En bra dag i både regn och solsken. Sofia var den som hade mest flyt i bettingen! När jag kom hem hade "någon" kört i princip alla mina möbler från berghem till sandbacka <3 ska dit och packa resten idag och så blir det städning imorgon.

Vi gick ut på krogen igår även och trots att det blev schlagerklubben så var det inte en roande kväll. Bland det första som hände var att en random tjej blev rabiat på mig för att hon trodde att jag var intresserad av hennes kille. Vilket var väldigt märkligt för jag fattade aldrig ens vilken kille hon menade men hon ville typ döda mig. Något får mig att önska att hon dyker upp på typ afterworkridningen i veckan, det vore kul.. Dessutom var jag i princip nykter vilket ALDRIG är en fördel en lördagkväll på stan. Usch för ett svettigt dansgolv med närgångna knuffiga människor med ögon i kors, nej tack till den kroppskontakten! Jag är inte ett fan av kroppskontakt över lag så jag vill gärna inte att tanter 3 äpplen höga rumpar mig på dansgolvet. Nya tag någon annan helg! (det kan dröja)

Umåker

"vid fullmåne förpuppas Johanna, därefter vaknar hon upp till liv som en Ingela-klon"

Hoj.

Det skulle ha blivit 4 ridpass men det blev 3. Inledde starkt med lite dressyr på hästen Sten, det var en svettig premiär men kul. Sedan blev det lite små hinder med Mimmi Mouse, hon är så söt! Och idag var hon riktigt duktig dessutom. Älskar att man kan rida henne med små små hjälper hela tiden, helst typ rida med hjälp av tankeöverföring, dock är hon på grund av det inte den ultimata ridskoleponnyn just nu men det är på gång!

Jobbade - dvs tryckte onyttigheter, hade tre lektioner, planerade lite osv. Avslutade stallkvällen med ett litet dressyrpass på ännu en ny stjärna. Det gick fint så planen är att jag ska rida den hästen lite framöver.

När jag kom hem åkte vi till berghem och började tömma lite men det är mycket som ska ut innan onsdag! Mio blev mycket nöjd för hans säng och filt kom med första lasset <3

Imorgon är det V75! Den årliga traditionen, bk på guldbjörken. Pepp!

Mimmi

Godkväll.

Såg att min söta lilla mormor och kisse-murr var förstasidestoff i VF idag! :) Reportaget handlade om äldrevården och jag tror att jag ska flytta till Robertsfors när jag blir gammal..

Denna dags stora minus var 70 minuters väntande på att få beställa ett nytt pass. Jag blev så vanvettigt ful på bilden men jag var för less för att bry mig. Jag är sämst på att vänta/köa.

För några dagar sedan hade jag och J varit tillsammans 6 mån men vi missade det :/ tiden går fort!

Imorgon ska jag rida, rida och rida!

Det var allt för nu, över och ut.

Bjuder på gårdagens Flaxi!

Fy fen vad trött jag är. Måste försöka stå emot en powernap! Jag ska packa lite grejer i min lilla lägenhet, det vankas ju flytt till sandbacka. Jag börjar få rutin på det här med att flytta.. Kylgränd, glassgränd, paletåvägen, någonstans på böleäng som jag ej minns namnet på, plommonvägen, bryggargatan, glassgränd igen, morbyn, rågången.. Har jag missat något?

Hej!

Nu rullar vardagen på igen men jag har ännu inte återhämtat mig från Skararesan. Sakta men säkert blir jag väl mindre sliten..

Mamma hade styrt upp middag med partytutor i söndags för att fira att jag klarat examensproven <3 och pappa hade köpt nya däck till min bil när jag kom hem. Jag har det oförskämt bra ibland!

Hej!

Det är sängdags här. Vi är hos Nora och övernattar i Falun. Vi spenderade förmiddagen på Ljuslingsbacken hos Björn Kastenman, jag hade ju ingen häst att hoppa med men det var väldigt lärorikt att titta på! Terränghinder dvs. Tro det eller ej men jag vill faktiskt hem och hoppa några små stockar nu :) Kallt och ruggigt var det dock..

Frusen! Men glad.

VG+ på dressyren och VG på hoppningen! Jag är så lättad.

Hej.

Klarade dressyrprogrammet med näppe idag. Usch. Jag var trött efter bilresan, det var varmt och klibbigt i ridhuset, hösten var på ilsket humör pga hårfällning och sparkade mot skänkeln. Jag fick 61,71% i LA:3 och egentligen skulle man ha 62% men jag blev godkänd ändå tydligen. På kvällen hade vi ett skriftligt prov i pedagogik vilket gick desto bättre, kunde svara på alla frågor.

Imorgon är domedagen, jag är sjukt nervös. Då rider vi dressyr på fm och hoppning på em, sedan är det examinatorsamtal på kvällen. Mina nerver är inte roliga.

En liten bild från vandrarhemsfönstret

Hoj hoj.

Nu är jag framme i Skara efter X antal timmar i bil. Jag har med mig Oskar som moraliskt stöd och manknoppare. Har just ätit middag och ligger nu och pluggar på dressyrprogrammet. Det blir en liten kvällspromenad sen för att sträcka på bilkörarbena.

Imorgon vankas LA:3 samt skrivning i pedagogik. Jag återkommer imorgon med resultatet!

Vissa dagar är man extra produktiv och detta har varit en sådan dag för mig. Åker till Skara imorgon och hade lämnat allt till sista stund så jag var så illa tvungen. Började med att jobba halvdag, fick bland annat fortsätta att öva mina domarskills. Man kanske skulle bli dressyrdomare.

Efter lunch skrev jag tenta i ridlära. Fick sjukt ont i skrivarhanden men tror att det gick ganska bra. Efter det har jag gjort klart alla planeringar för mina vikarier, packat, postat viktiga brev och en sadel som grällsta ridcenter har köpt.

Har såklart också passat på att träffa världens bästa pojkvän som just åkte till jobbet <3 nu gör vi nog snart kväll, jag och Mio!

Hola!

Det blev en lång pw med Sara och Mio på fm i vårsolen. När jag kom tillbaka hade karln tvättat min bil igen! Sedan blev det pizza till lunch, vi försöker vara nyttiga på helgerna nämligen..

Efter pizzan somnade vi båda. Det känns som att vi behövde en lugn helg! Jag pluggade lite inför prov imorgon och sedan åkte jag till stallet och red Zmay som var supertaggad! Det var bara att hänga med. Nu blir det en sallad till kvällsfika/middag. Måste tydligen även plågas till Star wars..

Zmay

Hej.

Hade en skön lördag igår. Tog med mig pappa till stallet på fm som hjälp, red ut i skogen på lille Harry och han fick kasta upp mig och följa med ut. Lille H var glad, tyckte det var spännande men höll sig hyffsat på mattan.

På fm åkte jag ut till Holmsund och firade lillasyster som fyllt hela 23 år. Herregud! Det var jättemysigt att träffa lille Rill också! Han verkade dock mest glad över att träffa storebror Mio och kastade sig runt halsen på honom och kramade honom, hihi! Frida hade jobbat som tusan med födelsedagstårtan.

Kvällen blev superslapp. Åt frassesmat med J som hade jobbat hela dagen, vi somnade tidigt efter en Indiana-film. Vi jobbar oss långsamt genom Indiana Jones boxen. Sa jag att vi är jättegamla?

Zeldatårta & hippokaffe med padre

Hej!

Började arbetsdagen med att hoppa lite med Mimmi mus! Det blev också ett härligt pass med den lilla svarta och därefter 5 lektioner. Avslutade dagen med att döma dressyr för Arkum som tränade inför tävling, bra träning för mig med :)

Den lilla svarta

Ohoj!

Denna dag började perfekt. Älska vårväder!

Jag har jobbat så klart. Stina förgyllde vårt torsdagsmöte med supergod vegetarisk smörgåstårta.

Nu har jag soffmys med älsklingsMio och två andra favoriter men det börjar bli dags att rulla isäng. Cheeers!

Hej! Ligger i sängen efter en lång dag! Jobbade 7-16.30, blev en ponnytur idag med. Bra arbete för magmusklerna! Efter det for jag på volkswagen riders tour på motorcentralen, men jag hade nog väntat mig lite mer häst! Ridbyxor och dragbilar i all ära men jag lyckades inte riktigt hålla koncentrationen hela vägen ut. Jag får dock ge en eloge för gott fika och välfyllda godisskålar!

Efter det knep jag Sara för en powerwalk och vi var ute i över en timme trots det smygkalla vädret. Mio var givetvis också med.

Nu återstår det att sova men jag förstår inte riktigt hur det ska gå till, jag har sån ångest över veckans kommande examensprov att jag inte kunnat sova ensam. Då har jag legat och katastroftänkt halva nätterna. Konstigt nog sover jag som en död när jag sover med Jonathan men inatt jobbar han. Dessutom är det superläskigt att sova med hans katter.

Redo för PW

Jag måste bara lägga upp dom här bilderna som jag nyss tog! Har verkligen världens snällaste hund..

Hej!

Nu är det tisdag och jag hade redan glömt bort bloggen. Jag och Mio sitter och ser ett hemskt svenskt tvprogram om barn som far illa på olika vis och det gör lite ont i hjärtat.

Jag har jobbat som vanligt, ridit lilla Mimmi Mus och planerat för kommande veckan i Skara. Jag har inte hittat vikarie till alla lektioner ännu så jag börjar känna lite press! Nu kommer det en kille i morgonrock och rycker i mig så jag får avrunda.

Hola!
 
Jag har haft en bra söndag. Började med ett besök hos Älvan som blev verkad. Sedan åkte jag till Braxsele med ett nygammalt täcke till Simzon och blev inbjuden på fika hos Marlene. Simzon har blivit så fin i kroppen av att stå på lösdriften!
 
När jag kom tillbaka till civilisationen blev det hämtmat från restaurangen på kylgränd, och sedan har ett par timmar spenderats i tvättstugan. Nu blir det en dusch en sedan sängen. Det blir långdag på jobbet imorgon!
Hej!
 
Jag ligger redan i sängen (ensam) i brist på annat. Städning blev bara för trökigt en lördagkväll! Jag var ju hos Harry en sväng (Harry är en häst) idag och fick massor av hingsttips av paret Sundberg. Jag fick till och med en film med mig hem, så snällt! Så har min avelspepp börjat komma tillbaka lite smått. Om någon missat det så förlorade min Älva sitt föl 5 veckor innan beräknad fölning..
 
Jag har spenderat några timmar hos J för att kunna klara mig ända till måndag <3 Vi åt frassesmat, Mio smackade i sig en kattbajs från lådan. Vi var alla nöjda och glada.
God lördag!
 
Jag drog mig länge i sängen idag, typ det bästa jag vet. Har varit ute på en morgonrunda med Mio och vi båda fick nosa på en mysig liten valpis. Det är lite som "hundtricket".. med en egen hund i koppel kan man avslappnat och utan misstankar närma sig de små valpliven för att klappa!
 
Jag har precis betat av något viktigt på mina göra-lista och ska snart åka ut till lille Harry och ta honom några varv på lina. J jobbar natt hela helgen, så trökigt. Jag ska ta en lugn helg, städa, åka ut till båda hästarna, planera inför Skara-trippen och kanske se några avsnitt av The walking dead. Jag har börjat om från avsnitt 1. Det är så jeedra bra.
God kväll!
 
Jag har precis kommit hem från en bra dag på jobbet. Började arbetsdagen med att skutta lite hinder med Mimmi Mouse, våran nya C-ponny. Jag är väldigt förtjust i henne! Avslutade även arbetsdagen med ett pass med fina Benjamin som gick riktigt bra. V 16 ska vi ner till Skara, jag och B, om inget oförutsett inträffar.
 
Benjamin
 
Just innan jag satte mig för att knåpa ihop det här inlägget tränade jag och Mio det mycket avancerade tricket "ligg". Jag har aldrig förr varit så nära att få honom att lägga sig på kommando, haha. Han är sjukt taggad! Han vill träna mer, säger han i skrivande stund och slår till mig med tassen.
 
Sofia H: Håll ut, inviten kommer!
Happy holidays!
 
Det är väl knappast någon som kommer att läsa detta efter den så lång tystnad men nu kan jag inte hålla mig längre. Jag försöker ägna mig på tentaplugg men somnar typ en gång i timmen!
 
Det har varit påsk men det har jag knappast märkt av. Jag har spenderat helgen på hotell Knaust i Sundsvall med Jonathan, Mallis och Totte (eller "Tomte"). Vi har varit på Ikea, ätit burritos, shoppat, druckit vin, provat tequila, varit på casino, glidit runt i Loungen och ätit 3 croissanter med nutella till frukost (eller.. det var bara jag som gjorde det där sistnämnda).Jag ska försöka utröna hur man gör för att kunna blogga med telefonen, då kanske lite bilder kan finna sin väg hit också!