Ja, hej.
 
Jag är eventuellt tillbaka pga kraftig skrivarlust men vi får se hur det ter sig. Jag har egentligen så mycket att skriva att jag inte vet vart jag ska börja! Skummade igenom lite gamla inlägg och insåg att jag måste rensa bort en del inlägg a la fjortisjohanna om jag ska känna mig helt bekväm i att fortsätta blogga..
 
I skrivande stund sitter jag på sängen med en Mio snett bakom mig som med uppgivna ögon ifrågasätter varför jag gömt bort hans tuggring. Igår droppade Veronica in helt oväntat eftersom hon höll på att somna i bilen på väg hem från Piteå, det var trevligt att ha någon att socialisera med under fredagsdiskningen men nu har hon åkt hem till inlandet. Hade förövrigt en toppenfredag på jobbet igår! Sista ponnygruppen red barbackakadrilj med bravur (ska lägga upp en film här om jag kommer på hur man gör), till och med lilla Jenz sprang snäll med i ledet utan sadel som om han aldrig gjort annat. Avslutade dagen med en jätterolig privatlektion, fy vilka fina hästar vi har! Fick ju rida på Zamiro innan lektionerna också förresten, jag får lust att skratta rakt ut när jag rider den fantastiska hästen.
 
Julen nalkas och jag har det mesta klart för mig. Jag avskyr trängsel och har därför beställt de flesta julklapparna från webben. Jag har pyntat och klätt granen och känner en liten gnutta julstämning.
 
Nu är det hög tid att åka till stallet. På eventuellt återseende!