Hej.

Har haft trevligt middagsbesök ikväll och jag har fortfarande en lätt smak av aioli i munnen. Men nu är det sovdags, nu jobbar jag fram till nästa tisdag. Så kan det gå. Känner mig dock rätt taggad på att jobba efter 4 dagars skön ledighet.

Uppdatering på hästfronten: Simzon har fått något som liknar mugg. Jag har skurat karleder ikväll efter bästa förmåga, en vattenspilta i julklapp vore gött!

Godnatt.
Godkväll.

Det är verkligen svårt för mig att komma i säng när jag är ledig dagen efter. Det blir alltid att jag hittar på något att sysselsätta mig med på kvällen, för jag vet att det inte är någn brådska i säng. Jag dröjde mig kvar länge i stallet till exempel men det var bara mysigt. Vi har delat upp det så här på gården att mina grannar tar ut alla hästarna på mornarna och jag tar in alla på kvällarna och det passar mig perfekt, dels behöver jag inte skynda mig ut på mornarna och dels tycker jag väldigt mycket om att natta hästarna för kvällen <3 Det är så mysigt när de står och tuggar på sitt kvällshö och är allmänt nöjda. Det blir mycket socialisering med stallkatten om kvällarna också, den är så otroligt söt! Står ofta på diskbänken i sadelkammaren och passar på att trycka sitt huvud mot mitt när jag fyller vattenhinkarna.

Vi har haft besök av pappa och Mikki ikväll också, jag klippte klorna på Mikki och pappa bjöd på lussebullar. Det är som en outtalad liten deal vi har. Jag klipper klor - han bjuder på fika.

Nu ska jag dock ta en dusch och hasa mig i säng.  Godnatt!

Så här bra är min mobilkamera!
Visst förstår ni att man bara måste nypa tag i den där gosiga mulen ibland?
Simzon förstår det ej men protesterar oftast inte..

Hoj.

Det är måndag och jag är ledig idag. Har precis kommit en från en promenad med Mio och Rill, gick ner till affärn och handlade lite nödvändigheter som sköljmedel och popcorn. Vilar och lyssnar på Coldplays underbara Christmaslights. Ska väl börja fundera på någon middag snart och sedan gå ut och pyssla med hästarna. Simpiz är i behov av en ordentlig snopptvätt ikväll, han kräver ju en sådan ett par gånger per år och nu för tiden är jag ju nästan en expert på området.

Igår julade vi till det i stugan och det blev supermysigt. Vi måste dock fortsätta med städningen under morgondagen eftersom jag sedan jobbar rätt många dagar i sträck. Här kommer i alla fall några bilder på delar av julmyset!









En liten fråga bara, när är det egentligen tillåtet att börja klä granen?
Godkväll.

Jag har en del yngre hästtjejer som vänner på facebook och har nu gjort en mindre rolig upptäckt - ouppfostrade små tonårspojkar. Såg idag följande status på fb, där en av dessa små slynglar kommenterat:

Hästtjej (som får vara anonym) - Känslan när Rolf-Göran Bengtsson rider in i globen och får stående ovationer!
Tonårspojke - HAHAHHAHAHHAHA. Känslan när nån tror att man ska veta vem jävla Rolf-Göran är..

Det är inte första gången jag ser sånt där och det är i princip alltid just en kille som kommenterat nedlåtande, eller ibland till och med sjukt elakt. Så här kan det se ut:

Hästtjej - RIP min älskade ponny, nu vandrar du på de evigt gröna ängarna..
Tonårspojke - Fan vad god den ska bli att äta som hamburgare höhöhö.

Tyvärr ser jag väldigt sällan att tjejerna säger ifrån, men alla som håller på med hästar eller djur över huvudtaget förstår ju att det är helt sinnessjukt att skriva en sådan sak till någon som just mist sitt djur.

Jag minns själv från min skoltid att man kunde få töntstämpel för att man gick på ridskola (och jag vet att det var ännu värre för de få killar som red), vad är grejen med det? Hästar är ju så sjukt mycket häftigare än de flesta av de osäkra pubertetspojkarnas fritidsaktiviteter..
Hej härliga söndag.

Jag hade glömt att det var första advent idag, men blev påmind när jag kom in från en hundpromenad. Robin hade dukat fram kaffe, pepparkakor och mögelost! Mysigt. Vi ska plocka fram lite julsaker senare idag.

Här kommer några bilder från i fredags, tyvärr kom jag inte på att jag hade med mig kameran förrän i slutet av dagen :)

Världsrekordhoppet i barbackahoppning - 2,12 m! Ni läste att det var barbacka va?!


Arlanda på väg hem, Jenny gled taktiskt in bakom Marias hand precis i fotoögonblicket..


Godmorgon.

Jag har sovit som en medvetslös.

Jag har inte bloggat på två dagar så jag får väl dra en kort resumé. Torsdagen började med instruktörsridning (vilket ju typ är veckans höjdpunkt), jag fick rida på lilla Baloo (C-ponny). Det var väldigt kul. Jobbade en stund på kontoret efter det och sedan åkte jag till vårdcentralen för en hälsokoll. De hittade lågt blodtryck och en svullen trumhinna, och nu inväntar jag besked om blodproverna. Vilade lite när jag kom hem och sedan åkte vi till Lena och fick god middag där. Packade lite grejs och fixade stallet på kvällan.

Igår steg jag opp i ottan, 05.00 för att vara exakt. Hade kunnat snooza en stund men det var omöjligt. Sju gick planet från Umeå och jag mådde gode illa hela vägen, sjukt drygt. Vid 10 var vi i alla fall på globen och fick kaffe och smörgås och efter det piggnade jag till. Vi hade en jättetrevlig dag på globen. Kyra var höjdpunkten, jag känner mig väldigt inspirerad nu! Vill rida dressyr som en galen. Lite shopping på mässan blev det för mig också, ett par ridbyxor, strumpor, ett blingbling pannband och en reflexbrösta. Jag passade även på att plocka på mig en hel bunt med utbildningsinformation som jag ska lusläsa nu under mina lediga dagar.

Nu ska vi äta lite brunch här i huset och sedan vandra ner till byns julmarknad!
HEJ!

Gud vad sent det blev idag med, hade tänkt ligga i sängen och snarka vid det här laget! Snarka jättehögt så att Robin börjar knuffa på mig av sömnlöshet. Han vann nämligen i monopol. IGEN. Jag förstår verkligen inte hur det går till.. Helt rent mjöl i påsen, det har han då inte..

Men nu till dagens höjdpunkt: Jag red lilla Kahlea på jobbet idag, som alla andra onsdagar. Hon är under igångsättning och har inte varit helt kul att rida, hon har ju stått länge och säkert tappat en del. Förra veckan bestämdes det i alla fall att jag skulle börja galoppera lite smått med henne så under uppvärmningen idag lät jag henne rulla på i galopp några varv i stora ridhuset. Efter det var hästen helt fantastisk! Vi gled omkring ensamma i ridhuset med hög volym på radion (musik) och jag började seriöst att skratta vid några tillfällen. Jag ville aldrig sluta rida men efter en halvtimme gav jag mig både på grund av tidsbrist och på grund av bätte vetande, man ska ju alltid sluta när man är på topp! Jag vet faktiskt inte vad som hände idag men en sån bra känsla vid ridning har jag inte haft på länge. Den här karamellen kommer jag att suga på ett bra tag nu! Tack Kahlea :)

Imorgon händer det grejer, ska till vårdcentralen och håller mina tummar för att min trötthet beror på något helt ofarligt. Typ en smula lätt åtgärdad järnbrist eller dylikt.

På fredag drar vi till Globen! Det var flera år sedan jag var där på Globen Horseshow, och det ska bli jättekul att åka med arbetskamraterna.

Godnatt!
Hej.

Jag har haft en lugn dag. Mest varit inne och lökat, tittat på "The walking dead" (usch) och pysslat om den lille sjyke. Gjorde ett litet agerande framåt kvällskvisten genom att åka in till ersboda och storhandla tillsammans med mami. Jag fick en amaryllis och så lagade vi middag hemma hos henne. Jag hämtade även ut Mios medicin så nu i skrivande stund har han förhoppningsvis lite mindre ont i sitt lille ben.

Nu ska jag sova, jobb imorgon! Rilla hälsar.

Dagens hiss: Mamma!
Dagens diss: Medtrafikanter..
Fy.

Jag har haft en fruktansvärd dag, bitvis. Jag klev upp vid 9 och ringde vårdcentralen angående min enorma trötthet och allmänna icke välbefinnande, tror ni jag fick någon tid? Nej. Kanske i december. Kanske då kunde jag få en tid. Jag blev rätt upprörd och förklarade min oro så hon skulle då återkomma när hon luskat fram en tid.. tydligen skulle hon inte återkomma idag kan jag ju bara konstatera vid det här laget.

Förutom att mocka i stallet har jag bara legat hela dagen för att orka jobba kvällen. Jag hade planerat att lämna boningen 16.00 men vad händer, jo, Mio (som varit ute lös medans jag mockat) slickar så frenetiskt på sitt ena bakben 15.59 att jag inte kan undgå det. Han hade ett sår på ena bakbenet och vid första anblicken såg det väldigt ofarligt ut, jag ställde honom i duschen och spolade av benet. Då ramlade det som ut en läskig flik ur såret. Jag började ana oråd men tänkte ändå att jag nog kanske skulle kunna plåstra om honom själv, såret var inte så värst stort nämligen och jag var först osäker på om det skulle behöva sys. Jag släppte honom ur synhåll några sekunder och bytte om till ridkläder, då hade han hunnit hoppa upp i sängen och nedanför hans ben låg sedan en pöl av tjockt blod. Jag undersökte det ytterligare och insåg att det var redigt djupt, dessutom verkade han ha väldigt ont.

Runt 16.15 började jakten på en veterinär. En galen jakt. Nu för tiden ska man tydligen helst smsa in sitt ärende? Det är man ju väldigt sugen på när det rinner tjockt blod ur ens hund. Varför låtsas veterinären på Röbäck att de har jour och akuttider när de i själva verket inte har det? Tydligen. Det blev ju Vännäs som jag till slut fick kontakt med, tack och lov. Efter att ha lyssnat på 2 telefonsvarare. Tyvärr så ligger ju inte Vännäs nästgårds direkt. Izza tog min första lektion på ridskolan, annars hade jag aldrig hunnit (satt säkert 30 min i telefon totalt med allt som skulle klaffa). Robin kom hem, vi slängde in Mio i bilen med en handduk runt benet och sedan mötte vi upp pappa på hippo. Jag kunde börja jobba 17.30 och de två karlarna fick åka till Vännäs då med lillgubben.

Jag har haft 4 lektioner utan att ha ätit middag, det gick visserligen rätt bra men dessutom hade jag ju verkligen helst velat följa med till veterinären själv. Nog för att jag har förtroende för veterinärerna där men jag vet ju att Mio blir mycket mer nervös när inte jag är med. Har precis ätit middag och klockan är närmare tolv. Jag ska snart gå ut och ta in hästarna.

Mio ligger i sin fåtölj och ser väldigt uppgiven ut. Han blev drogad eftersom de ville undersöka såret ordentligt och tydligen hade föremålet gått in flera cm in under huden och skapat en jätteficka. Nu har han en slang fastsydd i såret, vi ska spola rent några gånger per dag och så har han fått något som jag antar är antibiotika. Man får anta när man själv inte varit med på veterinärbesöket.

Usch. Nu vill jag bara sova! Jag kommer antagligen att sova större delen av morgondagen, skönt att jag är ledig.

Min guldklimp! Ledsen i tratt :(
Jag har ju glömt att berätta. Jag har fått en p-bot. Och det svider så grovt! Det hela inträffade i torsdags.. jag parkerade i området där jag jobbar som personlig assistent, smsbetalade min parkering, jobbade 8 timmar, återvänder till parkeringen och har där fått en böter. Mm. Jag hade betalat min parkering, smsat in mitt regnr, det enda problemet var att jag körde Robins bil och inte min egen.. Så sjukt surt. Jag får skylla på att jag inte varit riktigt kry den här veckan.

Idag var det Älvans tur att få komma ut en sväng, min fina gumma. Jag har haft dressyrträning som vanligt på söndagar, väldigt kul när jag har så bra elever! Efter träningen gjorde vi hemmagjord pizza och spelade spel med Sonja och Henrik. Det blev en del godis och dylikt. Tog in hästarna vid 23 och har sedan dess bara lökat. Det börjar bli hög tid att gå i säng! Imorgon har jag KMs lektioner på ridskolan, känner mig nästan lite smygnervös.. Godnatt.
Hallå där köp blåbär.

Jag hade för första gången på väldigt länge svårt att somna igår. Trots att jag var jättetrött somnade jag inte förrän vid sextiden på morgonen. Jag brukar i regel somna i samma sekund som jag stänger ögonlocka så det var en mycket frustrerande upplevelse. I alla fall vaknade jag igen vid tiotiden, lika trött, men kunde inte somna om.

Jag har rört mig i ultrarapid hela dagen. Red Simzon idag, mest skritt eftersom det var så hårt i backen men lite trav fick det ändock lov att bli eftersom han var superpigg. Tyvärr har han trampat av sig en sko igen, jag blir galen. Efter ridturen gick jag och Robin elljusspåret med vovvarna. Kvällen har spenderats i staden, Robins gode vän Andreas som haft födelsedagsgalej. Jag har dock varit spiknykter och halvless mén ganska snygg, tursamt nog avslutades dock kvällen på Max..

Nu ska jag sova gott, förhoppningsvis. Kräm.
Suck. Jag har jobbat som ett djur i två dagar nu, det blev dubbla pass igår nämligen. Jobbade dag på hippo och kväll som assistent.

Jag har haft en trevlig kväll ikväll med spel, vi provade ett nytt spel som tog ungefär 2 timmar att förstå. Halvt. Efter 2 timmar hade vi dock ej ens börjat spela, utan bara försökt tyda spelreglerna. Några timmar senare flöt det dock på och var sjukt kul. Minns tyvärr ej vad det hette.. Jo! 7 Wonders tror jag.

Tyvärr fick jag också höra något som gjorde mig väldigt illa berörd. Det var inget som rörde mig, bara en gammal hemsk historia som fick mig att må väldigt dåligt. Det handlade om en olycka som inkluderade en brand och jag är verkligen hysteriskt rädd för bränder. Hatar när jag hänger upp mig på sånt här, jag är sjukt känslig när det kommer till hemska människoöden och kan älta dem länge. Den enda som lyssnar när jag behöver prata är dessutom Rill. Inget ont om Rill men det blir en hel del envägskommunikation..

Godnatt.
Han har gjort det igen.. katastrofala omslag. Fått mig att skratta högt dvs.

"Djuria har långt hår och lysande ögon. Hon berörs inte av inspelningen eftersom hon är en maskin."


"Slutligen har vi Texas Ranger Johansson, en pojke utan varken näsa eller ögon."

Men nu, måste jag sova.
Godmorgon ungdomar.

Jag har nästan precis klivit upp och mår mycket bättre. Yrseln släppte aldrig riktigt igår och som en extra present fick jag en ordentlig huvudvärk. Men nu mår jag som sagt mycket bättre även om jag är väldigt trött, jag siktar in mig på att jobba imorgon helt klart. Jag har slängt ihop ett nyttigt bröd med solrosfrön och havregryn som håller på att gräddas i ugnen, när jag ätit ska jag nog se klart Pirates 4 som jag påbörjade igår men somnade till efter max en kvart. Hundarna tycker förövrigt att jag är sjukt tråkig som bara ligger i sängen.

På tal om hundarna så har Akilles vaktat mig som en liten brun hök. Igår gick han ut på morgonkiss vid 9 snåret, sedan låg han bokstavligen i mitt ansikte resten av dagen. Han vågade inte lämna mig för att gå ut och göra sina behov, så först framåt kvällen när jag började piggna till så fick jag lov att följa med honom ut. Han har växlat mellan att stirra i mitt ansikte och ligga med nosen vid mitt öra. Han är verkligen fantastisk.
Hundar är fantastiska
.

Älskade Akilles
Alltså den här dagen. Jag såg fram emot en skön ledig dag, och framförallt såg jag fram emot att slippa dåligt samvete över hästarna idag. Jag bedrog mig. Jag inledde morgonen med att svimma, naken. Det var rätt obehagligt för jag fattade först inte att jag hade svimmat utan låg plötsligt naken på golvet och skrattade med Robin hängandes över mig. Hela situationen hade varit så mycket bättre om jag inte varit naken!! Sen mådde jag katastrofalt illa och ringde mamma - något jag inte borde ha gjort för hon blev väldigt orolig. OBS! Jag är INTE gravid. Det vet jag på säkra grunder.

Jag blev liggandes i sängen. Då passade Mio på att äta en hönsfot (den satt givetvis inte fast på en höna vid tillfället) så Robin fick jaga en veterinär via telefon. Vi fick rådet att ge honom sparris att äta och det var mycket frustrerande att inte kunna ta sig ur sängen. Jag hatar när Mio gör såhär! Sist vi var till veterinären var det på grund av att han ätit en möglig fågel, min rumsmatta fick kasseras i samma veva.

Nåväl, sjukvårdsupplysningen trodde att det kunde vara överansträngning som orsakat svimmet och det är väl inte helt otroligt. Det kan även vara blodtrycksfall eller en början till influensa. Eller något helt annat för den delen men jag mår mycket bättre nu. Jag är fortfarande nedbäddad och yr men har tagit mig till fotöljen. Jag hatar verkligen att jag totalt missar den här dagen. Robin skulle vara snäll och gå ut på en promenad med Älvan men vad händer, de hinner kanske 20 meter från hagen innan hon reser sig rätt upp och sedan springer tillbaka till hagen. Kul häst ibland (hon brukar vara som ett litet lamm på promenader). Jag var nyss på väg ut för att gå med henne själv men jag orkade helt enkelt inte så nu får de stå ännu en dag, känns riktigt skitigt.

Så nu ligger jag här och avvaktar. Kommer jag att piggna till så att jag kan jobba imorgon? Kommer Mio att skita ut hönsfoten utan komplikationer? Kommer Pirates 4 att vara bra?
Hoj.

Sitter i köket och lyssnar på Kent, skivan som bara heter "Kent" och det är verkligen en helt fantastisk skiva. Jag blir aldrig less.

Det har varit en intensiv dag i Birsta men jag är nöjd. Hittade någon liten julklapp och köpte en del nödvändigheter. Imorgon är jag ledig och ska inleda dagen med en sovmorgon. Sedan ska jag äntligen ta mig ut och rida!

Godnatt.
Det här är andra kvällen denna vecka som jag entrar stallet med hasande gångstil för att upptäcka att det redan är mockat och klart. Helt fantastiskt.

"Förvirringens timme är äntligen här", som Ledin sjöng. Det är kaos i sovrummet. Mios fåtälj höll på att välta när han skulle gå och lägga sig vilket drog igång hela den här karusellen. Nu har han bytt sovplats x antal gånger, sist han låg still hade han klämt in sig på Rillans bädd men diverse kroppsdelar hängandes utanför. Detta i sin tur resulterade i att Rill också har vandrat runt men bestämde sig till sist för att ligga på mattan och sura. Ingen kan uttrycka förvirring så starkt som Mio.
Hej.

Shit pommfritt vad trött jag är. Vågar dock inte ta en liten lutare för då kommer jag inte att vakna förrän imorgon. Jobbade cirkus 11 timmar igår och avrundade dagen med ett parti böna hos grannarna. Jag lyckades med små valpögon tigga till mig lite tacosrester också (ok, det var kanske inte så att jag behövde tigga men ja.. det är en lång historia). Det bjöds även på baileys och vin, älskar dessa spelkvällar!

Sov sjukt dåligt i natt, möjligtvis utav rädsla att försova mig. Klev upp med tuppen och kom hem för en stund sedan. Har jobbat både som PA och haft dressyrträning (som förövrigt gick riktigt bra idag, hästarna och eleverna var på topp!), däremellan hann ett par pannkakor slinka ner på kylgränd. Nu ska jag försöka släpa mig ut i stallet här hemma strax. Sedan måste jag börja ladda - Ikea imorgon.
Hallå.

Det är en kuslig kväll. En hund skäller någonstans utanför i mörkret och det är ett väldigt ihärdigt skall, hoppas att inget hänt den. Jag hatar att jag just slog igång diskmaskinen för nu blev det jättesvårt att bedöma hundens avstånd från huset. Sedan är det ju omöjligt att se något utanför huset eftersom jag lever i en länsdel utan gatulysen. Något annat kusligt som har hänt var att jag blev tvungen att gå upp på övervåningen efter solnedgång, Robin hade nämligen glömt en lampa på uppe på vinden. Jag stod länge och funderade på vilket scenario som var mest troligt, att lampan skulle börja brinna under natten om jag struntade i att släcka den eller att jag skulle bli nypt i armen av ett spöke om jag gick upp. Det slutade med att jag gick upp och släckte lampan och det gick bra.

Denna jobbdag har varit ganska påfrestande faktiskt, så det är en trött Johanna som snart sluter ygena för några timmars sömn. Imorgon vankas spelkväll, det blir trevligt. Verkar dock som om jag missar århundradets fest (Umeå ryttarförening har medlemsfest imorgon), trist!

Simzon pussar Bella godnatt
Godkväll.

Dagen startade med ett superroligt ridpass. Efter många om och men blev det bestämt att jag skulle rida lilla Chelsea och jag var gode nervös. Inte för att rida Chelsea men för att jag hade spanat in övningen som vi skulle rida, det rörde sig om bommar och ett HINDER. Jag som hoppat cirkus en gång på över ett år. Hursomhelst överlevde jag och blev riktigt förtjust i den lilla fuxdamen.

Efter jobbet hämtade jag upp två slitna vandrare som vandrat längs Tavelsjöleden idag. Det var Robin och Nimen, dom var jättetrötta. Gjorde soppa och omelett till middag när vi kom hem och sedan gjorde jag stallet. Har mot min vilja sett ännu ett avsnitt av "The walking dead", fariken vilken olustig serie det är. Jag har svår andnöd genom varje avsnitt och vill verkligen inte fortsätta se, problemet är bara att jag måste få veta vad som händer..

Imorgon är det fredag och jag jobbar som vanligt kväll. Sedan fortskrider helgen med 11 timmars jobb både lördag och söndag. Mm. Men på måndag vankas en Ikea-tripp, det är aldrig fy skam. Någon som känner för att ta hand om mina hästar i helgen?!
Godkväll.

Nu ska ni få höra. Jag satt vid bordet i köket, klockan var runt halv nio, mina ögon var röda och halvslutna. Jag idisslade på en smörgås och gruvade mig för att gå ut och börja mocka. DÅ, plötsligt, fick jag ett sms! Det löd: "Hej. Allt klart i stallet, du behöver bara ge godnattpuss och lite vattenpåfyllning om du vill. Sov gott!" Avsändare: En viss hyresvärd. Det var väl ungefär det bästa som kunde hända den här kvällen. Känner mig fortfarande hängig men ligger under täcket och myser nu. Godnatt!

En liten ljusboll har smugit sin in i köket. Jag var för trött för att hindra den :(

Haj.

Jag är extremt trött och jag vet inte riktigt varför. Oops.. nu tror jag att jag vet. Råkade ta mig själv i ansiktet nyss när jag nös och kände en obehaglig hetta mot min hand. FEBER! Det blir nog en tidig kväll i kväll (vägrar verkligen vara hemma sjuk en torsdag när det vankas instruktörsridning). Först ska jag dock göra stallet samt baka en kaka för att fira Robin Slobins taxikort.

Rilla hälsar!
Hej.

Jag har haft en skön dag. Sov ut i morse och fick sedan besök av både pappa och Lennart. De åker båda hit till Morbyn för att få sina hundars klor klippta. Pappa hade med sig fika och vi stod för kaffet.

Eftermiddagen spenderade jag med att torka chili och det visade sig bli ett jädra hoolabaloo. Först lyckades jag få chili under näsan och det gjorde otroligt ont, fick sitta med en isbit under näsan i upp emot en timme. Några timmar senare skulle jag bara känna lite på torrheten på chilisarna med min högra nypa och efter det var jag handikappad i fingertopparna i en halvtimme. Någonstans däremellan måste jag ha fått chili även på ovansidan av den vänstra handen för jag trodde nämligen länge att jag antingen bränt mig på ugnen eller fått tvättmedel på handen. Det verkade mera logiskt än att det skulle ha vart de små oskuldsfulla chilisarna som gjort att det brände på ett relativt stort hudparti. Det verkar vara en jädra fräs i dem.

Landströms hemmaodlade


Jag har varit ute på promenad med Simpis också, han var glad. Har även hämtat ut ett paket med beställda julklappar, skickat iväg Nimas transportbur till Mora med bussgods samt ätit falafeltallrik. Nu har jag precis kommit in från stallet och ska väl snart själv hasa i säng. Godnatt.
Idag har motgångarna haglat över mig. Jag känner mig lite ledsen.

Mamma, jag kommer och vill låna symaskinen. Och en sömmerska.

Nu ska jag sova länge och väl, fan vad skönt!
Godkväll.

Kom hem vid 9 idag. Hästarna är nattade, hundarna är kvällskissade och barnet ser på film. Japp, jag har ett barn på besök! Lillebror är här på övernattning. Vår kära mor är väl mest troligt på väg ut i dimman vid det här laget..

Jag har haft tre väldigt intensiva dagar men nu vankas det helg! Imorgon bitti kommer Jonas och skor pållarna så sedan är det fritt fram att rida igen. När jag tog in Simzon ikväll hade gud hört bön, han hade nämligen trampat av sig en av skorna som jag hade slagit på själv. Det var väldigt skönt för jag ville inte att Jonas skulle få se mitt hemmamek! Jag var dessutom inte sugen på att ställa mig och försöka slita av den nu ikväll för i förrgår rev Älvan sönder mina favoritbyxor när jag tog av henne dojjorna.

Ska snart gå i säng, är ubertrött. Jag håller mina tummar för ridskolehästen C som blev dålig ikväll. Godnatt!
Godkväll.

Jag var på bra humör fram till för ett litet ögonblink sedan. Jag är så sjukt less på min pojkväns enorma bagage att jag snart spyr. Jag är en tickande bomb. Jag måste skaffa fram ett helt nytt umgänge åt honom.. Något shysst gäng utan blöjor som har plats över för en till?

Nog om det nu dock. Jag bloggar i vågrätt läge, har ganska nyss nattat pållarna och ser fram emot en lång natts sömn! Börjar inte förrän 11 imorgon. Efter jobbet idag tog jag en liten svängom med Sosia på stan för att sedan återvända till hippo för att titta på pappas ridlektion. Han är så duktig!

Avslutar med att tipsa om ett inlägg från Katastrofala omslag igen. Observationen är på topp! "Kvinnan på vänstersidan bär en bylsig bikini och har en mer iögonfallande skrevbula än karln bredvid." Läs inlägget HÄR.

Godnatt!
Min favoritblogg: Pottlilleman

Mamma, Frida, ni kommer också att gilla.