Jonathan - Mi casa es su casa. Mina saker är dina saker.
Jag - Eh ok.. men mina saker är inte dina saker.
Jonathan - Nej gud, jag vet!

Jag råkade tappa handduken..

Hallå.

Pizza till middag och nu soffläge. Jag är helt slut! Känner mig lite smyghängig så det blir en lugn kväll, bara lite fix i lägenheten.

Jag hade en grym helg! Blev en långtur på hästryggen i Tavelsjö, grillning, utgång, strandhäng och dessutom hade jag lilla Anonima på besök hela helgen.

Veckan har börjat bra också, mycket ridning och bra väder! Helgen ser lite tung ut men nästa vecka åker jag till London, det lär bli underbart.

Helgen som var

Passade på att fota några skrev på Bettnäs idag

Hej.

Jobb och lite sockerbitshoppning på kvällen igår. Lille B går från klarhet till klarhet inomhus, utomhus går det inte riktigt lika bra :p

Bra dag på jobbet idag! Hagbygge på kvällen i Braxsele tillsammans med Marlene. Det kändes som en evighet men nu har dom en jättehage att vistas i framöver.

Nu sova, yey!

Jag har haft en superdag på jobbet med bland annat en härlig skogstur på lilla modiga Mimmi! Efter jobbet besökte jag först jysk för att handla lite fulförvaring och sedan dess har jag grejat i lägenheten.. Vi har väldigt mycket fult att förvara. Nu går storögona i kors.

Mitt fina nyinköp

Haj.

Det blev en dejt med en fräsch kille igår då kvällen plötsligt blev fri. Vi gick ner till stan och åt middag på Olles (vegetarisk ceasarsallad och cheesecake till mig, hehehehe). Sedan lyssnade vi på lite musik eftersom det visade sig vara Kulturnatta nere på stan.

Idag inledde jag med sovmorgon, fy vad jag älskar att sova. Om jag inte var intresserad av hundar och hästar tror jag att jag skulle sova all ledig tid. Sedan tog jag och Mio en slow walk runt kyrkogården, fattar inte varför jag inte gått där förut! Så lugnt och skönt. Sedan åkte jag till min mysiga Älva och därefter till Braxsele för 3 timmars hagmockning :) Det må vara trist att inte kunna rida på någon av hästarna men det värmer i hjärtat när de är så glada och nöjda med livet!

Nu ligger jag och väntar på att Jonathan ska komma och lägga sig så jag kan sova någon gång, men jag hör mystiska ljud från badrummet som tyder på att han BADAR..

Bildbomb: Lördagsdejt, Hästarna i Brån, Hästarna i Braxsele

Goddag!

Jag sitter på gräsmattan bakom hyreshuset och lökar en stund efter hundpromenad. Jag skulle definitivt kunna hitta ett trevligare ställe att snylta lite sol på men Mio vill ligga i skugga, och snart ska jag åka till Hippo för att hoppa lille Berlando.

Jag hade erbjudit mig att hämta ett gäng gatuhundar i Sundsvall i natt, de skulle åka från Arlanda till Skellefteå när planet landade vid 23. Nu hade de dock fått tag i någon som kunde köra hela vägen och det var ju inte så dumt. Jag som hade tänkt sova hela kvällen för att orka köra kan ju faktiskt hitta på något trevligt..

Högst på önskelistan just nu: fast jobb och ett hus!

Jag önskar få spendera hela dagen i sängen, men det är väl för mycket begärt.

Helgen ser fullspäckad ut, men det är helt självförvållat. Det blir ridning, träning, hämtning av hundar, hagmockning i Braxsele och 3års i Vännäs. Måste hinna med Älvan också, det börjar bli länge sedan!

Nu är det jobb strax men först en liten tur med Mios.

Hej. Nu hade jag glömt bort bloggen igen.. :/

Jag är lite sliten i skrivande stund. Körde hela vägen ner till Skara i söndags, hade föreläsningar måndag och tisdag och körde sedan raka vägen hem igen och kom fram natten till onsdag. Var ledig igår och sov! Mina ögon var helt överansträngda.

Detta var iaf sista gången i Skara för den här utbildningen men jag kommer garanterat att återvända! Avslutade med att shoppa ridskor, chaps, softshelljacka och lite prylar från Moncans fina lilla gårdsbutik!

Jag vill ha allt. Köpte en av tavlorna på bilden!

Jag som skulle ta ett festuppehåll klev ut på krogen i sällskap av Sofia i lördags. Jag fick välja uteställe och hon fick se på hockeyn innan. Fariken vilken lyckad utekväll det blev! Träffade flera vänner jag inte sett på länge, t o m Jack Sparrow var där. Höjdpunkten var tryckaren i slutet till "stad i ljus" som vi givetvis dansade till med varandra, jag och Soffan.

Haj.

Jag går på motionsbandet i skrivande stund. Samtidigt glor jag på J som håller på att bygga trall på betongbalkongen.

Jag har varit i stallet och tagit hand om Marias Sammy och snart kommer Sofia hit för ett glas eller två! Funderar på vad man ska bjuda på för middag eller om det eventuellt blir hämtmat.

Minigymet, gymkort 20:-

Goddag!

Vi har spenderat hela dagen på studiebesök på öviks ridskola. Det var kul! Lite nya idéer har vi med oss från dagen. Skönt också att få vara ledig en fredagkväll.

Lunch på solänget

Hoj.

Jag har haft ett par hetsiga dagar och sömnlösa nätter för att hinna men nu har jag iaf flyttat in på Sandbacka och hyrt ut min lägenhet i andra hand så länge.

Valborg firades i Holmsund hos pappa. Grillat, vin och chokladtårta! Idag har jag haft en toppendag. Började med sovmorgon och pappa tog ut Mio på rundningen medans vi sov. Sedan grillrester till frukost och deklaration. Åkte ut till Braxsele på em, bjöds på middag och så lagade jag och Marlene en hage så hästarna ska få en torr hage! Jag med släggan och M med skruvdragarn. Simz var jättemysig.

Nu har jag precis färgat håret och karln bjuder på glass.

Åka bil

J och Mio på väg ut på longboardtur! Mio var supernöjd. Lillebror Bru fick också testa brädan :)