Hallå!

Ännu en bra helg är inledd! Förra helgen började ute på udden med EM-dressyr och en väldigt avancerad solsession (det var spindlar på alla pappas utemöbler så han tvingades släpa ut ett slags träningsredskap som jag kunde sola på), sedan utgång med Mallis på lördagen, lite hoppning med G på söndagen och säkert något mer men jag har hunnit glömma.

Det har varit en bra vecka men jag har varit hemskt trött. Trodde en sjuka skulle slå till torsdag kväll men det verkar ha vänt för jag känner mig bra idag! Igår var vi ute på droskan med jobbet för att överraska Kurt som fyllt 60, idag blir det lördagsmys med Sofia och Malin och imorgon blir det Café Göteborg med instruktörerna. Mys med Gastro blir det också såklart, och mys med världens bästa kille som kommit hem från Teneriffa! Som för övrigt vet att om man åker utomlands och lämnar sin stackars tjej hemma måste man överraska henne med blommor och fina presenter när man kommer hem.

Bilder från veckan

Godkväll.

Jag har ett meddelande till mitt framtida jag: träna inte förvänd galopp med lille G kl 22.00 när du klev upp 05.50 på morgonen. Ni kommer inte att komma överens! Det må ha varit ett halvjobbigt ridpass men han kändes iaf helt fantastisk när jag travade av.

I skrivande stund är jag dock sårad. Jag tänkte slå på stort och raka benen eftersom min man kommer hem imorgon. Jag har haft turen att födas med anlag som inte ger speciellt mycket benhår så den där proceduren gör jag inte så ofta; vilket är mycket tydligt enligt bilden nedan.

Så!

Jag har fått jobb! Ja, jag har ju vikat i 2 år men nu har jag fått 50% fast tjänst och jag är så glad över det!

Senaste året var väldigt intensivt med jobb + utbildning men det lönade sig :)

En liten arbetskamrat

Hej!

Sitter och väntar på min take away så jag slänger in ett inlägg. Jag har stora nyheter.

Vi ska flytta. Igen. Börjar sannerligen få rutin på den proceduren! Jag har bytt min lilla 2a på Berghem mot en 3a på Nydalahöjd. Jag hade kanske föredragit något annat område om jag fick välja fritt men lägenheten passar oss så himla bra. Stor diskmaskin, badkar, uteplats i markplan (vi har ju hundar och en katt), ok hyra och skärmtak till bilen. Dessutom är lägenheten helrenoverad för 2 år sedan, tyvärr valde dåvarande hyresgäst blå tapeter i vardagsrummet men man kan ju inte få allt..

Nu är min mat klar så jag får återkomma med nästa nyhet!

Hoj.

Jag minns att jag skulle blogga, men inte om vad så det får bli ett litet potpurri.

Jag är hus och hundvakt på udden. Jonathan har lämnat mig för Teneriffa och ikväll har jag en mycket efterlängtad soffsession efter många långa dagar i sträck. Jag kan känna att det är på sin plats med en riktigt fin souvenir till mig. Nu slår det mig att jag faktiskt fått en souvenir från just Teneriffa en gång, det var Landström som förde med sig en gigantisk kapsylöppnare i form av en fallos. I massivt trä.

Jag och Los Gastros har debuterat på dressyrbanan och även varit på vår första hoppträning. Han är så himla fin! Dressyrtävlingen var även smått historisk då jag fick ha både mamma och pappa på plats, det var en jättebra dag. Nu ska vi trimma inför Vännäs v36!

Det var iaf en kort uppdatering, nu ska jag återgå till att inte göra något alls.

Knastro <3

OBS! Följande är skrivet i torsdagskväll men det gick inte att uppdatera då:

Tjoho, gissa vart jag är - jo i fritidsledarrummet på en mycket tveksam tältsäng som jag hittat i solarierummet. Utanför sover 5 snälla lägerbarn. Jag saknar J och hundarna!

Jonathan är förövrigt världens bästa kille, han vet dock inte om att jag har en blogg annars skulle jag aldrig skriva så mycket gulligt och snuttigt. Den sidan vill jag inte direkt avslöja..

Igår fick jag middag och hjälp i stallet, det kan väl inte bli så mycket bättre! Nu fick jag det dock att låta som om det var något ovanligt att J lagar middag åt oss, det är givetvis ganska vanligt förekommande! Men att han spenderar 4 h i stallet utan minsta suck <3 och klipper när jag blir trött i armen :)

Hej.

Jag har haft ett superpass med Gastro, lite cavaletti, studs och galoppbommar. Gastro och jag var lagom möra i värmen. Sara och Berlando var också jätteduktiga.

Efter det hade jag en svensexaridning och nu är jag utslagen i soffan efter en frasses quornmeny.

Några Gastrobilder som pappa tagit:

God afton.

Jag ligger och kvällsbloggar med trötta ögon.

Nu är det två veckor sedan min älskade vän förlorade sin lillasyster, hennes familj förlorade en familjemedlem och många förlorade en kär vän. Tiden går så fort men det kommer alltid att vara helt ofattbart. <3

Godnatt.