rainforest"-doft. Framför mig har jag ytterligare 23 dagar av glädje..
Johanna
Mmm! Nu ligger jag här i min säng, klockan är 01.01 och jag tog precis tummen ur *beep* och skapade en ny blogg. Jag har ju klurat på det länge och efter oändligt många påtryckningar så gjorde jag slag i saken. Jag hoppas ni gillar mitt nya bloggnamn, observera att bush betyder "vildmark/glesbygd" typ och inte "buske" eller något sådant. Känns inte som att "buske" är något man vill bli förknippad med..

Nåja, nu är bloggen skapad men jag besitter ingen kunskap i hur man designar ett sånt här påfund så jag återkommer när jag mutat mig till en header. Puss