Hallå.
 
Jag känner mig som dead meat. Jag har stressat järnet för att bli klar med allt väsentligt innan jag drar till Skara igen (dvs typ imorgon). Jag kan tyvärr inflika att jag inte är klar med allt, så även morgondagen blir något hektisk. Jag ska rida Zmaysan och hälsa på Älvan innan jag åker ner till Öhrlings hästcenter för övernattning (sedan samåker vi till Skara på söndag). Jag har inte packat en pinal och saknar boken som vi tydligen ska ha under veckan. High five!
 
Jag lyckas verkligen aldrig komma ifatt mitt eget liv känns det som. Och Simzon kommer hem igen, men det är en annan och lång historia. Och jag missar Patrik Kittel på söndag, för att kväva mig själv ytterligare.
 
Innan jag trycker ihop laptopen för ikväll så vill jag bara säga att ridläraryrket kan vara fantastiskt underbart roligt. Det kan också vara extremt migränframkallande.
God måndag.
 
Jag körde slut på mig själv i helgen och straffades genom att vakna med feber på min lediga dag. Har försökt ta det lugnt idag men efter en ipren blir man ju oförskämt pigg så jag har varit i tvättstugan och kört några maskiner samt planerar att fara och hoppa ikväll trots allt.
 
Nu är Sofia här och försöker fixa min dvdspelare, jag hoppas det går vägen för jag har en hel säsong gamla Arkiv X avsnitt att ta mig igenom!
Halloj vad skoj.
 
Jisses vilken kreativ lördag jag har haft. Jag har haft grönt kort kurs, varit på bio med lillebror och sedan ägnat hela kvällen till en skoluppgift medans lilleman tittat på Indiana Jones. Vi har även varit ute och sprungit med hundarna (det började som en promenad men slutade som en tävling mellan lag Johanna/Rill och Elias/Mio). Det har inte funnits tid till någon matlagning så jag tackar mig själv för att det fanns en halv kall pizza i kylen från gårdagen.
 
Vi såg Disneys "Modig" på bio och jag vet inte om jag kan påstå att det är en bra film om man redan från start hoppas att filmens huvudkaraktär dör (en rödhårig bortskämd snorunge förvandlar sin mamma till en björn som sedan hennes pappa försöker döda, ja ni hör ju..). Fast det kanske bara var jag. Givetvis har jag inte nämnt mitt huvudpersonshat för lillebror, han var supernöjd med filmen och det var ju viktigast :) Det var förövrigt första gången jag gick på 3D-bio! Coolt.
 
Igår och idag har jag haft Veronica som inneboende, det har varit trevligt även om vi inte hunnit hänga så mycket (hon har tävlat och jag har jobbat). Imorgon väntar mera kreativitet så det är väl bäst man kryper till kojs. Bli inte förvånade om jag sover bort hela min lediga måndag..
 
 
Vilken fantastisk dag jag hade igår, på en måndag av alla dagar!
 
Jag började med världens skönaste sovmorgon, gick en tur med di brune tu och åkte sedan till Miz Liz tatto och gaddade mig, woho! Åh vad jag älskar tatueringar, jag kan inte få nog. Fixade först till min lille mörtsugga som blivit lite ojämn i kanterna och sedan blev det en ny en på armen! Fy fariken vad ont det gör att tatuera sig på kärlekshandtagen!
 
På kvällen hade jag in första hoppning i kombigruppen och det var så kul! Jag fick hoppa lille Guling och han visade sig faktiskt vara lika "kung" som Kerstin påstått innan. Hoppas att jag får hoppa den lille fler gånger.
 
Dagen avslutades med att jag blev bjuden på god hemlagad mat, precis vad man önskar sig efter hoppträning!
 
Min häst! Inte helt klar dock, men vi måste spåna lite..

 
 
Hallå där!
 
Dagen har varit halvseg, men det blir ju lätt så när man har haft vansinnigt roligt kvällen innan. Det blev ett besök på cover/schlager igår med superskönt sällskap, helt sjukt kul hade jag. Inte ens det faktum att någon stal mitt Visa och körkort kunde få mig ur mitt glada mood. Idag känns det dock desto surare..
 
Jag har i alla fall varit och ridit ikväll, samt tagit en uppfriskande hundpromenad. I natt kommer jag att sova gott, I tell you that.
 
Jag behöver min studygroup real bad just nu! Fasen vad svårt det är med diciplinen ibland. Har inte heller fått vår senaste uppgift som borde ha dykt upp i brevlådan vid det är läget, stress!
 
Imorgon vankas tatuering..
Hoho.
 
Vad gälle..
 
Vad hände igår? Lite jobb, lite sång, lite naket. Idag har jag jobbat, tagit en tur i skogen med Z och sedan spenderat kvällen med skolboken. Tro dock inte att jag har varit särsilt aktiv, fy tusan vad svårt det är att ta sig i kragen ibland. Fru Navelludd gör ju inte saken bättre när det kommer till vår hemuppgift..
 
Förresten så har något hänt med min vänstra ljumske som inte är speciellt läckert, jag tror att det blivit lite överansträngd av all ridning utan stigbyglar (haha). Det här kommer låta lite väl snuskigt men typ senan eller vad det är som sitter där kan plötsligt börja vibrera. Vad gör man åt detta? :)
 
En sista släng av sommar
Hallå.
 
Igårkväll fastnade jag på Nellys reasida (som jag förövrigt varmt kan rekommendera) vilket resluterade i en liten sovmorgon i morse. Jag kan ha köpt 2 par nya skor..
 
Jag åkte till hippo efter lunch och hade en lektion åt JF, sedan mockade jag och red Zmay med en krävande Stina på backen (vi brukar inte bli fullt så svettiga när vi är ensamma vill jag lova, haha, men det var kul!), skyndande mig ut till Älvan i Brån och tvättade hennes olustiga sårficka som hon dragit på sig, tillbaka till hippo och hade ponnyhoppgruppen, avslutade med att mocka åt store C och sedan fick jag rulla hemåt. Nu har vi gått kvällspromenad och ätit gifflar, jag och los brunos.
 
Godnatt!
Det är något mer som har hänt under helgen men jag kände att det behövde ett eget inlägg. Min fina morfar har gått bort. Jag fick veta det när jag precis skulle köra Falköping - Umeå så jag orkade inte ta det till mig förrän igår kväll efter att jag pratat med mamma i telefon igen.
 
Igår låg jag och grävde i minnesbanken och hittade några riktigt fina minnen av morfar som jag inte tänkt på under flera år. Senaste tiden var morfar en skruttig gubbe som med näppe visste vem jag var när jag hälsade på, men det var fint att tänka tillbaka på hur han var när jag var liten. Han var väldigt engagerad i sina yngre år. Han var lokförare, han skötte filmen på byns biograf, han arbetade på bruket, han kunde laga en trasig bil med ståltråd och eltejp, han var en uppfinnare, han var otroligt musikalisk och spelade flera instrument, han älskade hundar (den sista hunden han hade var en misshandlad omplacering som han och hans sambo tog hand om) och var en mästare på drakflygning (flyga drake med morfar ute i Berglund är ett av mina favoritminnen).. listan kan göras lång. När jag tänker efter så har mina äldre släktingar verkligen bidragit till några av mina allra allra bästa barndomsminnen.
 
Sedan var han även en väldigt generös person och helt hysteriskt rolig att lyssna på när han berättade historier, och det var han ända tills sista gången jag träffade honom trots att han var skruttig och sjuk. Jag är väldigt glad över mitt sista minne av morfar, hur han fick oss att gråta av skratt på sin 80årsdag.
 
Du saknas morfar
Hej.
 
Jag är hemma igen och jag har verkligen haft en fullmatad vecka så jag vet inte riktigt hur jag ska inleda. Jag har bland annat hunnit med en övernattning hos Nora, 3 föreläsningar på SLU, dressyrträningar, hoppträning för Frank Kutcher, inte bara ridit utan även tittat på massa träningar, kört vilse i Långshyttan nattetid med en mörkrädd Elias, köpt ett par helskodda Pikeurridbyxor, haft ridlära med en fantastiskt inspirerande tränare osv osv osv..
 
Jag var så trött igår när jag kom hem att jag blev kvar ett dygn hos pappa när jag skulle dit för att hämta hundarna. Vi drack Morbergs röda och tittade på gamla avsnitt av Arkiv X igår, en perfekt lördagkväll alltså. Men nu är det natti vill jag lova.
Tack för igår livet, det var sjukt kul! Nu drar jag Skara en vecka! Veterinärföreläsning, ridlära, hopp och dressyrträning står på schemat. Jag känner mig som en svamp redo att suga i mig kunskap. Att jag inte hoppat ett enda språng sedan antagningsprovet är dock en annan femma..