Hoj.

Skön söndag idag. Sovmorgon, hopptävling (bara glott från läktarn) och mys. Jonathan reser mot Chile imorgon så han håller på och packar och jag är behjälplig. Pappa har varit snäll och hämtat Rill så att jag kan ha med mig Mio på jobbet närmsta veckorna. 

Jag unnar Jonathan att resa till sin familj men jag är självklart nervös och många frågor cirkulerar i mitt huvud. Kommer jag att få i mig tillräckligt med mat? Hur gör man rent i en kattlåda? Vem ska gå ut med Mio på kvällskissen om det blir riktigt dåligt väder? 

Skämt å sido, jag kommer sakna karln :(

Mio på hopptävling 

Att sova tills man själv vaknar, utan alarm och dylikt, måste vara bland det bästa som finns. För mig krävdes det i natt 12 timmar för det, men fyfen vad bra det känns nu. Hundpromenad, lunch och sedan styra bilen mot Hippo igen! 
Hej!

Idag har jag haft ännu en bra dag. Vaknade vid fem, drog mig en stund och åkte sedan till stallet. Kom till stallet strax efter sex, en bil på parkeringen, går runt för att hitta en olåst dörr och finner en närmast min box. Kliver in i mörkret och där sitter en liten mullvad på ett täcke på golvet och väser "dom har fått mat". Älskart.

Sen var det bara att göra G respektabel igen, ut och promenera och sedan startade han vid åtta med Johanna som pilot. De gjorde en jättefin runda och slutade på en 7e plac! En liten vit rosett till G :)

Nio började jag jobba. Hade tävlingsteori med en söt liten grupp ca fyra h, sedan blev det läktarhäng varvat med häng i solen med trevliga människor. När jag kom hem blev det middag på allstar med mannen i mitt liv. Nu slappar vi soffa, blir nog en ganska tidig kväll i kväll :)




Vojne vojne vilken lång (men bra) dag.

Gastro och Johanna gjorde en fin runda i 1.10 med ett pet. Gastro fick dock ändå rycka in och springa ärevarv, jag tror att han är ganska nöjd med dagen :) vi efteranmälde till imorgon så nu blir det upp med tuppen och start kl 8, sedan börjar jag jobba 9.

Kl 13 hade vi tid för ultraljud så det blev snabba ryck till nus. Det är säkert en del som undrat varför jag ser ut som en badboll och rider som en kratta, här har ni det lilla svaret:
:)

Tillbaka till Hippo sen för läktarhäng och pyssel med hästen. Handlade lite, köpte chilicheese och lökade i soffan resten av kvällen, samt släppte bäbisbomben. Har fått massor av fina hälsningar <3

Godnatt!

Godkväll.

Vi har haft fixardag på jobbet idag, och vi har fixat som små arbetarhjon. Tyvärr försov jag mig och blev 40 minuter sen pga det förbenade alarmet! Jag jobbade dock in min tid genom att rensa pärmar långt in på kvällskvisten tillsammans med Marlene.

Gastro är nu förberedd på morgondagen! Pga diverse anledningar blev han proffesionellt rastad av Marlene, sedan fick han ett ordentligt bad och en vända med massageborsten, linimentad och inpaketerad. Jag har smörjt och tvättat grejer så nu är det bara lite frisering och knoppning kvar imorgon. Det är så roligt att förbereda sin egen häst utan att själv behöva vara nervös inför själva hoppningen.. Hihihi.

Är förövrigt övertaggad på att vara åskådare hela helgen, det är så kul att titta på hoppning!

Badad älskling

Hola.

G fick hoppa lite med Johanna imorse inför tävlingen på fredag. Jag inledde arbetsdagen med en sväng på lilla Flingan. Därefter har vi mest förberett inför kvällens pågående ponnydressyrtävling.

Jag räknar för fullt

Ja hej.

Idag har jag haft en bra dag på jobbet. Solen bidrar med energi, vi har ätit både lunch och tvåfika utomhus vid paddocken.

Nöjd Maria

Tvåfika, här satt vi och missade intaget :O


Efter jobbet blev det en lugn tur i skogen med Gastro, Maria och Sammy. När jag kom hem åkte vi ner på stan och köpte hem indisk mat, typ den godaste maten som finns. Nu sitter jag här och smälter min spännande sötpotatisrätt och ska tyvärr ta tag i mina räkningar..
Godkväll.

Hemkommen och i tryggt förvar, människa igen efter att ha slunkit in i morgonrocken efter en dusch.

Har ridit tre hästar idag, först lilla Jummis som var lugn som en filbunke för en gångs skull (större delen av ridpasset iaf). Sedan två ridskolehästar under teorikvällen. Gastro fick vilodag med promenad i ridhuset, det var välförtjänt efter helgen.

Är förövrigt så jävla upprörd på skit-Agria. Skulle vilja rabbla upp alla könsord jag kan här men mamma kommer att läsa och bli förskräckt..

Nu är det natti här, fort som fen.
Hallå.

Kör en snabblogg i zombiepausen.

Jag och G har ridit klubbtävling i dressyr idag och fått vår första lilla rosett! En andraplats i en blandklass där vi red LA:4. Min häst är bäst. 


Hejje.

Gastro och Johanna genomförde dagens banträning på 1.10 med bravur, jag var mycket nöjd med att bara agera hästskötare och kameraman. Nu hoppas jag att lille långöra är taggad på nationella nästa helg!

Långörat

Kvällen spenderades på Allstar med kollegorna. Efter vitlöksbröd, pasta alfredo och chokladglass rullade jag nöjt hemåt. När jag kom hem försökte jag få till en gullig parbild men det var lättare sagt än gjort..



(Ja min sambo bär sällan överdel)

Till slut så..

Godnatt!
Hallå!

Idag blir det banträning för Gastro och ikväll middag med jobbet på Allstar. Det blir nog en bra dag :) Dags att agera dock! Har inte gjort många knop denna morgon.
Var hälsad.

Det blev mysmorgon idag. Låg kvar länge och drog mig, fick pannkakor :) Min tvättstugetid startade 12.00 och därefter blev jag produktiv. Lagade Gastros täcke, sorterade om i en garderob, lagade mat och lite annat småfix.

Kvällen har spenderats i stallet. Jag red fram G och sedan fick han hoppa lite med Johanna. Han kändes fin idag!

Dags att sova nu!
En bild från igår på två sovande varelser..


Någon som kan rapportera väderläget? Jag ligger fortfarande i sängen, hihihih. Har fått frukost och hundarna har varit ute på kissning så jag kan nog löka på en stund till om inte trycket från kissblåsan blir för obehagligt..
Serri. Vad hände med våren? Vi har blivit snuvade på konfekten.. Det blir ingen vår i år.

Jag har jobbat som vanligt idag. Red lilla Eloise som skötte sig utmärkt. Efter jobbet skulle jag vara duktig och laga middag till mig och karln, jag är ju typ aldrig hemma vid middagstid annars, men tror ni han kom hem? Naj han uppehöll sig hos James så jag tvingade pappa att komma förbi efter sin ridlektion och äta en portion.

Grönsaker i curry


Nu är han iaf hemma och sover i soffan, min hårt arbetande man :) Imorgon är jag ledig! Har bokat tvättstugan och sedan blir det kvällsstall.

Fr.o.m. idag kan man tydligen deklarera men det verkar inte gälla mig, kan inte se ngt besked i den där sabla appen..
Har tittat på den här bilden 3 ggr idag och skrattar lika mycket varje gång..


Hej ni närmast sörjande.

Har landat i soffan och mina två bruna hundar ligger som två tillgivna plåster på mig. Galet trött efter denna dag! Nu tänker jag slappa, bada, äta glass, mysa med mina <3 och KANSKE sortera lite förrådsgrejer. 

En arbetsdag kvar för mig och sen har jag helg igen. Det vankas en intensiv helg för lille Gastro med banträning och klubbdressyr. 

Vardagsbild 2/5 - Arbetskompis


Hallå.

Jobb, hoppträning och mathandling. Det är vad jag åstadkommit idag. Ligger vågrät i skrivande stund efter en kokhet dusch och "lite" glass..

J jobbar natt igen. Det hade jag helt förträngt.. Men inte Rill. Han är på plats i sängen!

Imorgon har jag bara jobb och en skrittur inplanerad, hoppas planen håller  så jag kan ha en skön och supertråkig kväll. 

Inga spännande news idag som ni kan se. Dagarna rullar på. I hemlighet ser vi fram emot teoriveckan på jobbet nästa vecka, den är alltid ett välkommet litet avbrott mitt i terminen där vi får göra lite andra grejer.

Godnatt!
Vardagsbild 1/5: smygtittaren på klosetten 


Hola.

Det finns mycket bra med min sambo men långt upp på topplistan kommer det faktum att jag minst en gång i veckan får frukost på sängen (alltid serverad på min hästbricka från London). I morse bjöds det på rostade mackor, the och frukt. Och genast kändes måndag morgon lite lättare.

Har haft en lång dag och ligger nu vågrät. Kommer att somna samma sekund som jag stänger yga.

MEN, hur kan det här superkrypet veta att Jonathan jobbar natt i natt? Han ligger alltid i sin korg när jag går och lägger mig, men icket idag! Idag låg han utfläkt på sängen :) Han vet att han kommer att få ligga kvar..

Asså fyfeeeen vilket spännande avsnitt av the walking dead, så läskigt och spännande. Jag har inte andats ordentlig senaste timmen och har nu en sprängande huvudvärk. 

Lite ärenden, jobb och häst imorgon så snart blir det sängen!

Häst är bäst


Hoj.

Samlar en sista gnutta energi i soffan inför kvällens lektioner. Har just ätit lite grillrester och skulle gärna chilla med en Rilla resten av dagen. Min pojkvän verkar ha en outtömlig energireserv vissa dagar, det gör mig om möjligt ännu tröttare. Han far runt här som en liten tromb.

När jag kommer hem kan jag iallafall belöna mig med ett nytt avsnitt av the walking dead.

Shit pommfritt.

Jag är så sjukt mätt efter kvällens grillmiddag med Fridimys och Isac. Jag fick grönsaker, tzay och halloumi. Det var magiskt.

Ja, jag fick i mig allt :)

Sedan avrundade vi med rockyroadkaka och en dokumentär om Mothman. Helt ok lördag!



Hej.

Stallet klart för idag. Gastro fick en liten genomkörare med liniment och massageborsten från Börjes för 18:- och han var hur nöjd som helst. Det var han värd efter två träningsdagar.

Tar en liten lutare i soffan, sedan fortsätter röjandet i "förrådet". Förrådet är alltså inte egentligen ett förråd utan det är ett litet extrarum som vi har i lägenheten, typ datarum, där vi tryckt in alla våra tillhörigheter från två boenden och sedan tryckt igen dörrn.
Ligger på sängen alldeles kaffestinn. Imorgon får vi grillgäster och halva förrådet ligger utspritt på vardagsrumsgolvet. Jag börjar ångra mitt tilltag..

Jag fick dock en grym present av Malin! En ryktväska med namn. Det är inte helt fel att hålla sig på god fot med ett butiksbiträde. Finns att beställa på Loboo till ett bra pris!


Godkväll.

Förmiddagen spenderades i stallet. Vi red pass nr 2 för Anna och det gick fint förutom att jag kände mig som ett hopplöst fall emellanåt. Min häst var dock hur fin som helst och med Annas vassa ögon på oss red vi förvänd galopp lätt som en plätt, till och med på volt! Galet.

Min häst i stormen

Efter stallet gav vi oss ut på sängjakt som slutade med att vi beställde en sån här, fast i beige. Nu längtar jag tills den anländer.

Drog förövrigt just igång ett förrådsstäd och fy fan vad jobbigt det kändes redan efter 15 minuter. Jag vet inte hur karln har staplat där inne men allt bara rasar över mig. Jag kontaktade Malin istället så nu ska jag dit på en kaffekopp och försöka förtränga att jag just hörde ännu ett ras inifrån förrådet..
Hej.

Idag har jag och Gastro dressyrtränat för Anna Hedbys, det gick bra. Jag fick lagom med skällning. Imorgon rider vi ett pass till och jag får hoppas att lite fastnat från dagens pass. Älskade Gastro var duktig och verkade tycka att det hela var ett spännande upplägg. Jag drömde förresten en mycket stressande mardröm om dressyrträning i natt som slutade med att jag satte mig käpprätt upp i sängen och drog efter andan :)

Nu har jag helg här i alla fall! Helgerna går ju dock i en rasande fart varenda gång. Imorgon blir det som sagt dressyrträning. Sedan fortsätter jakten på en ny säng och kvällen är oplanerad. På lördag har jag hört ryktesvägen att det är glassfestival på nolia, jag känner mig sjukt taggad men undrar samtidigt om det är menat att vara en tillställning för barn? På lördag kör vi även grillpremiär! Grillade grönsaksspett och kanske lite halloumi.. Hihihih.

Stena och lille G

Natti.
Sitter och tittar på pappa som i sin tur lyssnar mycket intensivt på sin instruktör Maria.

Voj.

Började arbetsdagen med stalltjänst, sen blev det en lektion, premiärtur på mysiga Balanz, ett litet ridpass med ponnyn Eloise, därefter lunch, lite jobb på kontoret och sedan en till lektion. Tog hand om min egen häst och lagom hungrig kom jag nyligen hem. Det blev en tur till pizzerian och nu är det soffhäng för hela familjen.

Små vårkänslor börjar smyga fram. Lera är inte lika mysigt men ett vårtecken är alltid ett vårtecken..

Lerig stallplan

Hallå.

Hemma igen, i sängläge efter ett bad. Badkarsbad är perfekt nedvarvning efter en lång dag.

En ynka liten ljusstump kvar i kandelabern

Lille G var så fin idag! Matte red som en slarver från början men sedan skärpte jag till mig och vi avslutade på topp. Som belöning fick jag en lyxshake på Max.


Nu måste jag intensivsova så jag orkar med morgondagen. Uppstigning 06!
Goddag.

Jag är hemma på en snabb lunch, väntar på att min cypriotiska lasagne ska bli klar i micron. Har precis varit ute med två bruna hundar som är väldigt peppade på vår och framtinade gräsmattor.

Ikväll är det hoppträning för mig och G! Det blir kul. Torsdag och fredag ska vi dessutom dressyrträna, det lär bli en spännande upplevelse. Tror jag använt dressyrsadeln typ en gång senaste månaden, men det är ett nödvändigt ont om vi ska kunna tävla v.15.

Nu lunch och sedan tillbaka till jobbet!

Bild från klubbisen i söndags 

Hallå.

På det stora hela har det varit en bra dag. Snoozade typ 8 gånger i morse, det är alltid lika tillfredsställande. Hoppade lite sockerbitar med söta Jummis. Jobbade mina lektioner. De allra flesta eleverna är söta, glada och mottagliga men sedan har jag ett fåtal på måndagarna som är negativa och omotiverade. Jag har svårt att bemöta det måste jag erkänna, känner mig otillräcklig. Och så blir jag uppretad såklart när elever klagar på våra snälla hästar och ponnyer.

Hade förövrigt även ett bra möte med våran chef idag, får jobba 70% istället för enbart mina 50% några månader till och det var välkommet.

Imorgon ska Jonathan reka sängar inför sängköp! Jag är så less på den här gamla, jag tror att den är full med kvalster.. Så en ny säng kommer att förgylla min vardag.

Det var nog allt på informationsfronten idag. Karln sover redan och jag borde göra detsamma.

Kommer ni ihåg den här? :)


Voj voj.

Seriöst, klockan är 23.23 och grannen ovanför verkar hålla på med ngt snickeri. Jag hör tydligt en hammare. Man upphör aldrig att förvånas..

Jag är dock dyngtrött så jag ska nog kunna sussa oavsett vilka aktiviteter grannarna drar igång. Började dagen med klubbhoppning med lille G, jag gjorde en riktig miss i en kombination men trots det blev vi felfria i både grund och omhoppning, min lilla stjärna. Alice Olander tog några fina bilder men jag har inte lyckats lista ut än hur jag ska spara ner dem till telefonen. Ogilla dock att 90 cm hinder ser ut som små dockhushinder när Gastro hoppar :) Det känns ju desto mer..

Har haft mina söndagsgrupper, söta som vanligt. Avrundade dagen med ett hisnande avsnitt av the walking dead och en perfekt mogen mango och nu ligger jag här som en pöl. Lite sovmorgon imorgon, gå hundpromenad, hoppa Jummis och sen jobba. Får äntligen sova med karln imorgon, han har jobbar natt flera pass i rad! Godnatt!



Hej.

Jag började dagen i stallet, det blev en härlig uteritt i solen. Tyvärr gick det bara att skritta så risk finns att G kommer att sprattla lite på klubbhoppningen imorgon efter två lugna dagar, men det var det värt.

Världens bästa häst 

Vi blev bjudna på middag hos mor idag. Man blir nästan alltid bjuden på en helt ny spännande rätt. Idag fick vi vegetarisk cypriotisk lasagne med bl.a. rotsaker och halloumi. Supergott! Fick med en hel form hem.

Melodifestivalen däremot var en riktig rysare, jag och mamma var helt svettiga. Hur kunde arbetslöshetsuppviglaren Ace vara så nära på att vinna? Jag klarar inte av att lyssna på musik utan vettig text eller budskap men det har tydligen resten av världen inga problem med. Hennes grimaser gjorde om möjligt saken ännu värre. Jag var bara lättad när Sanna vann, trots att jag inte gillar den låten så mycket heller.

Nu måste jag släppa det där jippot och gå isäng för morgondagen lär bli lång med tidig uppstigning! Jag har fått med mig min gamla hästskötare iaf, det känns tryggt.
Fick en present av J igår! <3 Jag har klagat på trasiga skor i flera veckor..

Hej.

Hänger i soffan med en glass och väntar på att karln ska droppa in från jobbet. Har just varit ute med vovvarna och innan dess blev det en sen creolefries på Max med fadern. Det var en liten uppmuntran för att vi kvällshöade ikväll igen.

Imorgon är jag ledig! Det betyder sovmorgon, långpromenad och kvällshäng på stallet. 
Ohoj!

Jag kom hem tidigt idag! Inledde dock med en timme i telefon med Marlene och en halvtimme med mor.. Jonathan blev något stressad men det var viktiga samtal. Tanken var att vi skulle ut och äta ikväll men jag sinkade oss en aning. Sedan började Rill visa tecken på att han höll på att bli allergisk igen, han kliade sig och var rastlös. Så vi ställde in. Vi köpte istället hem pizza, godis, chips, glass och bullar till fotbollsmatchen Chile - Tyskland. Jag spejade dock mera quizkampen än vad jag såg på fotboll.. Och åt såklart.

Supportrar under matchen 

Supportrar efter förlust

Hola.

Jag är en trasa igen. Jobbade mina timmar, hopptränade och kvällsfodrade med hjälp av pappa. Kom hem för en timme sen och fick lax och potatis serverat! Så nu är även jag kvällsutfodrad.

Kommer att ha träningsvärk imorgon tror jag, min häst hoppade som feeeen. Jag red bra tills det blev högre än en meter, då kunde jag plötsligt inte rida alls längre men Gastro däremot klämde i som om det gällde livet. Jag tror jag kan ha sträckt en ryggmuskel.. :)

Nu måste jag skynda att sova.
Godkväll.

Helt slapp efter denna dag. Jag fick förvisso sova ut i morse men vad gör det när jag inte gick och lade mig förrän 01.30, fortfarande helt uppspelt efter helgen :) Fick frukost på sängen av världens bästa kille. Sen åkte jag till stallet och hoppade lite små hinder med Jummis, lite spännande emellanåt men kul. Hann med typ 3 minuter på Johannas häst också, det var typ ännu mer spännande. Men jag ska prova någon fler gång när jag samlat mig lite :)

Har jobbat mina timmar och förtjänat mitt levebröd. Gastro Knastro fick gå i skritten idag den lille krabaten. Nu är det dags för kvällsfika! Majskolvar givetvis..
Hallå!

Nu är jag hemma, ligger i soffan och tjurar eftersom vi inte får se the walking dead pga Oscarsgalan. Tydligen.

Min helg har varit sååå härlig. Häng med fina människor, shopping på mässan, massor av häst, mysiga Göteborg, starbucks, vegetarisk god mat. Jag kommer att återvända inom kort!

När jag kom hem idag monterade jag ihop kandaret och tog en sväng med G och dressyrsadeln. Det var typ första dressyrpasset på en månad kanske, så det var väl dags. Anmälde mig även till klubbhoppning 1 m nästa helg, det gick av bara farten.

Nu blir det nog ett bad. Imorgon ska jag hoppa lilla Jummis före jobbet så det är bäst jag samlar lite energi till den lilla kanonkulan.

Lördagens vinnare! Emma Emanuelsson och Titan.


Sitter på Arlanda och väntar på nästa flyg. Jag har haft en sjukt bra helg och vill inte riktigt åka hem..
Hej.

Det blev ingen ilsken uppdatering i onsdags och lika bra var väl det för nu är jag på mycket gott humör.

Igår landade jag och Ida i ett regnigt Göteborg och möttes upp av Linda på Centralstationen. Vi blev lotsade till hennes hem i Majorna, och idag har vi spenderat dagen på Scandinavium. Vi har sett hoppning (youngsters tour) Grand prix dressyr och shoppat på mässan. Mässan är ju förövrigt som en våt dröm..

Ikväll har vi ätit middag med Emelia och Sofia, jättekul och mysigt! Jag skulle gärna stanna här en vecka minst. Men nu må jag sova så jag orkar mera häst imorgon.