Åh, sjukt ointressant! Men men, det här var dagens meny:

Frukost: Alvedon och Berocca med en halvliter vatten och is

Lunch: Crepes med grönsaker och champinjoner, en ramlösa citrus

(här emellan slank några chilinötter ner)

Middag: Pasta med mozzarella, spenat och tomat. Massa vatten
Efterätt: Två kakor från ICA Bullmark

AAH! Jag skojjar inte nu! Det är musbajs i min byrå i hallen!! De/den har ätit av mina hästgodisar och är nu försvunna/försvunnen. Jag är inte rädd för möss, men det känns ju gode ofräscht.. Nu måste jag sanera en massa saker, solglasögon, lypsyl, ett skärp.. inte läckert. Tur att jag har två goda jägare i huset!

Pust. Jag fattar inte hur det går till men jag är sjuk igen. Vaknade med grov febervarsel.. ont i halsmandlarna och i armhålorna samt i fingrarna. Tog med ett gäng alvedon och Cvitaminbrus till jobbet och hoppades på någon slags placeboeffekt. Det blev dock en lång dag. Men nu är jag hemma, har varit ute och mockat och nu ska jag äta en mikrovärmd färdigrätt som jag tillät mig köpa på hemvägen för att slippa laga mat..
Poss!
Jag - Ska vi beta? (spela betapet)
Hemlig - Neeee, jag måste smyga till övervåningen och där lämna min bruna avkomma.
Jag - Fy. Men ta med laptop..
Hemlig - Ska vi beta medan jag föder menar du?

Jag och Hemlig har verkligen identisk humor.

Jag har stulit av Malin igen. Bilder dvs, från friluftsdagen.

Jag och Mallis solar. Så sjukt härligt och efterlängtat. Tyvärr var det några random kids i närheten som började kasta snöbollar..


Jag måste verkligen lägga av med mina foto-poser..


Di andre


Siljeshape? (Det finns ett helt bildspel på mitt maschmallowsätande)


Proviant på piratön..


Godkväll.
Nu har jag landat i soffan och gluttar på "Solsidan" efter en bra dag. Jag spenderade förmiddagen på hippologum där det var ponnydressyrtävling och mina söndagselever var med, två av dem gjorde dressyrdebut och alla tre var väldigt duktiga. Kul! Sedan åkte jag hem till mamma och åt lunch. Jag hade med mig hundarna så vi gick en liten promenad också. Vid 2 åkte jag tillbaka till hippo och fick prova rida fina Armani, vilken häst! Hade en kort lektion med Elin och Armani också, kul!

Jag kom hem vid halv fem och fixade egna stallet. Jag var sjuuukt trött och opeppad på matlagning men gissa vad som hände.. jag blev inbjuden på middag hos Sonja och Henrik. Inklusive efterrätt och ett parti UNO. Nu ska jag spendera resten av min halvhängiga söndagkväll med datorn, Tvn, hundarna och något gott att dricka. Imorgon ska jag jobba med att inventera på restaurangen så då bör jag vara pigg och alert.
Hej.
Den här dagen har varit smålustig men riktigt bra överlag. Jag vaknade på teg efter en mycket kort natt. Vid min sida hade jag en väldigt bakfull person som spenderat halva natten inne på badrumsmattan. Trots detta kom vi iväg, hämtade upp Totte och Malin samt köpte proviant för dagen. Vi körde ut till Stöcke och tog plats på en skoter samt i en skoterpulka (jag var livrädd) och sedan åkte vi ut till en extremt söt liten ö med en liten stuga på (som tillhör Tottes familj). Vi styrde upp en eld, solade ute på isen, grillade sojakorv/grillkorv/maschmallows och drack kaffe. Jag vill ha en likadan pytte ö.

Vi kom hem vid tresnåret, jag och Rob lökade till en film och sedan åkte jag hem till Bull med hundarna. Kvällen har spenderats hos Sonja och Henrik med diverse spel och godis, vi blev bland annat sittande vid ett extremt långdraget parti UNO. Nu måste jag dock skynda mig att stänga igen ögona mina för imorgon ska jag upp tidigt och åka ut till hippo.

Vi tog massor av bilder på våran friluftsaktivitet idag så de lär dyka upp ett gäng fräsiga på bloggen inom kort. Godnatt!
Yey, nu har mamma kommit hem. Välbehållen och allt. Jag ska nu försöka kontakta karln och sedan ge mig av mot teg tillsammans med Brun1 och Brun2. Imorgon ska vi ut på en skotertur och jag har hört rykten om att jag och Malin ska sitta och åka i någon slags kärra.. Jag hoppas verkligen att någon har med sig kamera imorgon för jag glömde min hemma i Bull, hur kunde jag! Det ryktas även om grillning, jag tror det kan bli bra.
Godnatt!
Några bilder från idag. Min fina fina häst!Hej.
Nu ligger jag nerhasad i soffan hemma hos mor min, jag är som sagt lillebrorvakt ikväll eftersom mamma är ute på galej. Jag ville vara en god dotter så jag har spenderat en bra stund i köket med diverse disk. Nu tittar vi dock på Monsters Inc och naggar på chips men när filmen är slut ska jag försöka fösa gossebarnet mot sängen.
Godmorgon.Jag är extremt väderbunden. Är det härligt väder ute blir jag automatiskt på bra humör/pigg och vice versa. Idag började dagen med en promenad med Sonja, barnen och alla hundarna i perfekt utomhustemperatur.

Nu sitter jag och hökspanar efter brevbärarn, jag väntar intensivt på ett hemligt viktigt brev. Om en liten stund ska jag gå ut och plocka in Älvan för en ridtur, hoppas hon känner peppen.

 

Gillar höet i frisyren..

Jag blev abrupt påmind om Pippi Pelikan för ett par timmar sedan. Någon som minns det tvprogrammet? Jag önskar jag hade glömt (och jag vet att det finns fler som jag, till exempel Nora). Pippi Pelikan ger mig rysningar ända in i benmärgen. Jag var vansinnigt rädd för Pippi med company när jag var liten, jag drömde ofta mardrömmar om Pelikanen, Söderskatan och de svartklädda männen. Jag drömde att jag var ett av de stackars barnen med lergöken som de svartklädda männen jagade. Allt var vidrigt men introt till serien var nästan värst.. Jag skulle vilja se om det går att youtuba fram men jag tror inte att jag vågar.Fariken! Det finns på youtube.. såg det av en slump när jag googlade biler. Jag vill gråta.

Du säger 'har du tändstickor?'
- Ja tillräckligt om du vill bränna ner stockholm
'Och har du vin och sprit?'
- Så att det räcker för att få hela fjärden full av sorger
Allt, det är för sent
För sent för vin, för sent för kärlek ren som snö
Inatt finns ingen väg tillbaks, ingen alls

Aah. Restaurangdagar är sjukt långa. Jag har dock tryckt i mig väldigt god mat (potatisquesadillas med chevreost) plus årets första semla. Det är varmt ute så hästarna får sova utomhus i natt och hundarna har varit ute på en liten jaktrunda (näbbmöss, snyft) så nu är allt frid och fröjd.

Imorgon är jag ledig på dagen och barnvakt på kvällen. Det blir yey. Barnvaktskväll är godiskväll, som jag brukar säga.
Ska strax åka och jobba, pust. Man kan bara hålla tummarna för att inga oväntade incidenter dyker upp så man kommer hem i rimlig tid. Rillan vill att jag ska stanna hemma! Han anar oråd när jag börjar sminka mig.. Men men, jag får gottgöra honom ikväll med lite soffmys och tuggpinne. Ha en bra dag!

Godkväll.
Idag har jag haft mitt sista inskolningspass inför assistentjobbet, så nästa vecka är det upp till bevis. Jag har även haft en trevlig privatlektion på hippo, ätit pizza samt totalvunnit över Andreas i Besserwizzer. Nu måste jag sova för imorgon ska jag jobba ett relativt långt pass ute på flyget och jag vill gärna orka rida innan om det inte är svinigt kallt på morgonen.
Sov gott!

Den här lilla halvsura krabaten vaktar mig när jag sover, det är en mörtsugga från dalarna som håller spökena borta!

Här kommer del två, trots önskemål om annat..

Pappa
Jag har en pappa som snart fyller 60. Han är dock en vältränad 60åring och har varit aktiv hela livet, så jag hoppas och tror att han blir långlivad som attan. Det ska även sägas att min pappa har en väldigt god klädsmak trots sin ålder, jodpurs och skinnjacka med en lagomt gubbig touch. Hans liv blev komplett 2010 då han tog sitt förnuft till fånga och adopterade lille hunden Mikki från utlandet samt lärde sig spela golf. Min pappa är väldigt pedantisk när det kommer till mitt hem och min systers hem, därav "inspektören", vintertid börjar han oftast besöket med att frentetiskt och lite anklagande skotta utanför huset. Att ens föräldrar håller sig "ajour" är ju bra, men jag har fått börja censurera mig själv sedan de båda (och framför allt pappa) skaffade facebook. Nu kan de/han hålla stenkoll, något som faller pappa på läppen.

Min far är väldigt omtänksam. VARENDA gång jag bett pappa om hjälp har jag också fått hjälp. Oavsett om det gällt hämtning mitt i natten, akuta pengalån/bidrag, husrum eller bara goda råd från pappas kunskapskälla. Kanske har man fått en liten predikan på köpet, men han har alltid ställt upp.

Vill bara avsluta med att säga att: mina föräldar är fantastiska.
Nu ska jag alltså skriva en liten truddelutt om mina föräldrar och jag säger så här; det är ingen slump att jag blev så märklig som jag är.

Mamma
Jag har en mamma som precis fyllt 50 men ser ut som 38 (något som gärna får gå i arv). Hon är nästan onormalt beroende av praliner och har små lustiga gömmor runt om i lägenheten. Mamma köper nya kläder oftare än mig och håller även en "klatschigare" standard på sina plagg, något som hon förvisso är fin i men som man inte alltid kan ärva när man är en liten grå person som jag. Hon är nästan alltid väldigt generös MEN inte när det gäller sömn (där är hon en ål), när jag och Frida var små och ville sova i mammas och pappas säng när det spökade fick vi hålla oss på pappas sida i sängen. Dvs, jag, frida och pappa delade på 90 cm och gud hjälpe den som råkade rulla över på den andra bäddmadrassen..

Som de flesta mammor gör så lagar hon god mat och är duktig på att baka, däremot är hon inte en typisk hemmafru (något som sannerligen gått i arv, haha) och tycker inte om påtvingade könsroller. Hade man varit elak mot djur i mitt barndomshem så hade man kanske fått en ordentlig aga av min mor, något som jag definitivt ska föra med mig i min egen barnuppfostran. Sen vill jag bara avsluta detta stycke med att meddela att hon faktiskt är SINGEL! Så om någon känner en snygg, generös, snäll, rolig och intressant singelkarl.. maila mig.

Här måste jag avrunda tyvärr, jag måste göra mig i ordning för jobb och ridlektion i eftermiddag. Jag återkommer ikväll med mitt pappastycke!


OBS! Jag måste göra en liten rättelse (17.10) angående agan. Om man hade varit elak mot ett djur hade man fått skäll, inte aga. Att aga barn som är elaka mot djur handlade bara om mitt eget önsketänkande..

Jag såg följande status på facebook och var givetvis tvungen att kopiera den till min egen status. Jag kände mig så träffad.

"En kvinna förväntas vara vacker, fräsch, välklädd, smal, uppföra sig väl och vårda sitt språk. Sätt detta i din status om du börjar misstänka att du är en man."


Godkväll gott folk!
Jag är smått sliten, jag hade ju förträngt restaurangstressen. Kom hem från jobbet för en liten stund sedan och nu ska det bli skönt att krypa ner i sängen strax, vi ska bara gå ut och ta in hästarna först.

BTW så var Alexander Schulman på flyget idag. Jag vet inte om det är tillåtet men jag kan inte låta bli att gilla den karln. Jag gillar även små columbianska restaurangbesökare som avslutar sina samtal med ordet "kärlek".

Hej!
Jag kan inte fatta att det är så soligt utomhus, för en gångs skull känner jag mig laddad med lite energi. Jag har varit ute och försökt (observera försökt) ta lite bilder på Mio för att skicka in till hundrondellens hemsida. Han hade väldigt mycket spring i benen så det var inte helt lätt, men jag fick några stycken i alla fall. Sedan har jag longerat Simzon en stund och gått en liten promenad med honom. Nu är han ute utan täcke en stund och luftar sig, gött för´n!

Nu ska jag äta lunch och börja bege mig in mot staden, ska först få klart min anställning som personlig assistent och sedan ska jag jobba några timmar ute på flyget. Ha en bra dag!

Hola Bandana.

Jag gjorde en instats i stallet idag och mockade alla boxarna, fyllde vatten och hö till alla samt gjorde lite småfix tills jag var svettig och uppe i varv. Jag slog två flugor i en smäll, dvs jag fick mig lite extra kroppsarbete och Sonja fick stanna inne och vila sitt ryggskott. Hundarna fick vara ute och stöka i mörkret tills jag fick för mig att det skulle komma en varg, då fick de knalla in igen. Allt är Jonas fel.

Robin är här ikväll och vi har kört diverse spel. När monopolet kom fram gav jag dock upp, det är verkligen mitt mardrömsspel. Jag kan inte vinna, det är ödet.

Imorgon måste jag lämna landsbygden (neeej) och åka in till stan för att skriva på lite anställningspapper. Men nu är det natta!

Man vet aldrig vart man plötsligt kan hitta en Rilla! Han brukar krypa ner här och stänga kartongen om sig.. sedan hoppar han fram helt random och skrämmer skiten ur mig.
Kära Pappa, det är du som är inspektören. Städ/Snöskottningsinspektören.
Hej. Nu kör jag en sån här igen. Min första kärlek alltså..

Jag vet inte. Jag vill säga att det var min hamster Tusse som jag fick när jag var sju år, men det är väl ingen som nöjer sig med det svaret.

Jag tror det måste bli mitt första relativt seriösa förhållande. Vi var båda 15 år och höll ihop i nästan två år om jag inte minns fel. Han hette Alexander och vi har ingen kontakt idag, men det var ett väldigt gulligt förhållande! Vi hade planerat vad våra barn skulle heta. Riktig teenagelove..


Ohoj vad skoj..
Jag vaknade av en teinbjudan idag, så jag knallade över. Sjukt sliten och med fett hår. Nu är jag tillbaka hemma och har fått en varning om att pappa och Mikki är på ingång och måste ha fika. Så jag måste ta min vidriga frisyr och åka ner på Ica, för det närmsta fika jag kommer är ett nät med apelsiner. Jag måste även ta redo på vad det är som luktar skumt i köket innan inspektören kommer..

Efter visiten ska jag ut och firra stallet som vanligt, det blir en ridtur ikväll när Sonja kommer tillbaka från storstan. Nu har jag två bruna som ligger här och glor intensivt men jag vet inte hur jag ska roa dem för tillfället.
Hej igen.
Jag har kört en tvådagars och det var inte milt för min lilla pensionärskropp. Jag har haft två sena och trevliga festkvällar men nu är det riktigt skönt att vara hemma och känna lugnet igen. Fredagen urartade lite smått och jag kom i säng hos Robin vid 6 på lördagmorgonen, dagen efter hjälpte jag Rebecka att sanera sitt stackars efterfestsgolv..

Vi tog en liten tur på stan på lördagen, jag fick köpa något litet nödplagg eftersom jag inte hade planerat att bli kvar i stan ännu en dag. Robin köpte ett ganska awesome 6-in-1 brädspel. Spenderade kvällen i trevligt sällskap! Tyvärr blev det utgång igen men det är väl smällar man får ta för att få se Sofia dansa till "Vi ska dansa i neon".

Haha, nu mindes jag precis något jättelustigt. Det rör sig om en patetisk sametjej från Jokkmokk (stavas det så?) med en stor rullkebab som spårade ur angående vindkraftverk? Jag ville göra något elakt men jag höll mig.

Hästarna är nattade och pussade. Nu sitter jag och lyssnar på Coldplay samt äter yoghurt. JUST DET! Någon av mina hundar har dödat en näbbmus ikväll och lagt den i min soffa. HALLÅ! Det är nu man undrar, vart kom den ifrån? Jag älskar förvisso möss men jag vill inte ha dom i skafferiet. Antingen har de ju dödat den i huset eller ute i stallet och på något vis smugglat in den.. Och vem är förövaren? Jag trodde Mio var för långsam i sina moves men det var trots allt han som visade mig musen i soffan så, jag är kluven..

Jaja. Jag lever i alla fall. Båda mina föräldrar har känt sig tvugna att höra av sig för att kolla om jag lever bara för att jag inte bloggat något i helgen. Men nu är det snart sängen och mysa hund som gäller! Godnatt.
En snus under läppen och sjukt snygga kläder.
Jag tror på en toppenkväll!
Puss
Det var förövrigt en riktigt dålig kväll igår kväll, men direkt jag vaknade i morse tog jag mig själv i kragen och raderade EMO-inlägget som jag skrev igår. Så ni som hann läsa det kan sluta spekulera, det var inget viktigt för omvärlden.
Godmorgon.
Jag ställde ingen väckarklocka idag eftersom jag är förkyld, det blev en lång natt! Men jag vill verkligen orka med kvällen. Jag ska först äta middag med Rebecka, sedan blir det förfest och efter det ska vi på en releasefest på Scharren. Obs, jag brukar normalt inte digga Scharren men ikväll är det hårdrockskväll. Ska ut och fixa stallet och sedan gräva fram någon skön outfit.
Hej.
Den här dagen är väldigt chill men det passar mig bra eftersom det är svinkallt ute och jag verkar ha drabbats av ännu en förkylning, vad händer? Hur mycket snor ryms i en människa egentligen..

Jag borde ta och rensa ut alla mina döda växter som står och ruttnar i fönstren men jag väljer att spela betapet istället. Ja, jag har tagit död på 3-4 växter sen jag flyttade, hur går det till? Tydligen har jag dränkt dem denna gång enligt min gröna-finger-mor.

Jag ska dra mig över till Sonja och kolla dagsläget.
Ja, det är väl dags att ta tag i den här grejen. Man ska tydligen skriva om ett ämne/dag men jag vägrar. Det blir när det blir.

Vad finns det att förtälja om mig? Jag heter Johanna men har haft en del besynnerliga smeknamn under årens gång. Pappa har kort och gott kallat mig Hanna i många år. Jag hade en period som creewmedlem under högstadiet då jag gick under "Silly Bananius". Gymnasietiden förde med sig en del andra lustiga som Jårra och Dala-Bräs (som senare förkortades till Dala-B, och därefter endast Dala). Joppe, Maggan, Tingletits och Kapten Dahlbäck har också dykt upp. Dala är väl det som använts mest ihärdigt dock.

Jag är (lång betänketid) 24 år. 23 år och 9 månader har jag bott relativt nära Umeås stadkärna, men fick för mig i September 2010 att flytta ut till skogen och bli eremit (DÄRAV BLOGGNAMNET BUSHBRUD). Ett val som jag hittills inte ångrat en sekund. Nu bor jag nästan tre mil utanför stan med mina två hundar (Akilles, Mio) och två hästar (Die Elfe, Simzon). Jag hyr ett litet hus på ca 80 boyta och har makalöst bra hyresvärdar/grannar (som en hängiven bloggläsare säkert redan uppfattat). Jag är barnsligt ivrig på att få uppleva en sommar i bushen!

Jag gör för övrigt.. ingenting. Har sagt upp mig från jobbet för att kunna leva som en äkta enstöring. Nästan. Dagarna består just nu av extremt välmockade boxar, ridturer då inte kylan sätter stopp, hundmys, sällskapsspel, extrajobb och lite städning emellanåt. Okej, jag ska inte sticka under stolen med att jag gärna festar till som om det inte fanns en morgondag någon enstaka gång också. Dock börjar jag snart skolan igen! Ska läsa gamla torra gymnasieämnen på komvux på heltid en termin till att börja med.

Att "umgås med dem som ger energi och inte dem som tar energi" är ett underskattat uttryck som jag på senare tid tagit fasta på. Även om jag inte är extremt flitig på att socialisera så har jag en superfamilj och en umgängeskrets som är guld värd!Hej.
Igår kväll bjöds det på tårta hos grannen som fyllde år. Sedan åkte jag och hundarna in till stan och sov över hos Rob, vi köpte med lite snarra och började se första Twilight.. ja, jag bor ju i buschen och är väldigt "efter" med allt.

Idag började dagen men ett inskolningspass på extrajobbet. Sedan har jag och hundarna varit hos André och hängt soffa. Efter det blev det en liten visit hos mamma och jag fick se nyllet på den syster jag nästan hade glömt bort (man ser na så sällan). Nu har vi precis kommit hem till huset med en full matkasse att dela på tre!

Två kära familjemedlemmar, som dom ser ut i sommartider.
Hej.
Jag och Älvan har varit ute på vår första Morbys/Bullmarkstur utan annat hästsällskap. Lite läskigt bitvis kunde hon tycka. Det var dock en härlig ridtur, hon var pigg och glad!

Utsikt från en Älva!


Var bara tvungen att ta med den här bilden för att hon såg så fasligt stor och tjock ut. Kolla min lilla dressyrsadel som ligger där och skäms för att den nästan inte syns..


Favoritgänget
Min (ena) älskling Mio fyller 6 år idag!

Min fantastiskt fina underbara hund!
Godmorgon.
Jag tänkte börja dagen med att lägga upp några bilder från nyårsfirandet i Gräsmyr. Det är malliga Malin som har tagit dom tror jag, eller kan det vara Totte? De kommer hursom från Malins facebook.

Jag har ingen aning om klockslag (av bordet att döma så gissar jag på att klockan var ganska mycket) men jag kör en rapp med en smällare som mick. Dessa smällare var för övrigt oerhört populära bland pojkarna.


Här har vi ett lustigt gäng i soffan. Med tanke på husbondens galna utseende kan man ana att en viss "gåbortbyxa" sitter mitt emot och predikar.


Nu får det vara nog! Malins attack på "gåbortbyxan"..


Här packar vi ihop vår campingplats. Jag hade givetvis med mig pyjamas, något som tydligen uppfattades som lustigt? På såna här stökiga fester antas man sova i sin nyårklänning/gåbortbyxa. Jag bar min pyjamas hela vägen hem, via Frasses.


En obligatorisk nyårsbild. Jag har ett svagt minne av att jag och Malin fick lov att kyssa varandra på tolvslaget eftersom de andra var mer intresserade av att skjuta raketer och smällare.
Godkväll.
"Te kl 2" utvecklades till att jag stannade exakt hela resten av dagen. Det bjöds på rårakor till middag, något jag ska försöka göra själv här i veckan! Sedan drack vi kaffe och spelade frågespel och efter det har vi varit ute på en ganska lång ridtur i härligt kvällsväder. Simzon var den lyckligt lottade som fick följa med ut på Tålsmarksrundan.
Kvällsfika!
Som jag skrev i förra inlägget så tänkte jag gå över till Sonja och kolla läget. Någon minut senare fick jag följande befallande sms av samma person "Te kl 2". Tankeöverföring? Gillar.
Hej!
Idag är det måndag men jag känner ändå på något konstigt vis att det här är en bra dag. Ångesten har lagt sig i lä för en liten stund verkar det som.

Jag hade mycket trevligt på min dressyrträning igår och efter det fick jag en god middag hos Rob. Sedan såg vi filmen "Salt" som trots att den lämnade många frågetecken efter sig var rätt bra. Jag brukar alltid somna till filmer men den höll mig i ett fast grepp.

Idag har jag varit med pappa på Umeå Energi och tecknat nytt elavtal, det gamla höll på att dräpa mig! Sedan bjöd han på frukost på Ullas, vardagslyx när det är som bäst! Nu har jag precis varit och hämtat ut pappas mycket försenade julklapp i Sävar och ska slå in den, bättre sent än aldrig. Hästarna har sovit ute så stallet är redan fixat, så underbart. Men det blir en liten lugn ridtur idag i alla fall, jag kanske skrittar ut med Simzon och tar Älvan på släp eller något liknande.

Förövrigt är min skolstart uppskjuten pga lite ändrade kurser, inget invecklat. En berocca nu sedan ska jag nog glida över till Sonja och kolla läget lite!

Ha en bra dag!
Off to hippo för dressyrgruppen min. Sedan ska jag bli bjuden på mat tror jag, fint.
Imorgonbitti har jag en jävla massa att ta tag i.
Godmorgon.
Jag vaknade 05.30 i morse med sjuk mensvärk. Krälade runt i huset för att hitta starkast möjliga värktablett, sedan fick Akilles agera vetevärmare mot min mage innan jag kunde somna om igen (kanske en timme och många plågor senare). Nästa gång jag besöker VC i Sävar måste jag ta tag i mensvärksproblemet för jag står verkligen inte ut. Lite bakfylla på det gjorde ju inte saken bättre.

Nu lyssnar jag på MJ med "Human nature" och sedan blir det lite Coldplay för att höja humöret ytterligare. Sedan måste jag ut och fixa stallet och ta ut Älvan på en svängom. 18.00 har jag dressyrträning som vanligt, ikväll med markarbete, blir nog kul.

Mio har äntligen hittat sin nya favoritplats sedan Lunne försvann..!

HAHAHA. Jag är dyngfull. Var tvungen att ta en sista titt på "Trolololololololo" och asgarva samt diskutera länken vidare på facebook. Pappa är så rolig. Och Frida. "Undra hur många varv pappa har tittat".

Jag och Robin har varit och spelat spel hos Sonja och Henrik, med två av deras vänner också. Det blev cider, öl, baileys och vin. Jag blev så till mig att jag inte kunde blanda leken. Nu har vi precis snubblat hem och ska äta lite kvällspytt. Puss!

Jag fick just följande länk via facebook av min lillasyster. Hon lyckas alltid hitta de värsta grejerna. Den här är så bra att jag inte kan skratta. Jag kan bara sitta och stirra på den. Det är ett mästerverk!

Trololololololololo

Hahaha.. nu kom skrattet. Det här är min humor.

Hej!
Jonas har varit här och skott/verkat alla pållarna idag. Något väldigt roande som upptäcktes igår var att även Simzon hade trampat av sig en sko som sedan förvunnit, dagen till ära. I 30 minusgrader letar man inte heller så länge i en hage (jag höll ut i ca 20 min). Tursamt nog hade jag ju köpt två nya framskor men bara en snösula, så nu blev Simpan utan sula på ett ben.. lillhanen.

Nu ska jag försöka tina upp igen efter en hel förmiddag ute/ i stallet.
FY FARIKEN vad kallt det är ute!
Hej.
Nu har jag uträttat alla mina ärenden och landat i Bullis igen. Jag tror jag skjuter fram ridturen tills kvällen för jag är så sjukt hungrig nu, jag tror det är stadsatmosfären som gör det. Det var ju galen rea i stan, så jag kunde inte hålla mig. Fick min semesterersättning idag och valde att unna mig något fränt. Förlåt Mallis men jag köpte likadana skor som du! Dom var för underbara för att lämna på hyllan..Förtom mina reafynd köpte jag hundmat, hästskor, en ynka snösula eftersom Älvis tappat bort en (med sko) lagom till skoningen imorgon, lite olika tuggben till di brune och lite vin. Man bör alltid ha vin hemma.

Oj. I skrivande stund blev jag inbjuden på tacos på andra sidan gårn. Jag har det faktiskt otroligt bra ibland.
Hej.
Jag är vansinnigt kissnödig men ligger fortfarande kvar i sängen. Råkade somna med mascara igår - bad move. Mina ögon svider och ögonlocken är svullna. Tack vare kissblåsan ska jag nog lyckas ta mig upp inom de närmsta minuterna.

Nu ska jag ta en dusch och göra mig i ordning till den här låten som jag är ganska stuck på just nu (varning för sjukt läskig video, haha, betydligt behagligare att lyssna på den på spotify):


Slänger in en bild på mitt kvällslyx/lan-snacks! Sånt här kan man göra halv 12 på kvällen när man bor själv och ingen ser en. Improviserad tonfiskröra (tonfisk, gräddfil, majs, jalapenos, röd lök, lite olivolja, salt, peppar, har man konstig smak kan man byta ut jalapenos mot gurka) på grovt rostbröd och en iskall öl! Lugn gott folk, det är 2,8 procent. Jag blev bara så sjukt sugen på den i kombination med mackorna.Godnatt och sov gott!
Hej.
Nu er jeg hjemme hos mina älsklingsdjur, trion är fulländad (matte, brun 1 och brun 2). Jag tror jag på något lustigt vis hade missförstått vilka lektioner det var jag skulle ha, så jag blev kvar på hippo till 22 eftersom jag hade låsning också. Det gjorde dock inget, förutom att jag nog inte orkar packa ner så mycket julsaker ikväll. Det var faktiskt riktigt kul att spendera kvällen i ridhuset, många positiva och trevliga elever. De sena dressyrgrupperna (förlåt, men jag måste skriva dressyrtanterna..) skulle jag kunna ha jämt om jag fick. I vill jag dock aldrig mera ha..

Det knorrar lite i magen när man inte ätit någon sedan kl tre så nu ska jag göra het tonfiskröra och lägga den på rostade mackor! Hur exalterad blir man inte över det..?

Imorgon väntar ett bankbesök, hundmatsinköp och en lunch i stan. Efter det blir det en ridtur och sedan är kvällen ganska oviss. Jag vet inte om min BF kommer hem på fredag eller lördag nämligen. Den som lever får se, som man brukar säga.
Idag kan jag konstaterat att:

Imorgon blir jag rik
(För en stund)

Jag saknar Mikaela Grön
(Jag saknar er andra också!)

Akilles är olydig
(Och tvångsduschad till följd av detta)

Jag har så mycket tvätt att ta tag i att jag inte orkar börja
(Tack vare min girighet i tisdags bland annat)

Jag har långa tånaglar
(Både mina tå och fingernaglar växer som ogräs, men eftersom jag hatar fötter tittar jag inte dit så ofta)

Godmorgon förresten.
Jag gick ju i säng sjukt tidigt igår och det var halvsvårt att somna. Pratade en timme i telefon med Snorran Borran till exempel.

Nu sitter jag här och laddar med dagens berocca. Sonja var här och lånade vetemjöl samt lämnade av ett gott frukostbröd, jag älskar den här lantliga byteshandeln. Rill och Mio fick dock äta upp russinen som jag petade ut.

Jag trodde jag skulle få ytterligare en hyperslapp dag och var väldigt nöjd över det också tills jag fick erbjudande om att ha fem lektioner på hippo ikväll. Tänkte först tacka nej av slapphet men insåg sedan att min kväll här hemma idag riskerade att bli lika tragisk som igår så jag tackade ja. Nu ska jag kånka ner julkartongerna från vinden så jag kan börja plocka bort julen här nere ikväll (vill inte gå upp på vinden när det är mörkt, hehe). Sedan ut och mocka!
Malin skickade den här bilden till mig och givetvis blev jag ju ganska exalterad. Vad hände efter/före fotografiet liksom? Dock kan vi ju se här svart på vitt att nutida frisyr Lejonman är att föredra (på dem båda).


Klockan är 9. Den här kvällen är så bedrövlig att jag går och lägger mig..

Ja, jag gillar att ta kort på mina små hjärtan.

Så här deprimerande är det att få sina klor klippta


Bara två grabbar som chillar soffa..


Sån här gemytlig stämning hade vi här i stugan i morse


Den förgrymmade ungen försöker gömma sig!


Men jag ser nog vart han är..


Vad vore mitt liv utan hundarna..
Hej.
Det var fruktansvärt att rida idag. Simzon var hemsk, men inte nog med det. Mitt i ett ögonblick av frustration så gick hackamoret av på mitten. Jag minns inte vilken gångart det var men där satt jag med hela tränset hängandes runt Simzons hals och fick vackert åka med tills han behagade stanna. Han joggade ner till hagen med uppspärrade ögon och sökte tröst hos Älvan (vi var inte speciellt långt ifrån hagen så ingen större panik utbröt). Jag var livrädd att Sonja skulle ha sett det hela från sitt köksfönster men det hade hon (tack och lov) inte..

Pappa och Mikki har varit här och fikat (fikat på sitt eget fika som de hade med sig), jag stod för kaffet i alla fall (!!!). Jag bytte en kloklippning mot en påse mat, jäkligt shysst byte för min del må jag säga.
Godmorgon!
Jag vaknade med ett långt, förbluffande och sött sms i luren. Det var trevligt. Jag ska truga i mig en berocca och sedan fara ut och rida. Det snöar helt galet, så groteskt jobbigt. Jag vill ha VÅR! Kan inte komma på något trevlig med vintern förutom julpyntet. De enda som gillar vintern måste ju vara dom som kör skoter eller åker slalom/bräda.. men kan man verkligen gilla en gräslig och framförallt MÖRK årstid på grund av EN aktivitet?

Jag tror förresten att jag hittat det perfekt kandaret. Det är dock begagnat men verkar vara av väldigt fin kvalitet och bra skick, och då är det ju nästan en fördel att någon har mjukat upp det lite innan mig. Brunt med helt platt nosgrimma, ååh!

Nu måste jag ut i stallet så jag avrundar inlägget med en låt som jag älskar.


Hej!
Nu är det hög tid att sova! Ligger i sängen och datoriserar med två bruna fotvärmare på täcket. Imorgon ska jag rida och fortsätta leta efter det perfekta bruna kandaret på internet. Jag har även en manikyr inbokad med min favoritkund Mikki (genomskinliga klor, så lyxigt). Överlag en mycket lugn dag! Puss
Är det ett gott eller dåligt tecken att jag inte har någon pasta i mitt skafferi? Jag har inte ätit någon pasta sedan jag flyttade hit i september vet jag, förutom den goda som mamma importerade från Rom, men jag var som ändå övertygad om att ALLA välfyllda skafferier gömde på någon sorts gammal pasta inklusive mitt.. besvikelse.

Nu ska jag spela the game of all games: BETAPET


Jag är ju sämst. Blev inbjuden på fika hos grannen när jag var på väg ut till stallet. Det var ett jättefikabord som hade dukats upp så jag kunde ju inte tacka nej. Efter fikat kom en påse med färgglad lera fram (till barnen då) och jag var ju bara tvungen att stanna och göra några små figurer. Så, ja.. nu har jag inte fått någonting gjort alls av det jag hade planerat. Jag var faktiskt väldigt ridsugen men nu är det mörkt och motivationen börjar krypa från mig. Jag får se hur jag gör, må väl börja med att fixa färdigt i boxarna. Imorgon är det fariken självdiciplin som gäller!

Dessutom undrar jag hur vansinnigt senil jag är. Igår fick jag panic över att jag inte hade några rena "underbyxor" av den bekväma sorten och ställde mig och handtvättade ett par till idag. Nu när jag öppnade torktumlaren så var den helt full av rena underkläder som jag hade glömt bort..

Jaja, nu måste jag börja dola. Ha en bra kväll!

Det känns så fånigt att fota sig själv så jag tvingade Mio att vara med..
'

Tackar dagsljuset för ögonfärgen! Shysst!
Hej.
Jag har precis kommit hem från ett kortare inskolningspass igen. Det verkar som om jag kommer få veta mera om hur min anställning kommer att se ut efter torsdag, men det känns bra hittills i alla fall. Jag har även haft en liten obekväm fotosession med mig själv nu på morgonen så jag återkommer med några bilder strax.

Nu har jag lunch och lökning (facebooking och dylikt) på schemat, tänkte gå ut i stallet vid ett och sedan ta en tur med Simzon!
Så här mosig och gosig kan man bli efter en vansinnesfärd med spark samt en helkväll ute i stallet. Jag fick gräva fram Rill för att han skulle synas på bild..
Godnatt och sov gott!
Hej igen. En och en halv timme till flög iväg ute på gården. Skulle bara titta på när Sonja red Bella men fick sitta upp och rida lite själv också. Jag var dock ingen Bellaexpert. Sedan tog vi in hästarna och nu är allt frid och fröjd i stallet.

Eftersom jag på senaste tiden har fått en del rikti nice tid för mig själv så har jag blivit smått besatt av att hitta och läsa bra bloggar.

Snälla ge mig några sköna bloggtips!

Nu ska jag betapeta och diska i väntan på att tipsen trillar in..
Jahapp, då var även stallet avklarat och med det en del djupa ämnen. Jag tycker att det är skönt att ventilera olika saker (lätta och tunga) med min kloka granne på kvällskvisten, speciellt medans man mockar eller skrittar. Jag tror det är ömsesidigt.

Jag ska strax ut igen och tjuvkika när hon rider Bella på plan, jag var bara tvungen att valla in mina bruna får och äta en smörgås först! Och blogga då givetvis..
Nu har vi varit ute och sparkat fyra km, två i lätt nedförsbacke och två i lätt uppförsbacke. Jag är sjukt svettig, jag trodde att det skulle vara slappare att ta sig fram med spark än med mina två ben men där bet jag i det sura äpplet. Nåja, jag behöver motionen. Det var förresten jättejättemörkt men jag var för ansträngd för att reagera. Nu har jag i alla fall postat mitt viktiga brev, ska ta en matbit och sedan glida vidare ut i stallet på ett tag.

Mina älskade teammedlemmar startklara på gården, Mio hade en liten lampa på sig men den ville tydligen inte fastna på bild. Sparken lånade jag nästgårds :)

Hej igen. Nu är jag hemma i lillstugan min. Barnvaktandet gick bra, lillen var lugn! Han höll sig till sköna aktiviteter som dataspel, lego och tecknande. Han verkar ha fått mina matgener och äter som en häst.

Cellprovet gick bra även det även om barnmorskan skrämde upp mig lite när hon förklarade att hon skulle "borsta" ut ett prov ur livmoderhalsen. Jag var inställd på att hon skulle "dutta" med en tops. Nåväl, det gick smärtfritt. Och gratis var det också.

Nu funderar jag på att gå eller sparka ner till affären med hundarna och posta ett viktigt brev (som jag först måste komponera). Sedan vill jag även inflika att mitt inskolningspass är flyttat till imorgon förmiddag på grund av dagens aktiviteter, dvs jag har inte glömt bort det. Efter sparkturen/promenaden ska jag ut i stallet och greja. Ha en fortsatt trevlig dag.

Nice. Klockan är 07.44 och jag befinner mig i skrubben hos min mamma. Lillebror ligger och sover ännu. Mitt uppdrag här är att vakta honom medans mamma är på möte på jobbet (fritids är av någon anledning stängt) och sedan ska jag ju som känt rulla vidare till vårdcentralen för att få en tops (eller vad det nu kan vara för verktyg) uppkörd.

 

Det blev inte mye sömn inatt vill jag lova, men jag känner att det kvittar eftersom jag kan gå och lägga mig åtta ikväll om jag skulle ha lust. Eller ännu tidigare. Nu ska jag luta mig på soffan till halv nio då barnet ska väckas.

Okej. Pyjamas, täcke, filt och två hundar. Jag kommer att vara varm och go i natt. Dessutom ringer Sofia upp mig om 7 minuter. Bra.

Slänger in ett litet BK-kollage som Sofia gjort för att muntra upp mig själv
Hej.
Jag tänker inleda inlägget med att ta en klunk vin direkt bortur blacktowerflaskan (lugn pappa, det är bara en liten slatt kvar). Jag sitter och chattar med Oscar som för kvällen (inte bara denna kväll förvisso) är min personliga psykolog, han har ett sätt att analysera som får mina snurrande tankar att samla sig lite. Lite kvällsfika på det här så kanske jag kan sova sen.

Vi fick en ytterst smakfull middag hos min mor igår, salladen var att dö för. Sedan gled jag vidare till en trevlig kväll med barnkören. Både jag och Sofia glömde våra julklappar hemma (så sjukt fail) så vi fick hålla till godo med en vinbox och ett sällskapsspel (som vi blev osams över, haha). Sedan for vi ut på Pipes och lökade (för det är det man gör där). Träffade en snygg karl av en händelse och följde med honom hem, ja.. det var Robin. Men jag visste faktiskt inte att han skulle vara där.

Jag fick förresten en julklapp av Mallis trots allt, en hårprodukt som jag var i grovt behov av. Gillas.

Idag har jag inte gjort mycket väsen av mig. Sov länge, åkte till mor min och lämnade hundarna där, åkte till hippologum och hade dressyrträning med mina duktiga elever och sedan tillbaka till mor. Där bjöds det på fem fidolkort och thé med smörgås. Det är oftast hög mysfaktor i mammas kök om kvällarna. Sedan åkte jag hem och klev ut i stallet och insåg att: hästarna sovit ute natten till idag och mina boxar var därför rena och fulla med mat och vatten. Rella skönt en söndagkväll. Jag fick hjälp av Henrik att ta in hästarna och nu sitter jag här i mitt kök och väntar på att någon sorts sömnighet ska infinna sig. Hundarna har redan gått i säng i min säng, mys.

Imorgon har jag ett cellprov som hägrar.. INTE LOCKANDE.
Godkväll (det är dock ingen god kväll ikväll).
Jag och hundarna är hemma igen och jag ska ut och göra klart stallet för natten. Återkommer senare!
Fred.
Godmorgon!
Sitter och suger på en alldeles för söt cappuccino. Vi ska strax bege oss ut till stallet för lite mockning följt av en ridtur. Linn står och håller ställningarna vid vedpannan.

Ikväll blir det middag hos mamma och sedan blir det "lilla vidriga julafton" med barnkören. Mina julklappar i år består av en riktigt bra till Malin (ledtråd: kroppsbehåring) samt två halvdåliga och en riktigt vidrig till Sofia. Hon förtjänar inte bättre efter den äckliga servisen hon samlat på mig år efter år. Kan förvisso inte heller påstå att Malin förtjänar något bra med tanke på Leif GW statyetten jag fick i födelsedagspresent men hennes julklapp i år var bara för klockren för att skippa.

På grund av Sofia äger jag numera större delen av denna samling.. FY!
Aaah. Black tower och chips, så ultimat. Vi har tittat på "Let´s dance" som två svennebananer och ska snart plocka in hästarna för kvällen.

Jag älskar vin.

Hej.
Min inskolningsstund i morse gick riktigt bra (utifrån min egen bedömning, haha). Ska dit nästa gång tio på måndag förmiddag (påminnelse till mig själv). På vägen hem slank jag in på systemet och köpte en flaska vin till kvällen, det blev även lite hundgott från Loboo och lite människoproviant från Willys. Jag måste ju fö Linn. Till sist hämtade jag kvinnan i fråga och lilla Opala. Vi fick sedan krypa hem till Bullis i cirkus 50 km/h på grund av snöstormen.

Vi gick direkt ut i stallet för att få en liten liten gnutta dagsljus. Vi mockade och for ut på en lugn tur. Sonja och Metra följde med. Det var ärligt talat inte jättemysigt, haha, det blåste snö i ansiktet konstant. Förhoppningsvis får vi lite bättre väder imorgon. Nu har vi alla fem dött i vardagsrummet och samlar kraft för att laga middag. Någon har släppt sig.

Älvan är ju en natural born fotomodell. Så söt! Simzon däremot blir sällan normal på foto (typ som på denna bild), haha. Han är också sjukt söt.


En blöt Älva


Söta Linn och den bruna nöten.
Hej.
Nu är jag löjligt bloggberoende igen, men jag skyller allt på ledigheten. Middagen blev en ugnsomelett av diverse överblivet, men jag blev ändå sjukt nöjd med den. Den kanske bor en liten husfru i mig trots allt. Nu står Robin i köket och gör en hemmagjord chokladsås och jag sitter i vardagsrummet och är lite smått nervös.. måtte den bli bra! Jag har gjort chokladsås flera gånger den här veckan så nu lämnar jag över ansvaret.

Imorgon har jag en stunds inskolning på förmiddagen. Så fort jag kommit hem igen ska jag telefonera Linn, som i sin tur kommer hit med hund och pyjamas. Vi ska rida ut en sväng med hästarna, gå hundpromenad med alla hundarna, äta middag och skvallra (så sjukt mycket). Hon åker inte hem förrän på lördag så det kanske blir en ridtur då också om jag har flyt. Nu vankas film och glass, sedan ska vi ut och ta in pållarna och pussa dom godnatt.

Min omelett som jag är oerhört stolt över
Rillan för 10 minuter sedan


Rillans grotta när den står tom, som i skrivande stund
Vad ska jag laga till middag? Detta finns utöver vissa basvaror: Sojakorv, ägg, grädde, röd lök, gul lök, jalapenos, majs, kikärtor, en bakpotatis, risgrynsgröt, en falukorv (hur kom den hit?), tonfisk, riven västerbottensost, fryst frukt.. Som icke husmorsmaterial så blir jag väldigt förvirrad ibland..
Hej.
Har precis kommit in från stallet. Red ut med Älvan idag (det blev inte Simzon, men kanske senare ikväll) och det var så mysigt, nu är vi igång (ännu en gång)! Jag trodde hon skulle busa men hon var bara superglad att få komma ut igen. Hon ville helst trava hela tiden men tråkmatte sa nej. Älvan är så rolig att rida oavsett vad man gör, bara att skritta ut är roligt eftersom hon är så himla fin. Nu har vi förresten fått superbra belysning på våran ridplan, lyxigt!

Jag och älskade Älvan förra vintern


Jag måste verkligen knäppa lite nya bilder på djuren nu. Inte lika kul nu dock eftersom jag hade tillgång till en systemkamera förut..
Fy fariken, jag åt just sista tuggan av det sista hårdbrödet. Hårdbröd är ju något man alltid bör ha hemma och det slog mig precis att ICAbutiken här i byn har stängt idag, efter som det är en röd dag av något slag (jag minns inte vilken).

Det snöar och ser kallt ut utomhus men jag kan (tyvärr) se från köksfönstret att Simzon ändå är småsugen på en ridtur. Han håller på och dolar med någonting som jag inte riktigt kan se, men eventuellt är han lite göralös. Han gillar att leka och reta surtanterna i hagen men de är oftast inte lika exalterade över hans idéer.

Men nu måste jag bege mig ut innan min andra personlighet försöker övertala mig till en powernap..
Godkväll.
Äntligen ligger jag som en sill i min sköna julklapp. Hundarna har lyckats klämma in sig bredvid på varsin sida om mig, trångt men mysigt och varmt. Min stadsvisit började med att Sofia tvingade in mig i ett parkeringshus, fy fariken. Sedan åt vi vegetarisk sushi vid järnvägstorget och det var sjukligt gott, jag har ju som sagt ett grovt beroende av wasabi. Trots min minibudget lyckades jag fynda på rean. Jag hittade två toppar a 50 kr samt en mintgrön BH för 75 kr sedan sa Sofia STOPP och smällde mig på fingrarna.. tur att jag har henne.

Efter staden satte jag mig i bilen och körde ut mot hippo, lyckades med ett telefonsamtal som fick mig att klämma fram en tår.. jag är så äckligt känslig. Väl framme på hippo var jag glad igen, jag träffade många bekanta att surra med. Sedan red jag ponnyn Walter i ridhuset och det gick riktigt bra efter lite stretande från båda håll, efter en stund flög han fram över ridhussanden och jag behövde bara tänka vad vi skulle göra. Skönt att få känna den känslan ibland!

Nu är jag som sagt hemma igen, Robin är här och vi har ätit kylskåpsskrap till middag. Jag har gjort klart i stallet men det blev ingen ridtur idag på grund av den bitande kylan. Imorgon ska jag och Sonja passa på att rida på dagen när det är ljust, det blir nog rikti nice..
Godkväll.
Såna här lediga dagar blir det lätt mycket onödigt bloggande om ingenting. Det blir blogginlägg ämnade för intresseklubben. Jag ska snart gå och lägga mig eftersom jag ska kliva upp "tidigt" imorgon, dvs typ halv nio, haha. Såhär blir det när man jobbat kvällar i två års tid. Jag ska möta upp Sofia i stan för lite JohannaandSofiatime och en sushilunch, det blir mysigt. Efter det ska jag rida Walter på hippo och kvällen är ännu oviss. Om vi och grannparet kommer hem i rimlig tid så blir det spelkväll och så måste jag göra stallet såklart. God natt och sov gott!
Hej!
Har precis kommit in från stallet. Det blev en spännande barbackatur med Simzon i mörkret. Sonja och Metra var med och det var nog ganska tur eftersom Simzon då hade en Metrarumpa att gömma sig bakom när vi mötte alla "monster". Jag får ju dock skylla mig själv, han är ju inte direkt välmotionerad på sistone. Det var ruskigt kallt om småfingrarna mina dessutom. Nu börjar jag längta grymt mycket till sommaren, jag är så sjukt peppad på att bo på landet på sommaren. Det borde inte kunna bli annat än underbart!

Längtar till hästsommar.. Bilden är tagen i Braxsele förra sommaren. Det är Simzon med Älvan och Rebell i bakgrunden, det var tider det!
Hej.
Alltså, jag sover, sover , sover och sover. Och ändå kan jag alltid sova lite mer efter det. Jag är inte bara trött hela tiden, jag är sömnig hela tiden. Kan när som helst bara luta omkull mig själv, stänga igen ögona och somna. Det är sjukt drygt.

Idag har jag en hel del kvinnogöra att göra men jag har inte kommit speciellt långt trots att klockan är två. Har mest lökat, stoppat saker (ätbara) i mun, eldat, läst bloggar och uppdaterat min Spotifylista. Väldigt produktivt! Om.. låt säga 15 min ska jag ta med mig hundarna ut och mocka. Mio gillar att "mocka" på skithögen där hästbajset är fryst och gott..
"Ditt skrev är så festligt"
Godkväll.
Stallet är fixat och klart, hästarna är inne och hundarna har varit ute på kvällsbus. Jag har kokat chokladsås och sitter och trycker glass i min jäsarfåtölj. Till höger om mig sitter en okontaktbar datanörd och utbrister saker som "YES, jag fick en powerarmour!!".

Nu är det fariken dags att vända på dygnet alltså. När glassen är slut är det sängen som gäller! Imorgon är jag som sagt ledig och ska passa på att rida ordentligt, pyssla, mysa med hundarna, städa och liknande. På onsdag är det sushilunch med Sofia och sedan ska jag rida ponny igen. På torsdag är jag också ledig och helt utan planer, tror jag bara ska vara hemma och dola runt. På fredag fortsätter inskolningen sakta men säkert och sedan är det helg! Eventuellt gissar jag att det kan bli en BK-kväll på lördag, vi har ju inte hunnit byta julklappar eller fira Sofias 24årsdag ännu. Mest troligt blir det även lite bönspel nästgårds i helgen. Jag älskar den här veckan.

Men som sagt, sängen hägrar. Puss!
Jahapp. Då har man fått jobba magmusklerna lite. Det är alltid kul att få trimma runt lite i ridhus när man har vant sig vid att nästan bara rida utomhus. Sitter och tittar på en dokumentär om en stackars kvinna med gigantiska ben. Det blev rätt sent ikväll så det blir nog ingen ridtur med någon av mina egna hästar ikväll, jag orkar nog bara mocka och pyssla lite när jag kommer hem. Imorgon är jag dock helt ledig så då ska jag passa på att ha en hästochhund-dag hemma. Ska börja åka hemåt strax med ett litet matstopp på coop! Hej.
Den här har jag lagt upp förr. Den är tidlös och helt komplett. Frida fick denna på apberget av någon random (turk). När man känner sig lite nere kan man alltid plocka fram denna och få sig ett gott giggle..

Skepp ohoj.
Har precis kommit tillbaka från lite jobbinskolning (där jag fick studera Sofies skådespelartalanger bland annat). Jag gick tillbaka till teg, det var skönt med lite frisk luft (trots att det var stadsluft!). Dock vankas ännu en promenad inom kort eftersom jag har två hundar här som snart vill lätta på trycket. Sedan är det grupplökning som gäller! Ska vara på hippo klockan sex.
Hej!
Hola Señor.
Jag har haft en skönslapp dag. Vaknade i ett pmsliknande tillstånd men det har bitvis sjunkit undan under dagen. Sov fram till lunch, gjorde stallet, packade hela mitt bohag och så åkte vi på Strömpilen. Robin hittade en sjukt snygg jacka, jag fick mig en vansinnigt snygg klänning och så handlade vi en massa god mat.

Jag har varit på hippo på kvällskvisten och insupit lite av atmosfären samt haft lektion med Elin och Walter. Vi har ätit sen middag med Robins mor och nu ligger jag i hans soffa med lilldatorn i knät. Nu blir det snart en kvällskiss för grabbarna brun och sedan ska vi se slutet på "Avatar", det tar som vanlig flera dagar för mig att se klart en film.. somnar alltid eller tappar intresset.

Imorgon ska jag ha inskolning på nya extrajobbet som personlig assistent, jag är lite smygnervös. Efter det ska jag rida Lizzie på hippo och på kvällskvisten blir det nog en ridtur hemma i mörkret med Sonja om hon lyckas övertala mig (vilket hon brukar lyckas med). Jag planerar för övrigt ett hästtransport köp när jag kommit igång med skola och extrajobb ordentligt, yey.

Ha en trevlig kväll! Mys.
Hej.
Nyårsfirandet var kul. Sofia saknades och alltför många somnade redan vid niotiden, men annars var det nice. En kille med skägg och gåbortbyxer höll stämningen på topp ända in mot småtimmarna innan han somnade på en köksstol. Jag, Mallis, Robin och Totte sov kollektivt och det kändes nästan som om vi var på läger. Tror att jag och Mall lyckades varva ner vid femtiden.

Vi åkte hem vid tretiden idag, gjorde ett bakismatstopp bland annat och nu är jag och Robin hemma hos mig i Bullis. Jag tror jag slog bakismockningsrekord idag! Vi ska snart gå ut och ta in hästarna sedan blir det en väl behövd dusch för min del, jag har vistats i min pyjamas hela dagen (även på Frasses) och nyårssminket har börjat vandra omkring i mitt ansikte. Ha en mysig kväll!
Här kommer två bilder från mysochvinkvällen i veckan, stulna från Emelia..

Halva bananiuscrew och en liten Rilla med kofta. Dalila kom undan fotografiet än en gång genom att hålla i kameran. Jag har goäppelkinderna.


Jag med två groteskt bra julklappar. Älskar att det ser ut som om jag står i ett ståsolarium (Emelia fick med Lindas blixt på bilden).
Det är lugnt, jag lever. Men det är knappt.