Voj!

En tripp till Gastro och prismärkning av loppisgrejer blev dagens göromål. Och Idol. Stella har varit synnerligen nöjd och då är även jag nöjd!

Försöker förövrigt förtränga att detta är första året jag inte är på Stockholm horseshow på jag vet inte hur många år.. Det är nästan satt man borde få köpa sig någon hästgrej som tröst.

Bäst

Hola.

Jag har ju inte berättat att jag har blivit rastad av Malin! Vi var ute på schlager i lördags.

- Klädutbudet i min garderob var skrämmande litet. Jag väger fortfarande mycket mer än innan graviditeten. Vore väl lögn att påstå att jag gör något åt det dock. Efter amningen ska jag köra.

- Vart har coverclub tagit vägen? Gått upp i rök verkar det som.

- Jag drack typ en cider på hela kvällen vilket resulterade i mycket mindre dans än vanligt. Återigen - amning.

- En liten tjej kom fram till mig i rökrummet (nej jag rökte inte heller, stod som ett tomhänt fån som sällskap till Malin som röker som en borstbindare) och sa "Ursäkta, men jag måste bara säga att du är en av de vackraste tjejer jag sett". Jag har mycket svårt för fyllesnack och kunde ha svarat "Ja tänk vad lite smink kan göra!", men det blev bara ett "Tack" eftersom det var precis vad en nybliven dallrig mamma med taskig hy behövde höra från en främmande tjej :)

- I taxin på väg hem blev jag förhörd av chauffören om mina alkoholvanor. Något ironiskt med tanke på att det var ett år sedan jag drack. Sen undrade han om mitt tuggummi smakade gott, då ville jag stiga ur.

Over all en trevlig kväll tack vare Mallis. Ser fram emot en utgång med hela BK, blir väl typ nästa år någon gång ;)

Selfie.


Ja idag har jag lite av en sömnchock. Stella somnade typ 23 igår, sov till 7-8 tiden, fick mat i sängen med mig och som genom ett under så somnade vi båda igen och vaknade när pappan kom från jobbet 10.30 :) Tyvärr kan ju inte jag sova 8 h i sträck när hon gör det eftersom mitt undermedvetna säger åt mig att jag måste kontrollera att hon andas x antal ggr, men det är ganska lätt att somna om.

Nu ska jag göra mig i ordning för att åka till Gastro! Pappa och Mikki ska följa med ut på en promenad. Annars brukar jag inte våga rida ut på onsdagar då Gastro tycker det är lite väl spännande med älgar och det inte finns någon hemma i Braxsele på just onsdagar som kan hjälpa om det skulle hända någe. Älgarna är all over the place kan jag tala om så han kanske vänjer sig.

Peace out
Hola.

Fridimys tvingar mig att blogga.

Dagarna rullar på. Ni vet ju att vi aldrig kom iväg till Timrå men att Gastro inte är halt längre så jag har börjat skritta! Det blir bara ca tre ridturer i veckan för oss än så länge men vi har ju ingen brådska. Marlene har även ridit honom ett par gånger. Jag är förövrigt i fruktansvärt dålig ridform!

Gullet

Mitt andra gull blir bara gulligare för varje dag som går! Hon blir mer och mer medveten och det är så underbart att se henne upptäcka nya saker, som att hon har fötter till exempel ;)

Morgonmys är vi mästare på i den här familjen. I natt sov Stella till 8! Varje morgon vaknar hon som en liten solstråle.

Fido hänger med Stella rätt mycket :)

Idag har J varit ledig, det är dom bästa dagarna. Vi har gjort lite ärenden, tex köpt nytt däck och fixat vagnen. Vi har även gjort ett handavtryck av Stellas hand. Slagit in julklappar, lite tidigt ja men det underlättar att göra sånt som lillan roas av att titta på och paketinslagning med färgglada papper är en sådan syssla.

Nu är det natti här!