Vill ha tillbaka tiden då ridning var det roligaste som fanns..

Fy fariken!! Jag skulle aldrig ha somnat om! Drömde att jag prompt skulle iväg på en utlandsresa, med hundarna. Självklart blev planet kapat, hundar som satt i bagageutrymmet blev dödade (bland annat Nima), Mio och Rill åkte inne i flygplanet men inom kort valde kaparna ut en person som skulle följa med dom - jag. Så jag fick skicka mina farväl-sms till min familj och lämna hundarna i planet (planet var ej i luften vid detta tillfälle). Sedan vaknade jag. Så jävla hemskt.
Jish, vad är klockan.. halv sex. Nej det här blir för tidigt att kliva upp, jag vill inte somna tidigt ikväll. Jag känner mig dock lurigt pigg..

Sova är nog bland det trevligaste som finns.

Förresten? Någon som har något bra boktips (igen)? Jag gillar verklighetsbaserade böcker. Själv kan jag passa på att tipsa om en film som jag såg för några dagar sedan: Pojken i randig pyjamas. Filmer om förintelsen berör mig alltid men denna har dessutom en liten härlig tvist på slutet..

Nu ska jag kolla om jag kan hitta något frän tisha på tradera att klippa av ärmarna på. Sedan somna om. Puss!

Gissa vad det här är.


Jo, det är ett utsökt självporträtt av min lillasyster Frida. Hon har fångat alla drag. Den här bilden utstrålar perfektion.. (Hon ser precis ut såhär när hon skrattar, kanske nååågot mera uppspärrade ögon IRL)
Aaaaah. Nu har jag sjunkit ner i soffan med en filt, en hund, tofflor och en snus. Aaaaah. Det är ingen vanlig syn, jag i soffan framför teven alltså, men just nu känner jag mig grymt värd det. Har pluggat sjukt intensivt hela dagen och har äntligen kommit ifatt i min kursplanering, ligger till och med lite lite före. Grymt! Nu ska jag slötitta lite på teve som sagt och sedan gå en liten kvällspromenad med hundarna.

Imorgon ska jag ta mig ut på en ridtur, helst på förmiddagen. Sedan, om allt går enligt planen, ska jag spendera kvällen i Braxsele med Sandra och Marlene. Det ska bli så kul att träffa dom igen! Jag har dock inte alla detaljerna klara inför imorgon, om jag ska ta med hundarna och kanske sova i stan eftersom jag ska på V75 på lördag förmiddag. Såå, det återstår att se.

Guuu vad frustrerande. Grova störningar på teven. Enda gången jag ska se..
Ja. Då jobbade jag mitt sista pass på flygrestaurangen igår. Det känns väldigt bra måste jag säga! Jag skulle vilja skriva så mycket dynga om det där företaget (iaf region norr), men jag ska försöka hålla mig. Dock jobbar det en hel hög sköna människor där, så jag hoppas att vi ska lyckas hålla kontakten ändå! Har redan prel. bokat vinkväll med Senait (ElinsomgillarattgörahamburgaretillAina, jag vet att du läser detta haha, haka på på vinkvällen!) och grillning med Mikaela (och förhoppningsvis Tina), yey!

No more!
Herreminje! Det är ju snart valborg. Jag hänger inte med i svängarna.

Det är morgon, solen skiner, ska kolla om hönsen är inne så hundarna kan få gå ut och stöka omkring på gården. Jobbar som sagt idag men det är ju smällar man får ta. Grattis till er som kan spendera dagen utomhus i detta väder, det är ju fariken sommar..

I övrigt vet jag inte om jag har så mycket att berätta. Veckoplanen ser bra ut i alla fall, ska plugga så mycket jag hinner, eventuellt blir det Braxsele på fredag och på lördag är det ju V75, den vårliga traditionen! Ha en bra dag, poss.
Godkväll.

Ligger och pratar i telefon med lillborren. Har det sjukt gött i sänga. Har precis skickat in ett skolarbete men har ändå sjukt mycket kvar att göra kommande två veckorna. Jag har jobbat som PA några timmar idag, Mio har jagat råttor och Nima har jagat Anders. Rill har sovit under Salajva.

Pappa och Mikki har också varit här med fikabröd. LillMikken fick sina klor klippta, utan blod denna gång. Hur lustigt är det. Jag har klippt svarta klor i 5 års tid utan en enda olycka, sedan lyckas jag klippa Mikki i pulpan trots att han har genomskinliga klor.

Imorgon jobbar jag på flygrestaurangen men ska säga upp mig från även min timanställning imorgon, så farikens skönt det ska bli! Bara satsa på plugget och assistentjobbet. HIHI. Sov gott mina vänner.

"Du vill suga på hans kanot"

"Hissa segel Lego!"

"Min karl gick ju ner en gång i djungeln. Jag var inte nöjd. Eller okej, jag var nöjd. Men inte han."





Det ska börja taggas i tid. Bob Dylan kliver ju in på Peace and love.

Förutom en riktigt äcklig hemlig incident, samt en liten 91a med kroppsform som en badboll så har min påskhelg varit strålande!

Supermysigt igår, och idag blev det brunch med Linda, Dalila och Linnea på Bishops. Sedan dressyrträning med duktiga elever.

Jag är glad.

Den här dagen börjar se väldigt bra ut.

Sonja och Judit kom förbi med ett påskägg, för att "jag var en i familjen", som Judit hade sagt. Jag blir så rörd!

Nu ska jag fixa klart med hästarna, duscha, skicka in lite redovisning till skolan och sedan klä mig i något somrigt och ta med hundarna för att åka och grilla på hemlig plats med hemligt umgänge. Vin och vänner ikväll som sagt!

Puss.
Godkväll.
Sitter hemma i stugan en fredagkväll och diskuterar djupa frågor med mig själv samtidigt som jag försöker plugga lite. Mitt liv och min känslor svänger fram och tillbaka så fort just nu att jag inte hänger med själv. Jag får helt enkelt bara försöka ta några djupa andetag och se vad som händer.

Har spenderat dagen med lillebror, eller ja, jag har haft det övergripande ansvaret över lillebror men han har inte varit hemma hela tiden. Fy fariken vad jag älskar den lille pöjken. Jag kom hem vid sju tror jag, och var faktiskt ganska kreativ där ett tag. Någon hade ställt en jättefin utekruka med en violliknande blomma i på min bro när jag kom hem, skulle gissa på att det är min fantastiska granne men jag har inte kunnat utröna det än. Hur som helst fick det mig att vilja städa upp på min bro så jag har burit bort däcken, slängt lite skrot och tagit reda på diverse föremål. Sedan har jag även städat bilen invändigt och ska försöka tvätta den utvändigt imorgon. Hundarna har varit ute och röjt omkring, framförallt Mio som varit ute på vårens första jaktrunda! Sorkåkern har ju tinat fram..

Nu sitter jag som sagt med plugget men det går trögt. Samhällskunskap är inte min grej bevisligen, kvällens ämne är ekonomi och det kväver mig. Jag håller även på att spela sönder en låt, så som jag alltid gör när jag hittar en ny låt som jag gillar. Lyssnar på den på repeat i en vecka och sedan vill jag aldrig mer höra den. Om det inte gäller Kent då dvs.



Imorgon är det party och då ska jag gå all in med jumpsuit och ett glatt humör. Finns det något bättre än att fira påsken med BK, jag tror inte det? Tji fick förresten jag, som trodde att jag skulle bli utan påskägg i år. Jag fick ett av min kära mor, fyllt med cashewnötter! Så mycket godare än påskgodis. Love.

Jag tror jag skjuter mig själv i foten i den här situationen..

Hej.

Jag är för tillfället på kylgränd och vaktar barn. Jag mår bra, helgen kommer att bli bra men det känns lite kluvet att må så bra som jag gör samtidigt som andra i min närhet mår så fruktansvärt dåligt.

 

Fy.

Hej.
Mina ögon orkar inte hålla sig öppna mycket länge till. Ska bara åka ner till affärn och handla lite, sedan blir det en lutare i fåtöljen. Glömde kanske förtälja att jag är hemma igen! Borta väldigt bra men hemma bäst. Fick sällskap av Nora och Mårten i bilen på vägen hem, bra mycket trevligare än att köra själv! Det blev en ny grimma på hööks på vägen hem, samt lite asian food i Birsta. Kom även ihåg att köra förbi bolaget, ehe. Men som sagt, måste handla mat nu. Hej.
Oboj.
Har precis sett klart en mycket förvirrande film och ska strax kvällskissa vovvarna, ta en dusch och sedan krypa i säng.

Har fått rida på fina Pigge
Hej!
Jag har haft en bra dag. Vi hade en halvslö morgon, sedan åkte vi till Borlänge. Där släppte vi först hundarna i en rastgård så de fick springa av sig lite medans vi satt på en sandig bänk och solade. Sedan åkte vi till Kupolen och shoppade, jag gjorde en del shyssta fynd men Nora var mera svårflörtad. Hade jag haft hennes shoppingsinne hade min plånbok varit bra mycket fetare. Eller förvisso inte nu när jag tänker efter, men tanke på att hon var som ett litet barn på julafton inne på Biltema.

Efter det åkte vi till stallet och tog en ridtur i vårvädret som är sååå härligt här nere just nu. Nu har vi ganska nyss ätit en sen god middag, lax med ädelost och klyftpotatis med en cider till och nu ska vi se en film. Hej!
Hej!
Nu har jag glidit genom Sverige och känt mig extremt cool i min lilla saab, med solglasögon och en snus under läppen. Kom fram vid halv fyra trött men nöjd. Sedan har jag följt med Nora på middagsbjudning, gott och trevligt. Nu har vi precis kommit in efter en väldigt lång promenad Falun by night. Hundarna verkar nöjda nu och jag är pretty sugen på att krypa i säng.

Nu minns jag inte allt som jag skulle skriva om lördagen, men roligt var det i alla fall trots den totaaaalt katastrofala starten på kvällen. Jag och Mallis slapp utgång och fick istället se dans av allra högsta klass i en källarlägenhet på haga. Jag skrattade så att jag fick svåra magsmärtor och grät. Tack för den pojkar. Sedan fick jag även en komplimang som jag blev sjukt nöjd över.. - Har du sett filmen "10 orsaker att hata dig"? Du påminner jättemycket om den dissiga tjejen i den filmen. Alltså inte till utseendet utan till sättet. Yes!

Imorgon ska jag få rida Pigge Piggelin, det känns som en ära. Sedan vet jag faktiskt inte vad vi ska hitta på, morgondagen får utvisa. Puss.
FAN vad skönt att ligga i sängen. Jag kommer att sova som en medvetslös, thank god att jag beställt väckning i morgon. Jag hade tänkt skriva om min helg här och nu, men mest av allt vill jag bara sooova. Så det får bli imöra! Kolla in den här bedårande pingvinen så länge, ljud på! Den är underbar.

Pingvin blir kittlad

Jag lever! Jag återkommer med spännande blogguppdateringar då jag packat inför morgondagen och ligger nerkrupen under mitt gosiga täcke..
Fyfariken vilken härlig dag! Kom precis in från en tur med Simzon som växlade mellan uberlat och kanonkula om vartannat. Nu ska jag spendera resten av kvällen med att plugga, finally. Jag skulle även behöva städa och tvätta. Hhhhmmm.

Nu är det snart helg. Imorgon ska jag få hjälp att byta till sommardäck, sedan ska jag hänga med Ida på kvällen, sedan jobbar jag lördag och söndag, och på måndag åker jag och de tre vilda bönorna till Nora och kommer hem igen på torsdag. Sounds great to me.

Har tittat på lite grejer till Sofia, vad tror ni om den HÄR? Eller kanske den HÄR?

På väg ut i solen. Hundpromenad (med en hund), cykeltur med de andra två, sedan en ridtur med Simzon! Ska passa på att fylla på mitt D-vitaminlager. Puss.
AAAAAH! FY FAN! DET ÄR ETT KRYP I SÄNGEN!!! DET ÄR JÄTTESTORT!! DET ÄR TYP HÅRIGT OCH HAR JÄTTEÖGON! Eller.. vänta nu.. jaha.. det var bara Rill.. HIHIHIHIHI.

Godkväll!
Det finns tre punkter som förgyllde min annars väldigt förkylda dag idag:

- Mamma och den turkosa zebratunikan

- Sonja och fikabrickan

- Tradera med alla sina möjligheter. Jag kom just på en briljant idé! Jag traderar hem det allra fulaste jag kan hitta på tradera, betalar, och anger sedan Sofias adress. Just nu söker jag på "samisk" och jag kan säga att det finns en hel del smarrigt..

Hej.
Jag äcklas ihjäl. Det är en jättefluga i sovrummet och jag har fortfarande inte hittat TVÅ spindlar som kom undan igår (jag kan bara hoppas på att det var samma en som snabbt förflyttade sig mellan toan och köket). Spindlar av allra värsta sorten dessutom, snabba svarta äckliga vargspindlar. Bara namnet Vargspindel får mina andningsvägar att tätna.

Nu är jag omegatrött. Ögonlockena mina höll på att falla igen under bilresan hem från stan. Min förkylning pockar på min uppmärksamhet genom att återigen blåsa upp mina halsmandlar till maximal storlek. Jag har typ seriösa problem med dom där mandlarna.

För övrigt kan jag rekommendera Ramlösa Ananas.

Hola Gondola.
Life is still good. Med mina humörsvängningar brukar ju sådant snabbt kunna förändras under dagen, men icke idag. Min käre far har vart här en sväng med varma bullar och verktyg. Gardinstänger och en rullgardin på plats! Nu ska jag kila över till Sonja på en kopp the. Ikväll blir det en fika i stan tror jag. Min förkylning är mycket bättre och resten av veckan är redan fullbokad, inte mig emot. Puzzzzz.
Godmorgon!
I think life is good today. Vädret är iofs inte lika charmerande som igår, men anyway. Jag ska sätta upp mina fina gardinstänger och ljusgröna gardiner i vardagsrummet idag, tror att det kommer att höja mysfaktorn så grovt! Skulle behövt någon stor fin tavla också, får se hur jag löser det utan att ruinera mig. Second hand kanske!

Sen har jag en helt sjuk sommarpepp nu! Tror den drog igång igår när det var 19+ i solen och vi hade semesterplaneringsmöte på frösunda (så godt att veta redan nu hur man jobbar ända fram till september). Jag kommer ju att plugga på distans hela sommaren, samt jobba var tredje vecka (+ några ströpass) men det innebär ju att jag kan åka bort och ta med mig plugget om jag vill, de veckor jag inte jobbar. Har ju planerat in Peace And Love vilket kommer bli sååå amazing. Sen är jag jättesugen på en spontan roadtrip.. bara planera in datumen och sedan åka runt i Sverige med bil, hundarna och något trevligt sällskap. Bara stanna på någon camping som ser mysig ut eller hälsa på någon man känner söderut! Jag ser mig själv i bilen med mina raybans.. Iiiiih!

Nu är det dock hög tid för en hundpromenad!

En gammal ulvöbild, Im so going to miss that place..
Oboy.
Blev en halvsen måndagkväll. Blev inbjuden på the hos Sonja halv elva och man är ju inte den som är den direkt..

Svar till pappa: Jag är mycket väl medveten om vad det groteska spindelsläktet är kapabelt till..

Godnatt!
Hej.
Home sweeeet home.
Jag har varit på personalmöta, shoppat på Body shop samt ätit middag på Tapas med Sofia och lille Crail. Pretty good day. Slutade bra också! Inte för att den är riktigt slut än men..

Jag har en skitsnabb äckelspindel på toan i skrivande stund, jagade den med moppen men den sprang in under/bakom toalettstolen så nu vet jag inte vad jag ska ta mig till!! Det är bara att låsa igen dörrn och vänta tills spindeln dött av svält..

Nu ska jag äta lite kvällsfika och grunna vidare på livet. Puss.

Bara en av många i bildserien..
Godmorgon. Jag får blogga mer senare för mina ögon tittar i kors. Ska sova en stund nu så jag orkar med eftermiddagens aktiviteter! Puss
Godsöndagkväll.
Jag kom precis in från stallet. Sitter här med febervärk och väntar på att åka mot jobbet, börjar 24. Det här blev ett tufft dygn. Men så kan det gå ibland. Alla mina fina vovvar är hemma igen och myser! Sov gott people, utom du då Sofia som också ska jobba :)
Godkväll.
Jag är förkyld igen, så sjukt drygt. Inom loppet av några timmar hann jag först få snuva, sedan onda halsmandlar och till sist feberfrossa. Förövrigt ser mitt golv förjävligt ut men jag orkar inte ta tag i det. Och jag orkar inte duscha hundarna 4 gånger per dag.. jävla lera. Att bara torka av med en handduk har liten effekt på långhårig hund. Det är någonting i mitt hus som luktar dåligt också men det går inte att lokalisera med en förkyld näsa..

Nåja. C-Lan är på ingående, det blir spel med Sonja och Henrik ikväll. Hoppas att de två damerna sköter sig här hemma under tiden, det har varit en del gnabb, haha. Men inget allvarligt.

Någon som tror att jag har pluggat idag förresten??

Morgondagen blir fullspäckad. Ska åka ner till Nordmaling igen och fira Fridi som fyller 21! Samt lämna Bianca. Sedan ska jag till hippo och ha söndagsträningen som vanligt, sedan hem till stugan och ta emot mina hundar som kommer hem och även klippa klorna på Mikki. Sedan måste jag tillbaka till stan igen för då ska jag jobba natt. Cool.
Godmorgon.
Jag kom precis in från en halvtimmas hundtur, vi lämnade alltså hemmet 06.30 på en lördagmorgon. Det finns inte en chans att jag kan sova när hundarna rör sig runt i huset, jag är ju van vid Mio och Rill som ligger som två sillar tills matte behagar kliva upp. Men Nima och Bia kände för att stöka runt vid den tiden så då fick det bli en hundtur bort till gamla ladan, när vi kom dit mötte vi Nora, Ava och Jacko som var ute och lufsade på egen hand så då blev det lite hundbus. Nu blev det dock betydligt lugnare här inne så jag kanske kan ta en liten lutare..
Jag och mitt svarta vinglas. Sakna Glassgränd!

Hola.
I just love spending money. Synd att tillgångarna inte är så stora.. Jag har varit och handlat hundmat hos Mallis, typ 800 spänn bara där! Handlade Fridas födelsedagspresent som var en bilsele till Bianca, och lite torkad korvsnarra till Mio och Rill som ju är hos pappa över helgen. De fick med sig så de kunde bjuda Mikki också.

Lämnade di brune hos pappa, smärtfritt. De känner sig nog rätt hemma där. Hämtade Bia hos syster och Micke i Nördmaling, tog en snabb inspektion i myshuset innan jag begav mig hemåt. Här hemma pågår dock i skrivande stund en liten dispyt mellan de två svarta damerna.. Nima är bestämd och Bia är enorm. De har varit ute och lekt lösa vilket gick superbra, men här inne går det inte riktigt lika godt. Jag sitter här med en blomspruta redo att attackera Nima. Alltså, det är absolut ingen fara på taket men det förekommer en hel del morrningar, något som jag dock är väldigt van vid det här laget.. Nima är väldigt rädd om sitt hem (endast när det gäller andra hundar) och jag antar att det är rätt vanligt när de inte haft ett eget hem förut. Lilla hjärtat!

Förövrigt var Nima en stjärna utomhus igen. Om de busade lite för långt bort (enligt mig) behövde jag bara ropa så avbröt hon buset och kom som ett skott. Så fin! Idag fick jag även duscha och torka tassarna riktigt noga för första gången. Hon är en riktig kanonhund verkligen.. Jag önskar jag hade en hundgalen sambo, då skulle jag ha behållt henne utan att tveka. Min lilla byracka!

Hoppas ni alla får en trevlig kväll ikväll, det är ju fredag!
Den frågan har jag ställt mig ett par dagar i rad nu. Läste om "JB-hysterin" i Afronbladet på jobbet i veckan och fattade ingenting. Sen läste jag på en blogg om en person som hade varit på en Justinkonsert med typ 20 000 i publiken? Idag blev min nyfikenhet för stor så jag googlade och youtubade, det verkar som om människan är jättekänd? Jag känner mig så gammal och bakom flötet..

Nåväl, han var väldigt söt, ser ut som 12 år, har fin röst, men vad händer den dagen han kommer i målbrottet? :)
Fariken vad trött jag är. Tänker inte hänga ut "någon" här i bloggen, men jag har inte sovit mycket i natt. "Någon" har hållt mig vaken. Till slut åkte "någon" in i buren men då fortsatte "någon" att hålla mig vaken genom att gnälla, jag hörde det givetvis fast jag stängde in mig i sovrummet.. så ja, jag är väldigt arg just nu.
Ett skepp kommer lastat meeed.. en sojakorv.

Fyfariken. Jag lyckas inte komma igång med plugget. Det blev inte bara lunch hos Sonja idag, det blev även en liten smoothie där vid tresnåret och senare en middagsbit. Sedan var jag förvisso hemma en sväng men så fort granna kom hem igen efter sin kvällsutflykt gick jag och Sonja ut på kvällspromenad samt fastnade i stallet med att rycka vinterpäls från våra köttbullehästar.

Imorgon ska jag åka och lämna mina älskade älsklingar Mio och Rill hos morfar Stena. Bianca kommer ju i helgen och det skulle bli alltför jobbigt för mina små gubbhundar utan barnasinne kvar att stanna hemma. Sedan ska jag åka och hämta vilddjuret i Nordmaling. Jag hoppas och tror att hon och Nima kommer funka ihop över helgen, båda är lika busiga. Själv blir jag ju då även strandad här i min stuga eftersom jag inte kan lämna dem ensamma hemma, vilket passar ganska bra med tanke på plugget som måste göras.

Jag har fått mina CSNpengar idag vilket firas med en apelsin, yey!

Jag vill ha ett sånt här djur!

Goddag.
Idag är jag totalt energilös. Dessa dagar kväver mig..
Jag blev precis inbjuden på nyponsoppa nästgårds, en invit som jag genast tackade ja till, jag ska bara vänta tills vårdcentralen ringt upp mig. Idag ska jag dessutom inte bara snylta på hyresvärdsfamiljens mat, jag ska nämligen ta med mig en liten present till the kids. På så vis jämnar det ju ut sig lite.

Idag är det annars plugg som gäller, jag har en del att ta igen eftersom jag jobbat två dagar. Ska häva mig ut på en promenad med dogsen också så får jag kanske lite mer energi sen, synd bara att man måste duscha dom efter varje promenad i den här vårleran.. Sedan ska jag leta rätt på kameraladdaren så jag kan ta lite nya pics!

Have a nice day.
Vissa är i Costa Rica. Vissa ska till Barcelona. En del kom just hem från Thailand. Själv ska jag till Falun i tre dagar (det kommer att bli awesome förvisso, men jag hade gärna velat ha en solbränna också).

Har jobbat på världens bästa jobb idag, samt fått ännu fler pass. Awesome!

Just nu sitter jag här med en rulle ballerina och har påbörjat nya kursen. Känner mig lite smått trött, ska ta med mig boken till sängen och mysa lite med mina vackra vovvar. Tog en rask kvällspromenad ikväll också, så skönt nu när det börjar bli lite varmare ute.

Hej!
SOFIA BEFINNER SIG I EN SJUKT OLÄCKER SITS (HENNES LIV BORDE BLI EN FILM)! JAG INVÄNTAR VIDARE INFO..

JAG HAR VARIT UTE OCH JOGGAT! NIMA DROG MIG FRAMÅT I EN RELATIVT HÖG HASTIGHET. SOM AVRUNDNING GICK JAG TILL BYN OCH TILLBAKA MED DE ANDRA TVÅ.

SNUS ÄR GOTT.

JAG HAR VUNNIT MINA SENASTE TVÅ MATCHER MOT ANDREW I BETAPET.

MIO HAR JÄTTEMJUK PÄLS! JAG MÅSTE KRAMA HONOM!

JAG SKRIVER MED CAPS LOCK FÖR ATT DET SKA SE MERA SPÄNNANDE UT!
Hej pastej.
Jag har jobbat på flyget idag, en ganska lugn dag. Jag har LAGAT middag till mig själv och sitter här vid köksbordet och planerar inför den närmsta framtiden. Det är sommarkonserter, logdanser, välbetalda jobb och liknande som rör sig i huvudet.

Innan jag går och lägger mig idag MÅSTE jag ut och jogga med hundarna samt moppa mitt fruktansvärt skitiga golv. Det är så lerigt här ute i buschen så man blir mörkrädd..

Imorgon jobbar jag som personlig assistent, det blir la gött. Sedan måste jag komma igång med nya kursen!
Jag har blivit en riktig hundnörd. Jag vet inte riktigt om detta bådar gott inför framtiden, jag kommer förmodligen sluta upp totalt isolerad i en liten stuga med 11 hundar för att jag inte kunde få några barn och för att ingen karl ville ha mig efter att jag påbörjat min hundsamling. Som en hundmotsvarighet till crazycatlady.

Jag har precis kommit in från en långpromenad med Sonja och alla 6 hundarna, det är helt sjukt att de går så bra ihop och att vi kan vara ute och vandra med 5 av 6 st lösa (jourhunden Nima är i koppel på promenader). Om vi får hundbesök på gården är det aldrig något problem heller att släppa in en nying i vår lilla flock. Efter promenaden har mina hundar fått köa till duschen, inte uppskattat men nu är de rena och fina! Det är en mycket behaglig känsla som infinner sig i huset när alla hundarna är mätta, motionerade och nöjda.. Kärlek!

Hej Johanna! Provet var riktigt bra och jag har nu satt slutbetyget godkänt. Jag tackar för den här tiden och hoppas du får nytta och glädje av dina nya kunskaper.

 

Tack och hej!

 

/Ingemar

Hola.
Provet imorse gick som smooort..

Jag har suttit bort x antal timmar med en thekopp hos Sonja sedan jag kom hem, trots att jag borde göra en massa andra grejer. Nu ska jag dock ta med mig mina hundar + Jacko på en liten tur i skogen! Det kommer att gå vilt till.

Förövrigt måste jag verkligen ta tag i mig själv nu. Har ätit så sjukt mycket onyttigt senaste veckan, inte godt. Det blir linssoppa till middag som ett litet försök att kompensera..
Gör kärlekstestet enligt följande:

Stäng in din partner och din hund i bagageutrymmet på bilen. Öppna efter 30 minuter och se vem som verkligen är glad över att se dig. Gör dig av med den andra.

..Bianca, Banki, Scoobidooan, Bianc, Bia, Bank the skank..

Oboj.
Skoningen gick som smort, så nu är jag lite fattigare men hästarna har fina fötter och det är ju huvudsaken. Jonas tycker att de båda har fått väldigt fin hovkvalitet och att Älvan har fått större hovar, nice. Mycket utevistelse kan vara svaret.

Sedan gick jag ut med hundarna, alla tre fick vara lösa och Nima var helt överlycklig. Så söt! Hon sprang och kastade sig i djupsnön. Om någon är sugen på världens mysigaste 2åriga tik så hör av er! Hon kommer att bli en riktig superhund med lite träning, jag har haft henne lös nu ca 4 gånger och idag kom hon som en komet när jag ropade på henne.

Jag har gjort en månadsplanering för dressyrgruppen, ätit tacosrester och pluggat lite inför provet. Nu ska jag kludda på mig ett par ögonbryn och sedan åka till hippo och ha träningen. Ikväll blir det bara plugg! Jag måste klara provet annars blir jag galen. Synd bara att det är så svårt att plugga in saker som man själv finner totalt ointressanta..
Godmorgon.
Jag drömde en riktigt scary dröm i natt, jag drömde att jag rakade av mig allt hår och att mitt huvud och min hårbotten såg helt förskräcklig ut.

Nu ringde hovslagarn, Jonas, och han var på ingående så nu måste jag knalla ut och ta in pållarna.

Ha en trevlig dag så länge.
Godkväll!
Lördag kväll och duktiga (och tråkiga) jag ska lägga mig i sängen och läsa inför provet på måndag. Jag avundas alla er som är ute och partar ikväll! Insåg precis att det kommer dröja innan jag kan ta mig ut på dancefloor. Hundvakt till Bankis nästa helg, och sedan jobb nästnästa. Jeje..
En strandad, något överviktig, men nöjd säl.. jag vill ha sommar.

Åh, bajsbrygga också. Jag har sovit sjukt dåligt i natt. Fick lov att gå ut med hundarna halv sju i morse och har inte lyckats somna om trots MÅNGA försök. Någon gång under natten då jag faktiskt sov drömde jag dock att Anonima blev adopterad av ett jättefint äldre par i Holmsund, det var en bra dröm. Nu ska jag fortsätta plugga på om den franska fucking revolutionen.. Måtte jag klara provet så jag kan sälja den här boken och aldrig mer behöva se den. Men okej, det finns EN bra sak med historiakursen, och det är att jag blivit lite bättre i spelet Besserwizzer..

Obs, varför köpte jag lättyouhurt? Så INTE lika god som fet..
Jag brukar uppskatta ensamhet sjukligt mycket. Men inte just idag faktiskt. Kanske beror det på att jag matat av en timme med Nora i telefon och fick ett sug efter att umgås med en god vän. Nu är ju dock klockan snart midnatt, mina hundar sover, jag är iklädd försvarets underställ, jag bor i skogen och är dessutom supertrött så det är bara att lägga ner umgängesprojektet för idag. Jag längtar dock sååå tills jag och hundarna ska bila ner till Nora och hänga några dagar, i april. Bara ta det lugnt, gå hundpromenader och dricka vin samt få höra lite äkta dalmål (inte från Nora förvisso).

Det var inte läckert att jobba idag. Flera flygförseningar och jag hade kassan, worst case scenario. Riktigt skönt att vara hemma. Jag har en del att stå i denna helg. Lite umgänge, plugg till slutprovet på måndag, hovslagaren på söndag och dressyrträning på söndagkväll. Nu ska jag lägga mig och läsa lite skönt om de tre revolutionerna. Ha en trevlig kväll!
VARFÖR. Måste det snöa nu.. jag är sjukligt less på vintern.