Godkväll.

Idag har jag fått hästarna skodda! Nu är peppen på hög nivå. Jag har fått mina grejer från Börjes, bland annat reflexgrimmor till hästarna och reflexvästar till hundarna. Det är faktiskt ruskigt mörkt på kvällarna nu!

Nu vankas det film och godis. Inte dåligt för en onsdag! Cheers.
Jaaahapp.. *gör samma rörelse som i killdansen fast långsammare, med tummarna i bälteshällorna*

Det är dags att krypa till kojs. Jag har fortfarande ingen hörsel på höger öra, bådar gott inför morgondagens jobb. Som plåster på såren ska jag dock ha med mig mammas tomatochbasilikasoppa till lunch.

Jag är förövrigt stuck på tradera..

Godnatt önskar knyttet
Hej.

Jag har haft två trevliga dagar. Igår spenderade jag eftermiddagen hos Sonja, åt laxmackor och pysslade med Judith. Pärlplattor är sjukt underskattat. Hade dressyrträning med mina duktiga elever och åt sedan frassesmiddag hos mamma.

Idag har jag haft besök av min gamla kollega Sofia som numera bor i Halmstad. Jättetrevligt! Vi har varit ute med vovvarna, varit på cykeltur i finvädret, ätit god middag, lyssnat på kent och surrat en hel del. Det blev en heldag.

Om jag får klaga lite så är det dock något dåligt på gång, eventuellt öroninflammation. Har lock i ena örat sedan igår och nu framåt kvällen har det gjort ont i båda öronen. Bök.. Någon öronspecialist som vet vad jag ska göra? Lutar åt vårdcentralen i möra för vad det än är så vill jag hejda det snabbast möjligt..
Hej.

Vi ligger nerbäddade efter en kväll på byn. Jag försöker berätta en rolig grej för Robin men han är ej mottaglig.. Jag har i alla fall varit nykter ikväll, jag har suttit hemma hos Rebban och skvallrat. Vi for ut en sväng på kvällen men det var då ingen större hit. Nästa helg blir det dock Cover, det är grejer det.

Morgondagen är en spännande dag, då kommer nämligen Lennart hit och ska titta på Jacko! Fattar de tycke för varandra blir han kanske hundägare igen. En får hålla sina små tummar.
Morrn.

Jag ligger i sängen fortfarande, sjukt bakis. Eftersom jag är helt ledig (något som känns ganska ovant, inget jobb, inget plugg och inget som absolut måste göras) idag så gör det ju ingenting. Vi smet över till grannarna vid halv 9 igår för att spela lite spel. Det slutade med att vi smet tillbaka hem vid 3tiden.. dyngraka. Vi hade sjukt kul faktiskt.

Nu när jag slog på datorn och kollade mailen så hade jag fått mitt betyg i sista kursen, MVG! Vem är jag nu för tiden?

Boven från igår..

Godkväll.

Bloggar från sängen, med en Rilla på armen, efter en rella händelserik dag. Jobbade kort dag till 15. Jag åkte förbi plantagen och köpte en ros och en underbar kruka till den (som jag egentligen själv ville ha) och begav mig sedan till Robban i sällskap av Rob. Vi fick mat och fika hos mormor och jag överlämnade blomman som var en sen födelsedagspresent. Jag hade ett ärende hos morfar även.

Efter Robban åkte vi förbi hemma och kissade dogsen, sedan åkte vi vidare in till stan. Rob gick på bio med Tott och jag hängde hos Linda. Vi skypade med Emelia (som befinner sig i Mexico), åt kvällsfika och dylikt.

Nu är jag trött. Jobb i möra och sedan helg! Poss.
Hej.

Jag är en lame blogger, I know. Men jag är så sjukt trött idag! Hade låsningen på jobbet igår, och när jag kom hem var det ju dusch, kvällsfika och sånt där. Somnade halv ett och klev upp halv sex. En baggis för en småbarnsförälder eller en penstionär, men jag är inte van vid så lite sömn hallå. Blev iaf ett långt pass på jobbet idag eftersom jag hade lite extra lektioner. Åkte förbi grannis och köpte hundfoder och flugmedel av Lena. När jag kom hem stod maten på bordet! Och det var tur för jag är inte direkt medgörlig när jag är hungrig..

Efter maten somnade jag, det typ blödde ur mina ögon. Vaknade vid nio igen och gick ner till pållarna. Första dagen de fick lite hö i den rensade beteshagen och det uppskattades av matvraken! Längtar efter att få rida dem igen. Skoning nästa vecka!

Fröken & Löken
Hemma och nerbäddad. Jag observerade 2 rävar på vägen hem. Nu är det powersleeping som gäller, börjar 7 imorgon. Hej!
Hej!

Gårdagen var en bra vila-upp-sig-dag. Lite städning, promenad, besök av pappa och Mikki (klippte klorna på den sistnämnde) samt ett spontant biobesök med Robin och Sofia. Vi såg Apornas planet och den var fruktansvärt hemsk! Tanken på att apor används som försöksdjur i verkligheten är ju riktigt äcklande. Slutet var i alla fall mycket bra.

Nu ska jag fixa lite och sedan bege mig mot stan för en lunch tillsammans med Linda och Linnea, sedan jobbar jag kväll på hippo.

Rilla är sugen på promenad! Jag ser det i hans små svarta skurkögon.
En av de mildare bilderna jag precis hittade i en gammal mapp..
Skepp ohoj! Morgonblogg från klosetten.

Idag ska jag ta det riktigt lugnt! I förrgår cyklade vi en mil ungefär med hundarna och jag tror att vi ska göra om den turen idag. Det hade varit en perfekt dag idag för att börja skritta igång Simzon om det inte vore för att han trampat av sig en framsko. Han hade ju nämligen rymt ur hagen i förrgår! Hittade honom inne hos damerna..
Japp, effektiv är väl det minsta man kan kalla mig efter denna dag.

Jag var uppe med tuppen (eller tupparna i vårt fall, hela gården är ju full av dem!) för att packa ihop mig och rasta hundar. Började jobba kl 8. Tog en middag samt en presentinhandling efter jobbet med Soffan Tofflan och åkte sedan ut till hippo för att ha träning. Efter träningen blev det en raggardusch och sedan 30-års-firande på andra sidan gårn. Vi blev kvar där till 11 snåret och nu har jag spenderat dagens sista timme med att finslipa på mitt projektarbete (som i skrivande stund är inskickat och klart!). I natt kommer jag att sova gott. Hej!
Alltså. Jag har sovit bort halve dagen. Sov till 12! Så äckligt skönt (jag bytte bort dagens arbetspass). Nu blir det brunch och efter det en cykeltur med hundarna. Robin ska ut på galej ikväll och jag ska plugga. Thats how fair life is! Imorgon är sista dagen på kursen och jag hoppas verkligen att jag hinner klart, jag jobbar nämligen hela dagen imorgon..

Dogs from outer space
Godkväll!

Jag har anlänt till byn efter ett redigt arbetspass och här händer det grejer vill jag lova. Vi är utan vatten och har varit utan ström. Jag tände ljus i hela huset och det var så mysigt att vi behöll mörkret en stund trots att strömmen kom tillbaka efter ett tag. Sonja och Henrik har dock ej fått tillbaka sin på alla ställen så kommunen ska skicka en nödelektriker mitt i natta. Snacka om action!

Jag har vin, Robin har öl, vi har chips och en film på g.
Den här kvinnan upphör aldrig att förvåna. Nu är hon tydligen avlyssnad/buggad på arbetstid också?

Aaaaaaaaaaaaah.. (ljudet jag ger ifrån mig när jag sjunker ner på sängen med laptopen i knät, iklädd mukiskläder och ivrigt väntande på efterlängtad gratäng med pasta från Rom och grönsaker från Sonjas trädgård)

Plugg ikväll också. Jag har en blåslampa i röven. Någon som vill jobba helg åt mig?
Vår bänkdiskmaskin är numera installerad och tagen i bruk.
Klappa in den!
Goddagens.

En sjuk släng av PMS har drabbat mig så jag vet egentligen inte om jag bör blogga just nu. Jag slänger upp en kort update om läget i alla fall:

- Jag har haft en bra dag på jobbet och en härlig ridtur på Pan

- Kvällen består av plugg, plugg, plugg och ett besök i beteshagen tillsammans med en burk flugkräm

- Mio ser ut som en sköldpadda

Det var nog allt..
Nu går jag i säng, börjar sju imorgon.

Detta har förövrigt varit en annorlunda dag och jag tror att jag börjar få en ganska bra bild utav vad som har hänt tack vare olika källor. Jag tror att många vet vad jag talar om här, man får väl hoppas att ryktena är falska men tyvärr så verkar det inte så..

Sleep tight.
Prolog: Vi håller på med ugnspannkaka och på grund av en dålig ingrediens fick vi slänga första satsen och börja på en ny. Vi hade ett mjölkpaket på bordet och i första satsen försvann 7 dl. Hur är det då möjligt att Robin mäter upp 4,5 dl mjölk ur samma mjölkpaket till nästa sats?

Jag: Det är omöjligt. Det där mjölkpaketet kan inte ha innehållit 11,5 dl mjölk.

Robin: Det sitter lite mjöl i botten på decilitermåttet, det kanske är därför..

Jag: Nej, nu blir jag galen. Det är ju du som har mätt fel på något ställe, och nu vet vi inte hur mycket mjölk det är i smeten!

Robin: Men vadå.. de har väl gjort något fel på Norrmejerier.

Jag: Nej nej nej! Det kan ju inte rymmas mer än 10 dl mjölk i ett mjölkpaket. Du har gjort fel någonstans!

Robin: Jaha. Ok, vem litar du mest på? Din egen pojkvän eller en random dude på Norrmejerier?!

- tystnad -

Jag: RANDOM DUDE.
Hoho.

Supertråkigt väder. Hade nästan kunnat önska mig lite regn idag bara för att det blir mysigare att sitta inne och plugga då. Jag måste försöka hinna med så mycket plugg som möjligt idag men det är otroligt svårt att komma igång. På söndag är kursen slut! Efter det så kommer jag i regel att vara helt ledig varje måndag och tisdag, läckert!

Så, plugg och ladda energi är dagens uppgifter. Kanske en liten joggingtur framåt kvällen. Ha en god dag!
Mamma, Pappa.. det är något jag vill berätta för er..



Ok, sorry, not pregnant. Jag hade bara ätit 1,5 baguette. Helt sjukt vad vitt bröd kan göra med en människokropp.
This is why I love Sofia..

"Cyklade till Nolia igår, tyckte att det gick lite segt i backen, kollar bak, då sitter det ett jäkla jon på pakethållarn.. Givetvis omöjlig att bli av med också. Lyckades skaka av na när jag skulle till Linn och Peter. Fick lov att kasta en munk dock för att det skulle lyckas."

(Hennes senaste statusuppdatering på fejs, jag är Jon. Ja, det med munken är verklighetsbaserat.)
Något underligt har inträffat. Jag har fått MVG i Småföretagande A.
Vi har ett problem i den här relationen, vi vet nämligen inte när vi blev tillsammans och har således inte heller någon årsdag. Det hela började med oseriöst hängande förra hösten. Vi hade ju jobbat ihop rätt länge men ingen av oss hade tidigare varit det minsta intresserad av den andra. Han var en tramsig pojkspoling tyckte jag och han tyckte att jag var en surkärring som var urtråkig att jobba med (förmodligen eftersom jag inte uppskattade trams på arbetsplatsen.. måste jag inflika till mitt försvar).

I alla fall, vi började umgås lite smått. Jag hade ledsnat på att bli utnyttjad på jobbet och anslutit mig till gruppen som mest tramsade runt. Någon gång i november/december så hade vi ett "talk" där vi bestämde att vi nu båda förmodligen ingick i en gemensam relation. Sedan var vi ihop i några månader. Tidigt i våras gjorde vi slut, några veckor gick och vi höll sporadiskt kontakten, vi lyckades även båda få oss varsitt nytt kam. Ytterligare några händelserika veckor följde och vips så var vi tillsammans igen. Och nu bor vi tillsammans. Nu är frågan, hur löser vi detta med årsdagen? Kan man säga att vi har varit tillsammans ett år i november? Det känns ju inte helt ok eftersom vi båda blivit besudlade under den här perioden. Men att säga att vi har ettårsdag nästa år i maj känns ju inte heller så himla skoj.. Jag vill ha en årsdag!!

You tell me?
Japp, här kommer ett blogginlägg om mina stackars naglar. Frukta ej, det blir ett kort inlägg och sedan återgår jag till intressantare ämnen igen.

I alla fall. Mina naglar är gjorda av något stenliknande material och är alltid långa. Mina långa naglar är bra till väldigt mycket, det är dem jag skriver med på datorn t ex (mina fingertoppar kommer inte åt), de fungerar ofta utmärkt som pincett dvs man kan greppa mycket små ting, man är en uppskattad kliare (både på människor och djur), de får mina korta barnliknande fingrar att se lite längre och slankare ut, och dessutom är det ganska snyggt. Snyggt om de är omskötta, vilket mina inte är de senaste 6-7 åren.. därför ska de nu klippas. De har börjat anta en smutsig ton och är fulla av små skador. Jag har en jobbig tid framöver, avskyr nämligen att behöva ta i saker med bara fingertopparna..

Nu ryker dom!
Godkväll.

This has been a great day (förutom att jag tvingades in en mycket obehagande sits under förmiddagen). Jag tog i alla fall bilen till Sofia och fick sedan åka pakethållare till Nolia, sjuk nostalgi att åka pakethållare! Hade kjol på mig lämpligt nog så en och annan bilförare i rätt höjd kan ha fått en inblick.

Jag shoppade 12 par sockar, 2 gästhanddukar, en WC-skylt och en Varning för hunden-skylt. Jag tänker att den sistnämnda skylten i kombination med Rillans mördarskall kan hålla inbrottstjyvar på avstånd. Vi avslutade utflykten med vegetarisk sushi på shogun och sedan följde Sofia med mig till träningen på hippo. Hon fick en liten catch up på alla nya hästar och blev nog rätt sugen på att ta upp ridningen igen..

Hemma på gårn fann jag karln med ett ölstop i den ena handen och ett luftgevär i den andra. Nu ligger han bredvid mig och sover fullt påklädd ovanpå överkastet.. ska jag tolka dessa tecken som att han haft en jobbig vecka på Nolia?
Godmöra.

Här i Moris vaknar man tydligen ibland till tonerna av Marcoolio, väldigt otäckt. Robbis är på jobbet redan och strax ska även jag börja rulla in mot Nolia. Vovvar vill ut först dock!

Ikväll startar dressyrträningen för hösten, med många ekipage. Kul!
Hej.

Nu är vi hemma igen. Jag ligger i sängen och smågnäller på ungdomen som är ute och buskör på vägen här utanför. Haddingen bjöd på god mat och trevligt sällskap, och på hemvägen fortsatte lördagen att leverera. Imorgon ska jag äntligen gå på Nolia med Soffan och Fetaste, det kan bara inte bli dåligt.. jag + marknadsstånd+ krimskrams + provsmakning = true story. Här kommer lite bilder från veckan som passerat.

Lillebror fyllde 8 år! Slips, tomtebloss, ett nintendo wii, det var ett fulländat kalas! Jag älskar att en viss (äldre) person misstog ett tvspel för att vara en kartong med micropopcorn


Jag vill ha ett likadant barn


Grova experiment i köket. Denna form åkte efter fotograferingen in i ungen och resultatet var helt klart ätligt. Ingredienser: Smått och gott ur kyl och frys


En speleman från trakten


Jag har tandvärk förövrigt, jag tänker försöka somna nu med förhoppningen om att den kommer att vara som bortblåst imorgon. Godnatt.
Ehe!

Då var jag hemma igen. Jag hoppat in och jobbat extra på hippo idag. Har precis kommit in från en promenad med vovvar och hunnit ta mig en liten fika. Ska strax hoppa i duschen eftersom vi ska ut till Haddingen och äta grillat om ett par timmar. Mina ögonlock är dock supertunga och försöker stänga igen sig av sig själva.. det blir förhoppningsvis bättre efter en dusch. ÅH DUSCH! Älska dusch..

Frida: Du vet det som har hänt i England..
Jag: Vad nu?
Frida: Ja men att det varit och är kaos där.
Jag: Vadå?
Frida: Folk har plundrat och förstört typ hela London!?
Jag: Närdå?
Frida: Det har pågått i en vecka typ! Vars är du? VEM ÄR DU?

Jag älskar när hon frågar mig vem jag är..
Förlåt om det är lite over the edge, men den här bilden är bara helt och hållet i min smak..

Hej!

Då har jag avklarat min två första dagar på mitt hippovik och jag vågar nog påstå att jag trivs. Jag har i princip bara haft roliga arbetsuppgifter so far. Imorgon jobbar jag min första riktiga lektionskväll, det blir nog också kul. Jag har sedan tagit på mig extra lektioner på lördag, men på söndag är jag ledig och då vankas det nolia. Blir ev grillning i Haddingen på lördag kväll om inte karln misstycker.. Det är med hans familj men han själv är inte invigd i planerna ännu.

Jag har varit ute och cyklat med hundarna precis och nu ska jag koka ihop någon god middag!
Ok, i och med att jag lägger upp följande bild så erkänner jag ju att jag brukar kolla in på den unga mamman Micahs blogg och tjyvläsa. Eftersom det är flera månader sedan hon själv publicerade bilden så förstår ni att erkännandet satt långt inne! Men nu är det alltså dags. Jag blev livrädd när jag såg den här bilden, ta en titt nere i vänstra hörnet!!

Ett spöse?
Ja, hej.

Här kommer ett knippe dubbelmoral: Jag satt så sent som i eftermiddags vid Sonja och Henriks köksbord (och mumsade på nyskördad honung från deras egna bikupor) och under denna fikasession diskuterade vi hur jobbigt det är med folk som facebookar om hur duktiga (oftast rör det sig om hushållsarbete) de är hela tiden (i statusen).. sedan gick jag hem och blev plötsligt överproduktiv (för att vara jag i alla fall) och nu kliar det så extremt mycket i fingrarna efter att få skryta lite. Så jag gör det, och hoppas på att få lite dispens eftersom jag faktiskt skriver om det i min blogg och inte på facebook.

Ikväll har jag i alla fall *högtidligt harkel*:
- Rensat avloppet i duschen (en fruktansvärd procedur som skulle visa sig kräva en massa olika verktyg)
- Tagit reda på två tvättar och tvättat två maskiner till + en matta
- Diskat (något vanliga personer gör varje dag, men ikke jeg!)
- Tömt, torkat ur och sorterat upp städ/verktygs/ljus/diverse-förrådet
- Klippt 55 stycken klor. Ja du läste rätt. Nima har 19 klor..
- Påbörjat en jätterajd i hallen

Nu är det natti här, jobb klockan sju imorgon. Ovant nå jävulskt.
Tjo.

Whats new, jo, jag har fått ett deltidsvik på hippologum. Thats very cool, men jag vet fortfarande inte vad jag ska göra med mitt liv när viket går ut. Därför sitter jag ju återigen och skummar igenom olika utbildningaroch hoppas att jag ska fastna extremt mycket för en specifik..

Nu väntar 2 svettiga veckor eftersom jag börjar jobba imorgon, har tagit på mig extrapass som PA samt har kvar två veckor av komvuxstudierna. Men det får gå på något vänster. Tack och lov går ju hästarna på bete och kommer således få två lökveckor till.
Vart är Rill? Han kan vara i närheten. Jag lyfter på överkastet..


Inte där, men jag tycker mig se en knöl på täcket..


AHA!


Det är här han ligger och ugglar..


LOVE!
För det är lille Elias födelsedag. Idag fyller lillebror 8 år och jag ska snart börja rulla in mot kalaset. Det är Frida som styrt upp en gemensam present i år och jag tror att någon kommer att bli övernöjd..
Hoj. BK hade en halvt sentimental förfest, där stämningen förvisso lättades upp i och med vår presentutdelning (något sena julklappar samt souvenirer från Barcelona). Jag kom över en Per Morberg-statyett, kastanjetter och en mycket obehaglig nyckelring (med ett kön). Sofia fick diverse snoppsaker, likadana kastanjetter, en bajsande tomte och en liten icke korrekt figurin. Malin kammade hem storkovan, dvs en liten brun barnbyst. Hon fick även en tshirt med Le Mustaches.

Jag önskar dock att vi hade skippat utgången, då hade vi sluppit alla kvällens intriger. Natten spenderade jag som den lilla spoonen i Sofias säng. Nu är jag hemma med tre glada vovvar och eventuellt blir det spel och ostkväll nästgårds senare.

BK


Tre enögon

Åh, varför måste det regna på BK´s night out? Ok att det regnade igår, det var bara mysigt. Nu är det dock lördag och idag uppskattas det inte alls. Jag mår till råga på allt riktigt illa i skrivande stund, jag råkade av misstag äta 8 stycken vaniljgifflar. Blä..
Jag vet att det är lördag förmiddag, men kan inte alla bloggare vars liv jag följer bara vakna till liv snart? Bloglovin ekar tomt. Jag har ingenting att göra.. (eller jo, det har jag, men ingenting som jag VILL göra)
Hej.

Denna trevliga fredag fick ett snöpligt slut. Nu ska "någon" bli nykterist.. vi får väl se hur det blir med den saken. Obs! Denne någon är inte jag.

Jag tog precis in hästarna, de är ju ute på betet men jag brukar låta dem sova inomhus ungefär en natt i veckan. Då gosar de ner sig i nyspånet och vill inte kliva upp förrän tio på morgonen. De var dock mycket förvånade över tidpunkten för inhämtandet denna "kväll"! Simzon stirrade mycket lustigt på mig. När de förstod att de skulle få sova inne blev de i alla fall väldigt nöjda.

Imorgon är det BK´s night out, det ser jag fram emot. Sov gott!

Bjussar på ytterligare en sovrumsbild. Dessa inventarier gör nämligen sovrummet (och mitt liv) komplett (samt något oredigare)! Observera att jag inte hade vett att avlägsna min telefon från sängen inför fotograferingen.
Sovrumsbilder, som utlovat.

Obs! Affischen skall utbytas eller inramas.


Mios plats i hörnet


En flykting, en present, ett secondhandfynd m.m.
Godmorgon!

Jag har jobbat natt, varit på en arbetsintervju (håller mina tummar!) och nu ligger jag hemma på sängen med mina mysiga vovvar och tar en förhoppningsvis energigivande lutare. Rilla har saknat mig, han ligger med nosen tryckt i mitt öra.

Jag älskar att det regnar idag! Det gör det tillåtet att fortsätta att fixa inomhus i huset och mysa i soffan. Måste givetvis skriva på mitt projektarbete också, vilket verkligen kommer gå lättare om det inte är strandväder utomhus! Jag är förresten så rackarns nöjd med sovrummet nu, lägger upp en bild senare. Mys!
Hej. Idag spenderar vi dagen med att fixa hemma. Vi har fått upp den nya hissgardinen i sovrummet och satt upp lite tavlor. Nu ska vi fika och sedan sätta upp en hylla i köket! Hinner jag ska jag även börja röja och styra upp i mina skåp. Ikväll ska jag plugga, och sedan jobbar jag sista nattpasset för den här jobbperioden. Här kommer lite bilder från gårdagen.

Extremt nöjd


Mamma, Lennart och mormor. Så himla söta!


En kaj kan väl aldrig vara dålig?


Det var i denna ubåt som Mio anlände till Sverige..


BK-båten

Oboj. Idag har jag fått stilla mitt shoppingbegär. Och dessutom i Robertsfors och Sikeå av alla ställen. Robertsfors visade sig ha en helt underbar inredningsbutik där jag köpte en hissgardin till sovrummet och en strutformad hängande kruka. På Andra Varvet (second hand) i Sikeå hittade jag sedan en till kruka och matchande assietter till mina tallrikar, dvs de var i exakt samma serie! Wonderful.

 

Jag tog massor av mysiga sommarbilder men jag får lägga upp dem imorgon, jag har nämligen inte varit hemma något idag och kommer att åka direkt till jobbet härifrån (jag är hos min mor). Imorgon ska den nyinflyttade skruvdragaren få jobba! Jag är sjukt sugen på att sätta upp gardinen, tavlor, krokar m.m.

Godmorgon.

Idag tar jag det bara lugnt fram tills jag börjar jobba kl fyra i em. Då jobbar jag dubbelpass och slutar åtta imorgon. När jag slutar ska jag och mamma bege oss till di gamle i Robertsfors för att umgås. För mig är det viktigt att jag hälsar på och ringer mina äldre släktingar som finns i livet med jämna mellanrum, speciellt min söta mormor som stått mig nära under hela min uppväxt.

Nu ska jag ut och promenera i solen med mina vovvisar. Ha en bra dag!
Jag ligger på sängen i chocktillstånd. För en liten stund sedan skulle jag ropa in Mio. Samtidigt kom det en bil och jag hade ingen aning om att Mio var på andra sidan vägen när jag ropade, och när jag fick syn på honom var det för sent. Han kom springande mot mig i full fart och bilen missade honom med mindre än en meter. Jag orkar inte ens försöka förklara hur rädd jag blev.. Mio, älskade älskade Mio. Jag måste överlägga med mig själv om det är värt att ha honom lös ute efter detta..

Jag kan inte ta i min älskling utan att få underbett
Godmorgon.

Trots att jag av misstag bäljade i mig gammal, trögflytande och frätande mjölk strax innan sänggåendet så mår jag relativt bra idag. Jag har dock sovit med en spypåse hängandes på elementet bredvid sängen, just in case..

Vi får dock se hur detta utvecklar sig, jag har nämligen gjort samma misstag en gång förut och då kunde jag inte dricka mjölk på flera år.