Hoj.

Nu sitter vi på hotellrummet i Sundsvall efter en god middag på Allstar. Vi håller på och fixar oss för kasinonight!

Maaat

Massagestolen i källarn

Hallå!

Har ganska just klivit upp. Det blev en sen kväll igår, red Gastro efter lektionerna och träningarna och hängde kvar i stallet till låsning. Sedan handlade jag och pysslade på här hemma tills klockan var alldeles för mycket.

Nu måste jag packa ihop, gå hundpromenad och sedan bär det av på liten roadtrip med BK. Destinationen är än så länge hemlig.

Avslutade dagen igår med en sån här


För alla oss som undrar hur den här Snorre Säl ser ut så har pappa googlat fram honom. Han ser ju inte lika vulgär ut som jag hade trott men skenet kan ju bedra..

Nu går jag i säng sent omsider. Råkade somna i soffan och blev väckt av Mallis lagom till Paradise 22.00. Efter det blev det en liten hundpromenad och betala räkningar, inte så lustigt. Spec inte med tanke på den urtrökiga decemberlönen.

Soffhänget


Vilken halvdryg dag. Har varit i halvdvala hela dagen, har garra haft feber. Tunnelseende i slutet av dagen. Blev ingen hoppträning, jag och Knastro hade ju längtat!

Jag och Forsman hittade förövrigt en mycket suspekt punkt i programmet för kulturhuvudstadsårsinvigningen..

Jag skulle inte vilja se Snorre S uppträda i en minimus, det är då ett som är säkert.
Godkväll.

Jag är helt sluuuut men snart blir det dusch och sängen <3 Duscha och sova är helt klart två av mina favorithobbys.

Jag har förresten återupptäckt något fantastiskt - kokta majskolvar med smör och herbamare örtsalt, det absolut godaste kvällsfikat just nu. På tal om mat så har vi inlett en ny era här. Vi ska sluta äta så mycket ute och laga mera hemma, hittills så går det mycket bra. Jag ställde mig just 00.00 och började laga en ny påhittad rätt som jag döpt till wasabibroccoli, den artar sig bra och blir nog en god lunchlåda imorgon!

Hopkok 

Världens sötaste häst i ridhuset ikväll


Jag spetsade öronen. Det lät som om Jonathan tappade upp ett bad. Ja, mycket riktigt. Han tänkte bada och jag kände mig allt lite frusen.. Jag trippade dit, han låg redan i badet. Jag klämde mig ner, tvingade upp honom i en halvsittande position, klagade högljutt på den kvävande heta temperaturen.

- Nä du Jonathan.. Jag ska nog inte bada så länge. Det är för varmt här. Och trångt.

* tystnad*

- Men vem bjöd in dig???!!
Nu åker vi och storhandlar.. Be för vår återkomst.

(Fyfan vad tålamodsprövande det är)
Pust. Jag är nästan alltid överglad när jag ridit Gastro men idag var det inte bra. Jag hade ingen energi, förkylningen hänger ju fortfarande kvar. Har inte ridit honom på nästan en vecka och det gjorde väl att jag skulle ha behövt den där saknade energin. Älskar i normala fall när han är pigg och har inga problem med att han då kan bli stark, men jag orkade bara inte idag. OCH det suger så att ha en fin häst och en skitdålig sadel.. Jag är som en liten tvål i en tvålkopp i den där jäkla sadeln. Ett blödande ridsår fick jag också. Nu går jag i säng och raderar kvällens pass ur minnet.
Godkväll.

Jobbade idag. Lycka var det att återse min lilla häst imorse! Bild tagen över axeln i rörelse:

Sen fick jag rida lilla Eloise som är en utav våra nya ponnyer. Det var en trevlig och något humoristisk upplevelse även om min ork inte räckte längre än några varv i ridhuset.

Stannade kvar på stallet till pappas ridlektion och lyckades sedan snylta till mig en middag på Max, det tackar vi för!

Och JA jag vet att jag är väldigt omogen ibland (dock mycket sällan, men det är väl något undantryckt som måste få utlopp ibland), jag kunde nämligen inte låta bli att ge Jonathan en hemlig tatuering i ett obevakat ögonblick.. Sorry.

Usch, känns inte bra att ha min älskling Gastro och en bläckpenis i samma blogginlägg men nu blev det tyvärr så.

Nu är det hög tid att sova för imorgon händer det grejer!

Godnatt.
Pust. Vi hade först någon typ av reparatör här som konstaterade att kylskåpet var trasigt och behöver en ny del. Denna nya del skulle komma på fredag i bästa fall, annars efter helgen.

Man är ju i behov av ett kylskåp så jag gissar att bostaden fick dra till med en nödlösning. Vi har alltså fått låna ett litet kylskåp. "Hör av er så fort det gamla är lagat för det här är egentligen.. Securitas kylskåp.."..

Godmorgon.

Inatt har jag sovit 5-6 timmar utan avbrott vilket måste vara ett gott tecken. Natten till igår kan jag inte minnas att jag sov alls pga den förbaskade hostan. Känner mig piggare också. Dessutom har något som hette typ hushållshjälpen ringt och ska ta itu med kylskåpsproblemet.

Suck. Förkylningen är inte ett dugg bättre och har övergått i en mera hostig variant med tillhörande ömmande hörselgångar. Ingen hoppning för oss ikväll :(

Dessutom har vårt kylskåp gått sönder och maten börjar bli dålig. En del gick att stoppa i frysn men inte allt. Kvartersvärden har varit här idag och nu väntar vi bara på besked, vi ska få ett nytt men NÄR?
Varning för klagomål.

Fy fan. Gick och lade mig igår med en kontrollerbar förkylning. Vaknade inatt av att det var totalt tjockt i huvudet och snor som inte gick att snörvla in rann längs ansiktet och ner på kudden. Jag höll på att kräkas.

Har sovit till 15.00 idag med undantag av fixande med vikarie och Gastroskötare. Skulle utan problem kunna fortsätta sova nu men jag måste tyvärr bylsa på mig en massa kläder och gå en liten hundpromenad.
Ohoj, och HEJ förkylning nr 4780.

Har stått mig typ hela dagen på lunchen från Göteborg idag, så gott och trevligt sällskap.

Nu ligger jag nerbäddad, älskar sängläge! Har allt jag behöver här just nu - karln, vakthundarna, halstabletter, en liter vatten, 5 kuddar, världens fluffigaste täcke och iphonen.

Mina fötter var smått arga idag, förmodligen på grund av misshandeln de dagligen får utstå i diverse olustiga skor. Därför fick de ett litet fotbad nu ikväll efter jobbet, och därefter några puffar av denna behagliga spray:
Om den gör ngt annat än att kyla fotsulorna och ge dem en mycket fräsch doft vet jag inte, men jag gillar.

Btw så ser ni väl the walking dead på söndagskvällarna?! Egentligen lite för läskigt för mig men så bra..!

Godnatt.
Godmorgon.

Jag kan inte fatta att helgen redan är över! Jag måste ha missat en dag?

Igår skuttade jag några små räcken med G och idag har Elin hand om honom. Jag ska åka ner till stan för lunch på Göteborg och sedan jobbar jag resten av dagen. Jag är lite nyfiken på ridskolans två nya ponnyer som jag har äran att mocka åt idag.

Jag har även precis bokat hotell till BKs hemliga roadtrip den 31:a!

Happy sunday.
Idag är ingen vanlig dag för det är världens mest fantastiska djurs födelsedag! 9 år gammal (cirka, jag går på datumet som står i hans pass) och många fler ska det bli! Mitt älskade hjärta, jag är så lyckligt lottad att få ha en så underbar trogen vän.


Nu ska han få pannkaka <3
Godkväll.

Jag har spenderat hela kvällen i stallet, J jobbade kväll så jag kunde driva runt utan dåligt samvete. Tittade på hoppträning, åt och socialiserade. Red till sist min häst som var helt sjukt fin! Han har gått i skrittmaskinen två dagar och vilat sig i form uppenbarligen. Lilla prinsen. 

Godnatt!
Hallå.

Jag vill aldrig kliva upp. Tackar min egen list för att jag inte behöver åka till stallet förrän vid intaget idag. Jag har hört ryktesvägen att det kan bli pizza till lunch.

Jag hade ju peppat dressyrtävling v9 men insåg när jag var i färd att anmäla mig att det är samtidigt som jag och Ida är i Göteborg! Så kan det gå. Nu har jag iaf licensen till nästa gång.. Överväger hoppningen v8 men jag får se om nerverna klara't.

Slutligen vill jag upplysa om att jag delar boende med en katt som hux flux kan slockna med ansiktet rätt ner i soffan, en stol eller Rillans säng.


Snyft, Jesper åkte ut i PH.

Jag har precis legat här och beställt ny licens till mig och lille Gastro. Jag blir ju nervös bara av att läsa en propp, hur ska det gå :)

Förövrigt har jag haft en ganska jobbig dag men inget allvarligt. Vinterdeppighet, enorm trötthet, huvudvärk. Min älskling gjorde semlor när jag kom hem vilket höjde humöret.


Imorgon är sista arbetsdagen för mig innan helg! Ska sova som en platt fisk i helgen, förutom passa på att trimma hästen ordentligt. Och så vill jag äta indisk mat, dreggel.
Jag har hittat en sjukt bra katt på insta.. (och det ska till en del innan jag finner en katt lustig).







Hola.

Ikväll har jag jobbat min första lektionssöndag och det gick bra, lite svettigt dock med så många nya grupper (varav två nybörjargrupper). Imorgon blir det förmodligen lika tomt i huvudet som nu då jag ska ha fem nya grupper. Många namn att trycka in i huvudet..

Nu går jag i alla fall i säng med paltkoma och lär sova som en stock. Hoppas på drömlöst, natten till idag drömde jag en riktigt ångestframkallande mardröm. Godnatt!


Nu går det inte riktigt att somna här eftersom jag verkligen tagit fasta på sovmornar denna helg. Inatt sover jag dessutom ensam då J jobbar natt, detta lilla kvalster är nöjt som då får sova i sängen..
Som ni kanske förstår har J ännu inte fått adressen till min blogg för en sån banal sak skulle han inte tillåta.

Igår tjuvfotade jag följande objekt vid läggdags:
(Jag har gjort den suddig och skurit bort en viss del). Nu vet jag ju att smaken är som baken men jag kan inte tänka mig en snyggare karl <3 När fotot togs låg jag dock själv med städtoffs på huvudet, lätt rosa i ansiktet efter att ha vaskat ansiktet, iklädd min nattsärk med ett stort grönt monster på..

Godnatt.
Alltså. Att ligga vaken men trött i sängen som en slapp trasa och först höra ljudet av hundar som går ut på morgonkissning och därefter känna lukten av pannkakor som steks..

Godkväll.

Nu har jag gjort helg här, det känns himla ovant :) Jag jobbar numera söndagar istället för fredagar. Imorgon blir det mys med Gastro och bio på kvällen, om jag är vaken efter 21 dvs.

Efter en dag med lunch på Vejnes och middag på Max blev det endast apelsiner till kvällsfika. Dags att sova strax!

Populär kille

Hallå!

Veckans längsta dag är till enda. Jag har jobbat, pållen har fått gå i skritten, jag har haft tvättstugan hela kvällen och karln har stekt pannkakor till mej. En liten dusch nu skulle ju inte sitta fel.. Och få soooooova.

Några dagar gammal soffbild, en vanlig syn i pensionärshemmet <3
Dagens allmänbildande quizkampen (denna gång hade jag dock fel på frågan, rätt svar var alternativ nr 4)
Hola.

Idag har jag fått ha Nora och Oscar här hela dagen! Vi började med lunch här, jag gjorde en veg lasagne som blev både nyttig och hemskt god. Sedan åkte jag och Nora till stallet där jag fick finhästen trimmad. Jag får alltid rida Pigge när jag är i Falun så det var kul att Nora fick ta en tur på Gastro.

Sedan blev det pizza från Ängen, ett försök till att beta av så många samtalsämnen som möjligt och lite glass i soffan. Nu har jag precis varit ute på kvällskissen med vovvar och snart blir det sängen. Jobb imorgon igen då, tillbaka till vardagen.

N och G
Elias med sin lille Muffin







Godkväll.

Tack för guldkommentarerna, jag ska spåna vidare.

Ikväll är jag sällskap till lillebror medans mor är ute på galej. Jag ville se den här mysiga nostalgikern..
..men Elias vägrade så nu ser vi Harry Potter. I kylen finns brylepudding som jag snart ska nalla lite av, efter att jag snarrat klart på mina små smörgåsar med fetaoströra.

Min lille prins var förövrigt väldigt duktig idag men jag var som en slöhög. Stallet tog fem timmar idag :) Men det kan det ju få göra ibland.. Gastro blev i alla fall friserad och välputsad.


Hallå!

Jag har en fundering. Jag har ett halsband i guld, det är en ganska tunn kedja med ett hänge i både vanligt och vitt guld. Det har fyra pyttesmå diamanter. Jag lyckas inte se vad som står på stämpeln men jag vet att det kostade några tusen för typ 7 år sen. Jag fick det av en gammal friare så det hänger bara och samlar damm, tänkte därför kolla om det går att sälja. Någon som vet vart man får bäst betalt? Och hur man går till väga? Det finns ju en massa företag på nätet som köper guld per post men hur säkert är det? Tacksam för kommentarer :)
Hallå!

Idag har jag haft en bra dag trots regn och rusk. Började med ett lätt ridpass med Gastro i ridhuset. Jag var superseg i stallet och kom hem typ 13.

Pausade i soffan. Tänkte gå långpromenad men varken jag eller de fyrbenta ville gå ut. På em/kvällen blev det dejt på Allstar med världens bästa pojkvän! Nu är jag galet mätt, jag måste börja hejda mig. Kunde inte få i mig någon dessert så vi köpte hem glass. Hihihihi.
Hej.

Jag var så sjukt arg i natt, helt kortfattat så började några iq-befriade människor smälla bomber mitt mellan husen här efter klockan 3. Alltså inte bara fina fyrverkerier utan såna där bomber som skakar fönstren och inte bidrar till något annat än oljud. Vi som hade klarat tolvslaget så bra här! Jag fick istället ligga och vaka över en hyperventilerande hund som låg platt under sängen till 07.00..

Idag sov jag tills jag blev tvungen att åka till stallet. Mio fick följa med, vem vet vad folk kan hitta på i det här området i nyårstider. Efter stallet somnade jag i soffan men sedan tog jag mig faktiskt i kragen och städade bort efter gårdagens bjudning.

Löjtnant Mio på stalltjänst


Ja hörni, smällare och raketer är ju kul. Speciellt när man får spendera tolvslaget i sovrummet med hundarna. Nåja det har gått ganska bra idag trots allt, det verkar som om Umeåborna på denna sida om stan lyckats hålla småfingrarna borta ganska länge under dagen. Nu ligger dock Mio och skakar i en filt och stirrar in i väggen.. Lilla hjärtat.

Kan tillägga att den lilla hunden sover.. :)