Hej härliga fredagkväll

0kommentarer

Hej härliga fredagkväll.
Jag ligger i sängen och chattar med Rebecka. Vi planerar dels en festkväll innan jul och även Sonisphere 2011, pepp!

Idag vaknade jag. Sedan jobbade jag. Jobbet var inte en megaplåga idag, bara en mellanplåga.. jag slapp nämligen stå i kassan. Jag är så sjukligt less på våra kunder så jag får hög puls bara av att vistas utanför diskrummet. Drömmen är ju när man får ta på sig hörselkåporna och skrapa matrester i 8 timmar. Ja, det är eremitgenen som slår igenom igen..

Efter jobbet fixade jag klart stallet, sedan såsade jag runt i huset utan mening eller mål ett tag för att till sist ta in hästarna vid 12-snåret och ge dem en godnattpuss. Det är rätt skönt att komma ner till hagen vid midnatt och inse att hästarna inte har någon brådska in trots -18. De ska bara tugga klart först liksom.

Förövrigt har en inbjudan till "Nyårsfest av rang" trillat in. Festen kommer att hållas i "Gräsmyr - Byn som aldrig sover" och jag är ju inte den som är den.. Pepp!

Nu vill jag gärna tro att jag har en bra helg framför mig med party, ersbodadol (hämta granen bland annat), julmarknad i Robertsfors, ridning, träning, adventsfika och mycket sömn! Vissa är nämligen lediga även på måndag, ehe.

Kommentera

Publiceras ej