Godkväll!

Detta har varit en bra dag. Började i stallet hos min lilla mysbulle. Mockning och liknande går i slow motion men det gör ju faktiskt ingenting när man är ledig. 

Åkte hem och lunchade med min man, sedan tog jag ett bad mitt på dagen för det är också sånt man kan göra när man är ledig. Därefter blev det en liten shoppingtur med mor. Jag handlade muggar och fat på myrorna samt en hundbädd med golden stripe mönstret och en hoppluva till G på Hööks. Med mitt trevliga presentkort från en gullig elev spenderade jag totalt 80 kr, det tycker jag är lämpligt.

Sen fick jag halloumi och melonsallad till middag, supergott.

Rillan älskar bädden 

Hej.

Igår blev det långdag på stallet pga junidressyren. Jag blev tvungen att beställa ett nytt fint blingigt pannband till Gastro när jag kom hem för att trösta mig själv. Dont tell J..

Höll även på att svimma när jag kom hem, bokstavligen. Men det händer någon gång per år så jag är inte förvånad. J hittade mig på hallmattan, fnissande. Det är inte med flit men varje gång kommer ett galet fnissande ur min mun.

Idag blir det en sväng till stallet men fram tills dess blir det nog ganska lugnt, med undantag av en hundpromenad.

När man kommer hem och hittar det här förvirrade djuret i denna klädsel vet man att Chile ska spela match. Det har hänt mer än en gång.


Hej fredag.

Sitter och tittar på dressyr. Har funktionärat några timmar och ska strax ta in min bruna dammråtta, att han badade igår är ingenting han vill låtsas om.

Blir galet ridsugen. Tror ni man kan spara ihop till en fin och dyr dressyrsadel på föräldrapenningen? :P

Det blir en kort resumé av denna dag. Lille G har fått nya skor och ett bad, jag har varit på möte inför helgens dressyrtävling och vet nu ungefär vad jag ska göra (är i ny grupp), J har blivit hotad av den läskiga mörka-gränden-mannen och jag har sett sista avsnittet av "Orange is the new black" som förövrigt var så sjukt bra! Hela serien är bra, men sista avsnittet för säsongen var magiskt.

Godnatt!
Nu i eftermiddag har vi varit hos barnmorskan. Det är ett livligt växande järntörstande barn. Inte konstigt att man är så trött, jag ska verkligen försöka göra ett uppsving här hemma med matlagningen nu när jag är ledig.

När vi kom ut från vårdcentralen satt det en bekant gravid kvinna på bänken utanför. Vi bjöd hem henne på grillat till middag. Sen kom hennes karl också. J styrde upp.

Nu är det me-time för mig! J är ute och åker longboard. Jag ska gå en promenad med doggis och sen ta ett bad.
Hallå!

Idag började dagen med sovmorgon och frukost på sängen. Åkte till stallet vid lunch och fixade lite. G vilar just nu. Pappa var där och mockade hagen samt plockade flera kilo gräs.

Glad G preppar inför bete
Hej!

Dagen har varit till belåtenhet. Började i stallet, sedan blev det några timmar på soffan igen (börjar bli en vana), hundpromenad och lite städning. Sedan fick jag besök av BK, det var dags att byta gåvor igen. Denna gång blev det en smaskig blandning av sena julklappar och souvenirer från både Kreta och Ullared. Jag var så sjukt nöjd över att kunna dela ut snoppartiklar, badskum med jungfru Maria och örngott med Morgan och Ola-Conny. 

Måndag och jag är numera ledig. Jag är dock fortfarande helt utomjordiskt trött, spenderade förmiddagen i stallet med min jättebäbis, kom hem vid lunch och har legat x antal timmar i soffan. Fick lite energi nu på kvällen så det blev en promenad med hundarna och en tripp till Ica (där dom tyvärr sålde godispåsar för 5 kr styck). Även suttit i telefon med Agria och fått en del uträtt iaf.

Nu är jag tillbaka i soffan och väntar på J som jobbar kväll samt äter några järnrika jordgubbar :)

Sommarstruten

Solen skiner men vi sitter inne och tittar på en underhållande serie samt äter pizza. Båda hundarna ligger på mig som två tunga säckar. 

Vi hade en mysig dag i Robertsfors igår med di gamle. Tyvärr somnade jag en stund i Lennarts sömnhus men de hade överseende. Fick med mig Jonathan till stallet på kvällen, Gastro gillar honom väldigt mycket vilket är supersött. Han kommer med godis och kliar pannan med långt tålamod.

Idag har jag lunchat hos Ida med familj samt fått med mig lite mama-stuff. Det är tur att man har vänner som förser en!

Over all en bra helg.
Hej hej. 

Hemma efter galnaste midsommarfesten ever ;) 2 damer, tre barn, två gravida och tre nyktra hade samlats i en kvarterslokal. Vi åt, vilade i sofforna och ett par stycken spelade fotboll. Sedan ville alla hem och sova.

Imorgon bär det av till Robertsfors för nästa vilda tillställning.
Hallå.

Arbetsdagen började 7.00 med tömning av stall. Nu är ridskolehästarna på bete och jag har jobbat min sista riktiga dag på länge! Nu ska jag odla vidare på min mage.

På kvällen har vi haft sommaravslutning med personalen. Först på travet och sen hos Johanna i nyhuset. Mycket trevligt!

Vinnarn av bucklan

Grill 


Frosseri. Vi äter oss alltid helt orörliga på dessa tillställningar..

Nu ligger jag i sängen, slut som artist och övermätt. Godnatt.
Hola.

Andra och sista dagen på vårt hab-läger. Det har gått mycket bra. Vi började med körning på fm och det var succé, på eftermiddagen hade vi tre stationer med olika teman. Min arbetsdag slutade med att jag fick lov att skjutsa terrängbanebyggaren Mats G till flyget och det skulle visa sig att vi hade en gemensam bekant.

Nu ligger jag i soffan igen och äter toffeecups men snart blir det ett bad!
Hallå.

Jag tar varje chans till att sträcka ut mig på soffan, som i skrivande stund. Förmiddagen innehöll jobb med habläger och efter lunch åkte jag och hämtade Jonathan för föreläsning på förlossningen. Frojd och Isac var också där men vi hann knappt utbyta några ord. Har försökt ringa henne för att diskutera diverse ofräscha ämnen men utan resultat..

Har varit ute med hundarna nu och ligger som sagt som en säl i soffan och vilar mig inför nästa tripp till stallet då jag ska sitta med på styrelsemöte. Pållen blir omhändertagen av proffsgroomen idag men det börjar bli hög tid att ta ett hästbeslut snart eftersom jag inte kan rida på ett bra tag. Gastro vill ju veta vart han ska bo den närmsta tiden :)
Jag är helt körd efter den här arbetskvällen. Så jobbigt när den/de som jobbar helg inte tar sitt ansvar, fick fodra alla hungriga hästar kl 21 när jag egentligen slutar. Fick hjälp av snälla Maggie. Hade i alla fall 5 riktigt roliga lektioner och fick fina avslutningspresenter :-*


Jag hade både utsläpp och lunch på stallet idag så brun och brun fick följa med för ovanlighetens skull. Jag har lagt ner ridningen nu så Gastro skulle bara gå i skritten och få lite amatörmassage.

Bilder från våran mysiga promenad





När jag kom hem blev det grönsakskok, en lur på soffan och lite bok på baksidan. Kvällen bjöd på sallad och fotboll, klockan är nu 21.14 och jag är redan i säng.. 

Min nya bok

Tillverkar en järnbomb med broccoli och spenat


Hej.

Idag spenderar jag större delen av dagen i soffan. Då får gammkroppa ligga i viloläge medans jag ringer försäkringskassan och skickar viktiga mail. Och sover och äter melon. Ska dock åka till stallet om en timme cirkus.

I morse var vi hos barnmorskan. Som vanligt var allt bra utom järnvärdet, så jag blev ordinerad fler järntabletter men även några jordgubbar om dagen. Och broccoli. Jag älskar jordgubbar och broccoli så det ska väl inte bli allt för jobbigt..

Bjuder på en magbild idag. Det är ju sjukt hur man kan expandera. Bilden är från igår, och ja jag går runt såhär hemma! Det är för varmt för tröja!

Nu är det typ sommar. Tyvärr märker jag inte av det så mycket än eftersom jag är så fasligt trött. Snart är jag dock ledig! Helt sjukt. Önskar bara att försäkringskassan kunde rappa på ang gravidpenning.. Får väl veta vid jul om jag ska utgå från bekantas erfarenheter. Man ska väl helst söka gravidpenning redan när man tar ut P-staven för att vara säker.

Har jobbat några extra ideella timmar idag i väntan på att pappa skulle rida klart så jag kunde få lifta hem. Nu ska jag lägga mig i soffan och glo på bilannonser på blocket.

Mysdjuret gillar gräs

Godkväll.

Min kalsongkille glider omkring här i sina nya badbyxor. De sitter lite för tight kan jag tycka, men så är det att vara involverad med en latino.

Vi har badat i badkaret och det var en väldigt jobbig insikt att jag i princip inte kan ta mig upp på egen hand.

Sen är det ngt med bilen som har pajat också, det är fan bland det värsta jag vet. En viss person, nämner inga namn, tror att jag gör sånt här med flit. Som gravid kvinna tänker jag nu gråta en skvätt..
Lång dag med tur till Timrå med snäll ridskoleponny. Alltid lärorikt hos PH-vet.

Tackar för hjälp med hästen, billån och sällskap i bil :)

Godnatt!
Efter en lång dag med jobb, häst och föräldragrupp stupar jag i säng! Det drar ihop sig mot sommarlov på ridskolan.

Söta presenter som gjorde mig glad :-*



Hej.

Igår gick Gastro 1.10 med Johanna igen. Dom var grymma men blev två ner i omhoppningen. Han fick iaf hoppa in på prisutdelning istället för lilleman och verkade mycket nöjd.

Snyggaste hästen jag vet

På kvällen blev det grillning ute hos pappa som fyllt år, han fick öl och presentkort på ridskolan :) Vi fick god mat!

Snyggaste killen jag vet

Åkte tillbaka till stallet ännu senare och pysslade lite med G som var lite spak efter allt hoppande. På vägen hem såg vi denna kompis.

Idag har vädret lockat ut mig på en timmes promenad i sakta mak med hundarna. G har bara fått skritta och mysa. Lektionerna har flutit på bra och nu har jag landat i soffan med mina hjärtan. Har även fått en supergullig present av en elev!

Innan jag hade öppnat..

Ett bad och sedan godnatt.
Hej.

Fick sova lite längre idag samt blev serverad frukost på sängen. Dagens morgon fick klart högre betyg än gårdagens.

Åkte till stallet. Strålande sol hela dagen. Lille G har gått 1.10 och hoppat fint! Tyvärr två pet men en bra runda. Han har fått en hel kasse med morötter av pappa så nu hoppas jag att han står och laddar inför morgondagen!

Finaste hästen <3 och duktig pilot.

Koncentrerad, Gastro kikar in banan vid insläppet. 

God torsdag.

Sitter på mammas balkong och äter en sallad a la Marlene (som hon turligt nog för mig glömt på jobbet), det har börjat åska ganska redigt här.

Igår blev det tävlingstrim för Gastro på hoppbanan, lille G var lite spak i värmen. Idag också fast han gick inomhus. Ska jag bli tvungen att klippa den lille skurken.. Kändes inte som rätt läge.

I morse vaknade jag av att jag hostade tills jag kräktes. Bättre mornar har man ju haft. Tog mig till jobbet 08.30 iaf och jobbade över lite nu på em. Lyxgroomen har badat Gastro och smörjt tränset så jag fick åka hem.

Nu peppar jag för att hänga på tävling i helgen!
Hallå.

Idag började dagen med ultraljud på sjukan. Med ett spec-kön som mitt får man göra flera ultraljud. Allt såg iaf prima ut, och nu vet vi vad det blir också! Om man nu kan lita på det..

På jobbet fick jag rycka ut och ha tegs central en stund, det gick bra det med. Ambitionsnivån var dock något varierande bland ungdomarna.

Nu sitter jag och gnager på en ugnspizza. Karln är ute på långcykling och jag ska snart ut på kvällspromenad med vovvisarna.

Bra läsning i väntan på ultraljud 


Hej.

Igår blev en lång dag då vi bilade från Ullared till Umeå. Det blev ett spontanstopp på Kolmården eftersom det var i lunchtid. Egentligen är jag väldigt kluven till djurparker överlag då djuren ofta hålls på väldigt små ytor. Med det sagt, måste jag ändå erkänna att jag älskar att man får komma så nära alla mystiska djurarter. 

Asbra apa. Dessa apor fick man gå in till.

Asbra nyfiken rocka som simmade upp för att bli klappad.

Asbra surikater. Finner icke ord.



Vi kom hem sent och jag var helt körd. Blev lite sovmorgon och sen jobb. Gastro har fått hoppa med Johanna, det är tävling i helgen.

Är ute med hundarna på kvällskiss i skrivande stund och längtar till sängen!