Det drar ihop sig. Nu ska vi tokstäda, laga mat och sedan ska jag göra det svåraste av allt - välja ut en passande outfit. Här kommer en bild från förra årets nyår, en härligt spritfest till synes.

För den som inte tycker att det är uppenbart vad jag gör här, så rappar jag med en nyårssmällare som mick.
Nu är det dags för en powersleep. Tack husbonn för god mat ikväll! Tänk att man skulle bli bjudd på både varmrätt och dessert ute i Gräsmyr. Synd bara att det är typ 7 mil dit, jag trodde jag skulle somna på vägen hem (jag körde).

Vi har även hunnit nyårshandla och städa lite (mest Robin faktiskt, hör och häpna!). See you when you get there!
Goddag!

Jag och Simpiz har varit ute på en härlig tur. Han gillar att förvåna mig åt olika håll den där valacken. Först blev jag förvånad över hur otroligt sjukt abnormalt osamarbetsvillig en individ kan vara, det var i följande proportioner: tog jag i tyglarna började han resa, la jag till skänkeln sparkade han bakut. Obs, han gör bara sånt här med mig eftersom jag ska ha han att gå på tygeln. Med ett blåbär som pappa eller Robin är han mycket tålmodig.

På väg hem så blev jag sugen på att gå in på en väg som var helt igensnöad, den leder till ett gammalt hus som verkar stå tomt hela vinterhalvåret. Det enda som syntes var spår av älg. Då blev jag plötsligt förvånad över hur modig han är min lille kille! Han harvade fram i djupsnön utan tveksamheter. På ett ställe hängde ett träd över vägen och jag trodde att det skulle bli helt omöjligt att ta sig förbi, det var grenar överallt och trädet hängde typ i mankhöjd med Simzon. Vi gick fram till trädet och jag provade bara för skoj skull att driva på Simzon lite. Då gick han fram och styrde/böjde undan trädet med bogen! Sedan kunde vi fortsätta längs vägen. Han kan sannerligen överraska..



Nu ska vi duscha och börja bege oss mot gräsmyran.
Ha en trevlig kväll!
På ett vis har det varit en väldigt bra dag idag. Jag har sannerligen fått stilla mitt shoppingbehov! Det blev en hel del kläder från diverse butiker samt en underbar kaffeburk från Indiska som jag gluttat på länge som nu var på halva priset! Ett par partyskor slank också med..

På ett annat vis är det mindre bra idag Jag har haft en riktig ugly-day.. känner mig groteskt tjock och ful och ingenting kan muntra upp mig till 100 procent. Alla har väl såna dagar ibland men nu är det fasen hög tid att jag tar ut min förbaskade p-stav för sedan jag satte in den har jag mått rätt dåligt på grund av fasliga humörsvängningar. P-staven ut och så några löparrundor på det så kommer mitt goda humör förhoppningsvis tillbaka. Det börjar nämligen även bli hög tid att ta tag i mina 4 överflödiga kilon.

Over and out.
Goddag!

Då har man gjort sitt dagsverke idag med och nu väntar fyra dagar ledigt! Imorgon ska jag och Robin mellandagsshoppa, det var enormt länge sedan vi med gott samvete kunde handla oss lite nya fancy kläder så jag känner peppen ända ut i fingertopparna. På kvällen blir det lillejul med BK och Sofia ska få sina "fina" födelsedagspresenter.

På fredag måste vi förbereda nyårsafton som verkar bli en hejdundrandes fest. Det började med 4 personer och vi är nu närmare 15. På kvällen har det talats om en middag i Gräsmyr men vi får se om husbonden fortfarande är inne på samma spår.

På lördag är det new years och det har som sagt blivit lite anstormning så vi får tänka om lite i planeringen, men jag tror att det blir himla trevligt. Det blir ett jätteknytkalas med en otippad blandning av människor men mest troligt blir det en jättehit, jag känner mig exalterad.

Nu måste jag pallra mig ut i stallet.
Hej!

Vart ska man börja en kväll som denna. Jag var kryptisk i söndags, men jag hade en trevlig kväll. Jag fick min stund på dancefloor samt ett vegmål på Max så jag var allmänt nöjd. DOCK, så grämer det mig oerhört att jag i fyllan och villan glömde en påse chilicheese på min bricka när jag hastigt lämnade Max. Illa.

Igår firade vi lillejul hos Frida i Nordmaling. Jag var där, mamma, pappa, Elias och Robin. Det var mysigt. Min lillebror är så söt att man nästan vill sätta tänderna i honom. Jag fick så fina klappar i år igen att jag måste ha varit ett ruskigt snällt barn! Familjen <3

What else is new.. Det ryktas om Roskilde i sommar, ett mysigt nyårsfirande med nya och gamla vänner, ett föl, en fönstertittare, gräsmyrsmiddag och mellandagsrea.

Dagens visdomsord: Umgås med dem som ger dig energi, inte dem som tar din energi.

Over.
Inte för att jag vill vara kryptisk eller så. Men jag saknar något. Eller så är det vinet som talar..

Hoho.

Idag sov jag lääänge. Eller nej, sov var fel ord, men jag låg och degade i sängen flera timmar i morse. Efter uppstigningen tog det ytterligare två timmar innan jag klev ur morgonrocken. De senaste timmarna har jag spenderat i stallet och på Simzons lilli rygg. Jag tog ut båda hästarna (superbrunstiga Älvan på släp) på en lång skrittrunda, mysigt men halkigt! Nu har jag och hundarna precis kommit in och vi fryser! Något har hänt med skorstenen igen så det vara ryker in när jag försöker elda, mycket obehagligt.

Jag har försökt ladda över några bilder från julafton till datorn men batteriet i kameran dog så det får bli en annan dag. Nu ska jag fixa mig, äta lite julrester och sedan åka in till stan för att fira the little peanut.
Hej.

Jag ligger här och bloggar mitt i julenatten. Julaftonen inleddes med en barbackatur på Simzon tillsammans med Sonja på Bella. Det var mysigt och när vi kom tillbaka hade jag nästan förträngt incidenten som ägt rum precis innan turen (korta versionen: hade tänkt slänga på Simzon tränset i hagen och hoppa upp barbacka, vilket på något vis resulterade i att Simzon galopperade runt med Ä i släptåg, trampade på sitt nya hackamore typ 30 gånger samt slet sönder tyglarna. Sedan kom jag inte upp på ryggen när tränset väl var på plats. Fick till slut bli uppkastad. Punkt).

Efter ridturen åkte jag in till ers och hämtade upp mami, sedan vidare till Roberts. Första stoppet: Morfar. Vi hängde där en stund för att sedan bege oss till Lennart (typ min andra morfar). Där blev det god julmat, julklappar och julemys. Mormor och morbror var också med, såklart. Jag åkte hem så att jag var hemma vid sju, jag och vovvarna fixade stallet och sedan när Robin kom hem så gick vi över till grannarna och spelade spel samt drack fenomenet Mumma. En skön julafton med andra ord.

Nu är jag trött som en Mio..

Imorgon firar vi Borren som fyller 25!
Hej! Här är jag, sugandes på en knäck. Jag har jobbat som ett skållat Jon idag, men någon gång ska man väl förtjäna sin lön. Kvällen ska jag spendera med att baka lite till, slå in de sista klapparna, mocka och packa ihop mig inför morgondagen (det blir en visit hos di gamle i Robertsfors). Den blir dock inte så lång för jag kan inte ta med mig vovvarna (tårögd). Nu ska jag gå över från knäcken till mina minipraliner som jag fick av söta Julia idag. Hoppas alla får en mysig kväll!

Julboll från indiska
Jag vet inte vart jag ska börja.

Jag skulle egentligen vara på jobbet 09.30 idag MEN, jag körde av vägen och ner i diket. Jag blev rädd, polkagrisen på Evas julklapp gick sönder, dispyt uppstod i hemmet osv. Jag fick skorpor och te hos Sonja medans motorvärmaren gjorde sitt jobb på traktorn och sedan drog hon upp bilen i en handvändning. När jag umgås med Sonja inser jag hur mycket jag har kvar att lära för att klara mig här ute i vildmarken..

Jag dök upp på jobbet strax efter 11 och hade givetvis missat torsdagsridningen. Fruktansvärt. Jobbade till 15 och sedan åkte jag och hämtade hem lilla mor från jobbet. Vi åkte på Coop och julhandlade, det var lika fruntansvärt. Trängsel är verkligen extremt påfrestande. Jag inhandlade även den sista julklappen.

På väg hem till mor blev det en animalrescue, jag börjar få rutin på dessa! En leonbergerliknande vovve strövade fritt vid vägen mellan Jula och Myrorna. Ingen ville kännas vid den så jag haffade den och tursamt nog hade den en IDtub i halsbandet med namn och telefonnr. Självklart var det dock ingen som svarade när jag ringde. Så där stod jag med en jättehund och sönderfrusna händer medans mamma gick in på olika affärer i närheten och bad dem fråga i högtalarna om någon saknade en hund. Till slut blev jag tvungen att peta in den i min lilla bil, det kom nämligen en annan (kopplad) hund gåendes på vägen och min hittehund började dra som tusan mot den lilla. Hade jag tappat den så hade den kanske ätit upp den andra hunden samtidigt som alla åskådare skulle tro att det var min hund. Usch. Jag ringde Nora till slut för jag behövde en polis goda råd, då dök ägaren upp! Hunden hade rymt ur en bil medans ägaren handlade. Så, det slutade gott. Jag var nästan rädd att behöva ta hem the giant.

Vid denna tidpunkt låg vi efter i tidsschemat så väl hemma hos mamma tryckte vi en trerättersmiddag på 60 minuter. Det var sååå gott! Förätten blir att göra på nyår. Sedan åkte jag tillbaka till jobbet, gluttade lite på pappas ridgrupp och sedan hade jag två lektioner. Nattade karantänhästarna och sedan åkte jag hem. Robin hade mockat så jag behövde bara ta in hästarna här hemma och pussa lite på dem. Nu ska jag powersova! Börjar 7 imorgon. Godnatt!
Vad har hänt? Jag har precis bakat saffransskorpor och knäck. Nog hade jag väl kanske förväntat mig att mina alster skulle vara ätbara, men så här goda?! Jag kanske har en husmorsgen i mig trots allt..

Mmmmm!

(synd bara att skorporna skall förpackas till julegåva)

Jag har bakat (nästan) enligt följande recept: Knäck, Saffransskorpor
Typ nu slog det mig att julafton är på lördag. Imorgon blir det bakning i ett hutlöst tempo!

Julrill
Hej.

Det blev burritos till middag igår. Jag blev sjukt nöjd över mina improvisationsburritos (jag tror i alla fall att det var burritos jag gjorde) att jag måste omnämna dessa.

Idag började dagen med en ridtur. Simzon var nog nyvaken och inte alls så peppad (liksom jag). Jag försökte ta till timmerbilarna som undanflykt men det gick ej, vi for ut. Vi mötte givetvis en timmerlastare men det gick bra..

Efter turen åkte vi in till stan och där blev vi kvar ett jädra bra tag. Sonjas hårklippning tog 3 timmar, crazy! Mitt hår tar 5 minuter att klippa. För mig själv. Visserligen blir det ju inte lika snyggt då. Jag avklarade dock ett gäng ärenden och tog en McFlurry pepparkaka med Sofia.

Nu ska jag hasa ut i stallet och mocka.

Hejhej vilken underbar dag.

Jag har jobbat fram till lunch. Jag hann med stalltjänsten, lite kontorsjobb och så red jag lille Bo en stund. När jag kom hem tryckte jag ner en banan och sedan for jag ut och red i det härliga vädret tillsammans med Sonja. Hästarna var inte så tama idag, men jag föredrar ändå Präriesimzon framför Snigelsimzon (även om jag skulle önska ett mellanting).

Det är så skönt att klockan bara är fyra men jag har redan hunnit med alla måsten för dagen, har gjort klart stallet och gått en promenad med hundarna. Nu sitter jag och klurar på vad det ska bli till middag. Kanske jag ska bläddra lite i min bok vego paradiso, sjukt bra liten receptbok för oss som inte vill lägga ner flera timmar på en maträtt.

Gammal vinterbild
Hej.

Jag tog mig till min goda vän Rebecka igår, där förfest hölls. Där bjöds det givmilt på gott vitt vin och Baileys. Vi gick ut på Schlager/Cover och jag hade verkligen en jätterolig kväll i riktigt trevligt sällskap. Jag tror att jag ska försöka ansluta mig till det där gänget lite oftare.. det borde gå om jag håller en låg profil.

I alla fall så blev jag hämtad vid stängning, full som en kastrull. Jag blev avklädd och nerbäddad hemma med en spyhink vid sängen. Nu så här i efterhand tycker jag att Robin även kunde ha tvättat bort mitt smink innan han släpade isäng mig för min hy har levt ett eget liv under natten. Jag har haft en ganska mysig bakissöndag som började med hundpromenad i snön. Sedan har jag legat under en filt i Haddingen och tittat på när Robin spelat det där hypade StarWarsspelet med ett halvt öga. "Hur kunde du gå med på det?" undrar ni nu, jo, jag blev mutad med strips och chilicheese..

Nu är det hög tid att sova, börjar jobba kl 7. Det blir dock bara några timmar, sedan vankas en ridtur med Sonja efter lunch. Godnatt!

Johanna yesterday


Johanna today
Alltså den här dagen. Först hittade jag en trattkantarell i Mios korg. Sedan hittade jag ett oräkningsbart antal musbajsar under diskbänken.

Nu far jag på krogen.
Simzon har precis varit ute och sprungit på gården.

Lös.

Med sadel på.


Hur detta scenario kunde utspela sig förtäljer inte detta blogginlägg..

Eh.. Va?
Hej härliga freeedag.

Mitt humör är på topp! Jag älskar mitt jobb. Synd bara att det inte är mitt jobb, utan Marlenes. Så, jag antar att jag älskar Marlenes jobb.

Har haft sista fredagslektionerna för denna termin idag, gick bara fint med alla grupperna. Känns tråkigt att min lilla markarbetesgrupp försvinner, de små söta tjejerna har blivit sjukt drillade. De har bara varit 6 personer i den gruppen så de har utvecklats med stormfart. Nu lämnar jag dem vind för våg.. har dock hört ryktesvägen att två av dem kommit in i hoppgruppen, kul!

Just nu betapetar jag med Lannis, klev precis in med ett startord på 162p så stämningen är lite tryckt för tillfället. Jag ska slurpa i mig en iskall cider (det är ju trots allt fredag!) och sedan hoppa i säng när spelet är över. En viss Röb sitter och sur-lanar i Haddingen så jag får snällt sova själv i natt.

Godnatt!

Ida: Det är ett par skosnören. Och nej, jag har inte blivit utsatt för ett practical joke. Personen i fråga har fört över 260 kr till mitt konto.
Det finns få saker som irriterar mig så mycket som icke fungerande teknik. Min nya telefon, en sony ericsson xperia mini, är totalt värdelös. Något som jag kommer att vandra in på telia och tala om på måndag. Det hade förmodligen gått bättre att ringa med en bajskorv.

Endast Jocke Berg kan muntra upp mig nu..
Hej fantastiska torsdag!

Jag har landat i hemmet efter en relativt kort arbetsdag. Dagen inleddes med ridning för Kerstin tillsammans med Jenny och Maria. Jag fick rida på fina Kahlea och det var jättekul, as it usualy is. Vi har en del att jobba på kan man verkligen säga men hon är bara så otroligt kul att rida och det beror nog mest på att hon är så härligt arbetsvillig och glad som häst.

Vi fick julklappar från jobbet idag, en massa shyssta URFgrejer! Jag är mycket förtjust i mössan speciellt. Sedan fick vi biobiljetter också, hur bra som helst. Jag ska ta och bjuda ut karln någon kväll framöver. På tal om julklappar har jag varit och hämtat ut den näst sista leveransen av nätbeställda julklappar och jag är sjukt nöjd, det blir helt klart inslagning ikväll! Jag ska även slå in några traderagrejer för försändelse, fan vad nöjd jag är med det också.. vi har fått en bra extraslant den här månaden på grund av at vi rensat lite i garderoberna.

Nu blir det någon form av thaimat i det här hemmet.
Hej.

Idag hade Robin fått mail från hundrondellen. De skulle göra julkort på hundarna från Alba och skicka till sheltret (i Spanien). Tydligen är hundsheltret där (vet ej om det är staden eller sheltret som heter Alba, kanske både och) privatägt och de som driver det är väldigt mån om "sina" hundar. Så nu har vi skickat in lite bilder på lille Nimen (Anonima) och hoppas att de blir glada :)



Ida: Du skulle aldrig tro dina ögon om du visste vad det var för pryl. Jag börjar nästan tro att någon driver med mig där ute i cyberspace..
Hej.

Jag ska alldeles strax sova. Robin sover ej hemma i natt, därför ser sovordningen ut som följande: Jag ligger raklång på Robins sida i sängen, detta är nödvändigt för att Mio ska kunna sova i sängen. Han vill nämligen endast sova närmast elementet. Så, Mio ligger på min sida som en kringla. Mellan oss har vi lille Rill, som tagit plats med huvudet på en av kuddarna och sedan sträckt ut sina små ben att spreta åt alla håll. Hans små öron är sömnskrynkliga, han har nämligen legat så ända sedan Robin åkte. När katten är borta dansar råttorna på bordet, som man brukar säga. Och nog är vi tre små råttor allt..



God tisdagkväll.

Jag ligger och myser i stugvärmen efter en god middag. Rilla ligger brevid/på och skapar blodstopp i min högra arm. Hade jag varit en katt hade jag kurrat.

Jag har haft en skön tisdag! Vi inledde dagen med pannkakor, sedan for jag och Sonja ut på en ridtur offroad eftersom det kör så mycket timmerbilar på vägen just nu. Det var väldigt offroad, jag fick ligga ner på Simpans hals vissa bitar för att vi skulle ta oss fram i terrängen (grenar). På ett ställe hoppade Sonja av och höll upp ett träd. Simzon var mycket nöjd. Efter det fixade jag stallet och sedan gick jag och Robin ut på promenad med alla vovvarna.

Jag har småstädat lite här hemma under eftermiddagen och nu har vi precis ätit middag, vi provade att panera fisk själva och det blev riktigt lyckat. I skrivande stund pågår även ett parti betapet..

Ha en trevlig kväll!
Mio, jag, och en brun kramsjuk halsduk. Don´t mind the outfit..
Alltså. Jag lade ut en hög med grejer på tradera för 14 dagar sedan. Bland dessa grejer fanns det en liten ovärd tingest som jag satte ut för 15 kr, i hopp om att någon skulle förbarma sig över den. Jodu, fick mail nu om att den var såld. 260 kronor fick jag. VA?
Världens sötaste blogg bjuder på julbordsbilder!

Jag älskar gnagare. Hamstern Tusse var mitt första egna husdjur och jag minns honom väldigt väl, han blev sjukt tam. Love!
Oboj.

Jag har inget bloggsug men jag skjuter in en snabb update. Gårdagen blev mycket lugn! Hade tänkt åka på julmarknad men det tog en timme bara att skotta loss bilen så jag struntade i det. Här kom det minst 45 cm snö i fredagskväll/natt tydligen. Jag pysslade bara på hemma och i stallet. Bakade en kaka och bjöd de trötta uno-spelarna tvärs över gårn, blev bjuden på snacks i utbyte. Somnade till en film som inte orkade hålla uppe mitt intresse.

Idag sov jag typ till lunch. Skönt men alltid lika ångestframkallande. På eftermiddagen åkte vi på avdentsfika hos far och sedan vidare till hippo där jag hade träning med endast två elever för ovanlighetens skull, men kul som vanligt. Jag fick en hippokalender av min lilla grupp! Det är väldigt kul att ha lektioner just nu, jag känner att jag utvecklats på slutet och känner mig mer säker på vad det är jag/vi eftersträvar.

Nu pågår ännu en lugn kväll här i stugan och det är verkligen välbehövt! Jag ska laga lite macaroni and cheese, ta in hästarna och sedan krypa i säng. Hoppas att jag är full av energi imorgon.
Sängdags!

Mio och Rill ligger i sängen, såklart, när Robin är borta. Det blåser hårt utomhus vilket innebär att det knakar kusligt i huset och viner i skorstenen. Jag skulle egentligen ha varit ensam hemma på gården i natt men mina hyresvärdar var tvugna att komma hem från sin skellefteåvisit för att kunna ploga tidigt i morgon bitti. Synd för dem, men skönt för mig! Jag var nämligen livrädd för inbrottsstjyvar innan jag fick det glädjande beskedet att de var på väg hem! Eller okej, så illa var det kanske inte men lite mörkrädd var jag allt..

Nu ska jag skeda Mio så han blir riktigt obekväm. Hihi. Godnatt!
Hej.

Alltså, snöstormen. Jag tog mig hem från jobbet men det var fan på det berömda. Vägen var oplogad sista kilometrarna och jag smög mig långsamt fram. Det har kommit ganska mycket snö här hemma, vågade inte köra in så långt på gården eftersom risken att köra fast var överhängande. Kommer det mer snö i natt vet jag inte om det blir någon julmarknad för ett litet hjon som mig.

Nu har jag precis vadat in från stallet. Lyssnade på idolfinalen via radio medans jag mockade men orkade ju inte hålla till där ute hur länge som helst så nu hoppas jag att någon tar på sig ansvaret att meddela mig om vem som tog hem segern! Inte för att jag har följt idol men nu när jag lyckades höra alla finallåtarna blev jag ju nyfiken..
Hallå.

Det slamras och stökas irriterat här i köket, någon håller på att göra kvällspannkakor men ville helst att jag skulle göra dessa. Jag kom hem strax efter 22 men kom ganska nyss in från stallet här hemma så nu är jag hungrig! Jag var tvungen att köpa hem det sista paketet American pancakes och den sista flaskan lönnsirap från Ica Bullmark, man blir ju orolig för att dessa produkter inte tillhör det ordinarie sortimentet!

Idag började som sagt jobbdagen med ridning. Jag red på Hemlig (obs, ej Bo som jag tidigare skrev om!) och är inte supersugen på att göra det igen, haha. Näe men kemin var kanske inte den bästa eller så är jag för dålig på att rida. Efter det fick jag dock provrida en mycket söt liten B-ponny till ridskolan och det var mycket roligare. Hon hoppade allt jag styrde på och även det jag inte styrde på trots att jag släppte tyglarna och höll i manen. Nu ska hon vara hos oss på prov några veckor och jag tror det kommer bli jättebra.

Ojoj! Pass på, nu är pannkakorna klara. Sov sött!

Godkväll.

Av hastigheten på vårt internet att döma skulle man kunna tro att vi bor mitt ute i urskogen, det är fan helt otroligt. Jag har pappa på en tråd på facebook, han skriver och undrar om jag har svimmat igen eftersom jag inte svarar men jag KAN inte svara för att det är så jävla segt. Fubar..

 

Lutaren på överkastet blev för övrigt väldigt lång och lutande. Jag somnade, givetvis. Robin försökte väcka mig efter någon timme men då hade jag bara yrat surt och legat kvar en timme till som en dö sill. Sent omsider tog vi oss alla ut i stallet hela familjen i alla fall. Tog in hästarna sent och de var mera vilda än tama, lite spänning i vardagen för en gångs skull. Normalt brukar jag få släpa in dem i ett lemmeltåg.

 

Vintern är här, det har väl ingen missat. Jag var extremt anti snön tills den faktiskt föll, jag vill självklart fortfarande inte ha vinter (alls) men det blev så mycket ljusare utomhus med lite snö. Min julkrans stoltserar just nu på ytterdörra och vedkaminen går på högvarv, det är mysigt! Nu ska jag krypa i säng och förhoppningsvis kan jag somna trots min lille lutare :) Morgondagens arbete börjar med ridning för KM. Ingen dålig start, alltså. Om hans tänder såg bra ut idag så ska jag nog rida på den nya ponnyn, Bo. Sjukt bra namn.

Öj.

Har precis avnjutit en jättegod grönsaksgratäng men förstörde hela upplevelsen genom att äta en sur vattenmelon (godis) efteråt. Jag är nog godisallergiker. Dessutom tar jag en lutare på sängen innan det är dags att göra stallet för idag.
Här kommer en uppdatering angående julkransen jag nämnde i ett tidigare inlägg. Klockan är alldeles för mycket men det kliar i småfingrarna, jag vill så gärna dela med mig av mitt alster. Sonja är kransvan och guidade mig genom de olika momenten. Vi började uppe på höloftet med att göra varsin hård stomme av hö och balsnöre. Sedan klädde vi stommarna med mossa från den egna tomten, på med pynt och fusksnö och sedan var de färdiga! Imorgon ska jag hänga upp min på ytterdörren.

Min dekoration går väl att diskutera, hade först hängt på en till tredje liten kula under rosetten men det blev alldeles för likt ett litet knubbigt könsorgan så jag nöjde mig med två. Rätt stolt är jag dock, trots den någon ojämna mossfördelningen! (Ok, jag är jättestolt..)
- I´ve got a deamon in me!
- Thats actually true, he´s got semen in him..
Oboj vad skoj.

Jag gjorde ett bloggingförsök igår när jag kom hem från jobbet men internet var så segt att det var olidligt. Vi såg Baksmällan 2 istället, trots att jag bara en timma tidigare övertygat Elias om att den suger.

Jag hade Kerstins lektioner igår kväll och innan det hade jag en lugn dag hemma. Nu har jag sovit alldeles för länge men jag var sjukt trött. Det vankas en snöig promenad i elljusspåret, lite bakning, broddning av hästarna och tillverkning av en julkrans. Jag är ju nämligen ledig idag!

See you when you get there!
Ohoj!

Min arbetshelg är över och imorgon stundar en sovmorgon! Avslutade arbetshelgen med att ha min ponnydressyrgrupp och det var nog helgens höjdare, de har blivit så duktiga! Blev nästan ridsugen själv men när jag kom hem hade den lilla lågan slocknat. Jag bestämde för ett tag sedan att hästarna (och jag) skulle få vila fram till tisdag och det är inte svårt att hålla i det här ruskvädret. Nu är dock tyvärr vila det sista tjockishästarna behöver, men men. Jag ska lägga in en högre växel när det gäller att hitta medryttare så jag får upp dem i bättre kondition någon jädra gång.

På tal om småponnysarna så börjar det väl bli dags att plocka in dem, här har det dock inte regnat på ganska många timmar så det är kanske ingen panik. Lika bra att de får vara ute så länge som möjligt när jag ändå inte rider.

Annars har jag inte så mycket att dela med mig av. Det är andra advent idag och vi tänker klä granen. Thats it.

Dagens tips: Orkar du inte lyssna färdigt på vad din pojkvän har att säga - tuta honom i ansiktet med en osynlig trumpet.
Hej.

Jag har spenderat dagen arbetandes. Inget speciellt har inträffat förutom att jag klämt min tumme i en permobil. Olyckshändelsen orsakade ett litet men olustigt hål i skinnet som blödde igenom 4 plåster innan det skärpte till sig. Det gjorde sjukt ont, jag var tvungen att ta en alvedon. Kände mig dock väldigt omanlig med tanke på sårets storlek. Nu ska jag linda tummen med en vetflexlinda innan jag går i säng, det är grejer det!

BTW. Om man inte ska räkna vissa små händelser så har jag och Robin nu varit tillsammans i 1 år. Tyvärr missade vi högtiden med 2 dagar eftersom ingen av oss tittade på kalendern. För att fira bjuder jag här på en 1 år gammal bild..



En runda monopol nu och sedan sängen. Blir borta på jobb 12 timmar i morgon. Godnatt!

Hej.

Slapp och slö. Har hunnit vara hemma en timme cirkus, lite kvällsfika och The Walking Dead vankas! Sambon hade mockat, tagit ner hö och fyllt vatten i stallet så jag behövde bara ta in hästarna idag igen. Helt underbart! Kvällens lektioner har gått riktigt bra så nu kan jag sova gott. Jobb imorgon 8-16. Hoj!
Godkväll.

Denna arbetsdag inleddes med julbord på Brännlands världshus. Det vegetariska alternativet var gott och väldigt fint upplagt, DOCK kunde jag bara inte förmå mig att äta av alla sorterna, det var nämligen en del som verkligen påminde otroligt mycket om "äkta" vara. Till exempel vegetarisk rom.. det kändes mycket underligt och inte fullt pålitligt.

Efter hästintag och möte åkte jag sedan hem till mamma för en kvick lutare på hennes soffa. Sedan tillbaka till hippo för att först glutta på pappas ridlektion och sedan ha två lektioner själv eftersom deras ordinarie instruktör var sjuk. När jag kom hem strax efter 22 fick jag ett glädjebesked - Robin hade mockat och fixat mat åt hästarna. Så det var bara att plocka in de små liven och natta dem! Nu har jag precis ätit lite nattamat och gjort en simpel matlåda till morgondagen, pasta med vitlök och baby spenat.

Nu måste jag natta mig själv.

Förresten. Någon fler än jag som har en hund som inte bajsar när det blåser utomhus? Ingen?!
Att vara tillsammans med en yngre kille har sina fördelar. Det har även sina nackdelar. Ett exempel på nackdel kan vara att han, när du ligger på sängen och vilar ner maten, kastar sig över dig och våldsamt tränger in sina ben i dina långkalsonger (tillsammans med dina egna ben) samtidigt som han skriker "Hjälp! Vi har blivit siamesiska tvillingar! HJÄLP!"..