Hoho.

Vi inledde dagen med ännu en runda i varuhuset. Det blev några plagg till Jonathan så han skulle hålla humöret uppe, souvenirer till BK, en tröja med ananaser och en ny handsfree i rosa till min telefon.

Lunch, lutare i husvagnen och sedan tog vi tag i livet och åkte spontant oplanerat in till Göteborg. Mötte upp Linda, Emelia och Magali vid andra långgatan där det var ett jädra galej. Vi höll ut i festligheterna en stund, åt sedan middag på en indisk restaurang medans ungdomen festade vidare.

Linda med "min" väst

Sötisarna


Andra långgatan 

Nu är vi tillbaka i vagn och har börjat packa lite. Imorgon åker vi hem igen, fy för bilresan men jag saknar mina djur!
Hej!

Sitter och steker på campingen (eller låt oss nämna den vid sitt rätta namn - Gekåsbyn) efter lite grillning. 


Har shoppat som en dåre idag. Bland annat blev det back on track stallbandage, liniment, tävlingsgrimma, aloeveragel till djur, pälsglans, hundselar, kläder både till stall och civilt, underkläder (inte heta underkläder utan typ stödstrumpor, sport-bh, trosor i strl jätteröv), fönsterlampa med hästhuvud som fot.. Med mera med mera. Idel bra grejer alltså.

Nu blir det nog snart en liten lutare och sedan något sällskapshäng. Jag röstar ju på minigolfen men är troligtvis ensam om det..

När denna bild togs var jag allt lite nervös 

Kundvagnen i början av rundan
Halloj vad skoj.

Igår - stalltjänst, kurs "säkerhet och krishantering på ridskola" i Sikeå och besök i Braxsele på kvällen.

Idag är vi helt plötsligt i Ullared. Är sjukt taggad på morgondagens shopping!

"Ulla red till Ullared, nu drar vi till Ullared" .. Inte dålig låt..

Fick träffa fina Flaxman igår!

Hola gondola.

Bloggar från badet igen och hoppas att jag inte ska somna här. Inledde dagen med ett besök hos barnmorskan. Allt var bra utom blodvärdet i vanlig ordning, så nu måste jag öka järndosen igen. Ska bli intressant att se om jag kommer att kunna bajsa överhuvudtaget i fortsättningen.. Lovar att utvärdera här i bloggen för alla som undrar.

Efter jobbet fortsatte jag med skrubbflytten. Gastro har ju hamnat i Simzons gamla box men jag har inget minne av att skrubben var så här bra!

Karln har sprungit blodomloppet och är tydligen skadad på något vis. Jag har ätit frassesmat och höll på att få upp densamma lika snabbt. Nu blir det små delikata nektariner resten av kvällen.

Efter detta pågående bad måste jag ta tag i att betala räkningar och packa inför helgens roadtrip. Stödstrumpor och crocs står överst på listan.

Chillerill.
Hej.

Efter fem lektioner i rad tror jag alltid att jag ska råka föda.

Jag har hunnit med sovmorgon, jobb, föräldragrupp och att städa ur min gamla box och flyttat Gastro, samt handla mat. Stupar isäng nu!
Säger godnatt efter en lång men bra dag!

Gastro när han laddade inför klubbhoppningen idag

Förmiddag vid Nydalasjön (älska sommar)

Mio kväver mig med hur sjukt bra han är när han hänger brygga 

När Akilles självmant kliver i vattnet är det bra varmt 

Nån hunk som hängde där..

Förtäring

Nån gravid som vi passerade på hemvägen..

Halloj vad skoj.

Jag måste ju berätta att vi fick oväntat övernattningsbesök igår. En viss kollega bosatt i Braxsele hade lyckats fiddla bort sina bilnycklar och sov över här, trevligt tyckte jag - oerhört spännande tyckte Rill. Jag var i vanlig ordning uppe och kissade på natten och då var Rill tvungen att gå upp och spana om hon var kvar :)

Jag har haft en skön dag! Vi har varit på instruktörskurs i ett soligt Vännäs och jag blir så ridsugen..! Tog turen förbi mammas balkong på hemvägen.

Nu ligger jag i soffan med en katt på magen och planerar för ett varmt fredagsbad.

Kaffemoster


Godkväll!

Det blev en lugn tur i skogen idag med gabbi efter jobbet. Gastro var gode pigg och glad. Det skulle bli en kort tur för min stackars kropps skull men vi pratade bort en timme och tjugo minuter i alla fall. Tur att G ska bli lite trimmad av Veronica imorgon så han får göra av med lite energi :)

Imorgon blir det kurs i Vännäs för mig, Marlene och Maria. Jag ser fram emot att bli inspirerad.

Min fina present från Mami <3

Hallå.

En onsdag är till enda. Jag har jobbat, pysslat med pållen och hängt handskar på mammas balkong. Nu ligger jag i sängen och äter ananas.

Godnatt!

So true..


Vilken dag.

Jag har varit ledig pga att jag jobbar fredag denna vecka. Jag har vilat mig i form och fått tillbaka lite energi. Och jag fattar inte hur det gått till men jag har fått en massa presenter idag, en chokladapelsin från the brittish shop, ett supersött blomsterarrangemang och en ny ridhjälm!! Jag måste ha varit jättesnäll.

Har också fått en välbehövd dos av BK på Olles. Har skrattat tillräckligt för att hålla mig flytande ett tag till. BK - om preggot själv får välja. Nu ska jag googla vår nya bekantskap fjäll-älvis som försökte sälja in sina söner hos oss..



Köp lite hästgrejer billigt!






Mu. Sommarvärme ute och jag ligger nerbäddad.

Såhär tycker jag och Rill om den här dagen


Hej.

Mådde lite halvkasst på fm, la mig på soffan och sov en timme efter bestyren för att orka ha mina lektioner men vaknade helt yr och febrig. Tack och lov kunde Kerstin S hoppa in och ha dem annars hade jag fått så lov att jobba ändå..

Men så nu ligger jag här i soffan som en trasa. Dock tacksam för att jag fick ligga kvar.

Två till trasor 

Hola Carola.

Tre hundar och en karl har totalt mördat min välbehövda sovmorgon. Jag har således varit vaken sen typ 07.30 och är inte nöjd och utvilad som planen var. Jobbkväll väntar givetvis, ska bara städa till lite här på udden och gå en lite längre hundpromenad.

Jag har nu lurat i Mikki middag åtminstone. MEN.

Antar bajskorvar under dagen:
Mio: 3
Akilles: 2
Mikki: 0

Varför göra det lätt för sin hundvakt?



Hallå.

Det blev ett långpass i stallet idag. Dels rör jag mig väldigt långsamt om jag har möjlighet att välja, och dels var vädret så fantastiskt att vi blev ute i skogen i två timmar tillsammans med Gabbi och Callis. Tyvärr var dock två timmar i sträck för lång tid för hemvägen kändes i kroppen och nu vaggar jag fram som en anka. Men man lär sig något varje dag. Dessutom mår man bra i själen när djuren är välmotionerade.

Eftermiddagen har spenderats med de tre bruna hundarna. Tyvärr hungerstrejkar Mikki pga att hans husse är bortrest, men små godsaker går tydligen ner trots att inte maten duger.

Jag har förövrigt ätit två glassar idag så nu blir det sallad till middag ;)

Bästa hö-näsan


Ohoj.

Fredagar är aldrig produktiva. Min första helgdag varje vecka går åt till att samla kraft. Började med sovmorgon, åkte ut till udden och hämtade Frida på vägen. Vi gick en tur med hundarna över stock och sten (hon något motvillig).

Åkte till stallet och tog hand om pållen. Sedan uppslutning igen på udden med sambos.

Grillning. Varmt som en sommarkväll.

Hola!

Elin hade Gastro idag så jag åkte direkt hem efter jobbet, gick ut med hundarna och hoppade sedan i ett varmt bad medans J lagade en lustig men god chilensk maträtt. Det var som en slags taco med (soja)korv, tydligen ska man äta det just detta datum.

Jag hann då iaf äta en halv sådan innan jag somnade på Jonathan (vi åt i soffan). Sov en timme och återgick sedan till maten :) Sedan somnade Jonathan. Då tog jag dessert.

Imorgon flyttar vi ut till udden över helgen för att vakta Mikki medans pappa är borta. Tyvärr kan han inte bo här eftersom det finns risk att han äter upp katta..

Trötta polare


Hej.

Har haft kvällsbesök av Nora och Oscar, man kan inte bli annat än glad!


Älsklingsrill med scarfs


Igår var en dålig dag. Idag var lite bättre. Ögonen går i kors så det blir bara en snabblogg för att meddela att löken har blommat.

Mamma har varit på besök och följt med mig och Gastro ut i skogen :) Mysigt!

Men äntligen är det sängdags..

Klev upp relativt tidigt för loppis. Har stått (läs suttit nersjunken i min tältstol) på loppis i typ 5 h, i duggregn och snålkyla. Tack och lov var jag förberedd och välklädd. Gick ganska bra på loppisen ändå.

Efter det direkt iväg till jobbet. Fick börja med att plåstra om en pålle som nästlat sig in hos fel hagkompis. Sedan jobbat mina 5 lektioner med duktiga hästar och elever. Hem, kvällsfika, dusch, lite candycrusch och nu sova. Godnatt!
Hola.

Haft en bra dag med BK på umåker! Föråt mig dock på matsäcken så mår inte så bra nu. Ligger i soffan och glor på Eurovision.

Sjukt nöjd

Öl i trocaderoflaska ;)


Sammanbiten 

Hej där.

I helgen åker typ alla dressyrare på tävling, man blir något avens.

Igår stökade jag med kartonger och loppisprylar till midnatt. Städar sjukt bra när jag är arg eller irriterad, då tar energin aldrig slut! Jag har fått ihop ganska mycket loppisgrejer men inser att det mesta är väldigt fula grejer så frågan är ändå hur det kommer gå med försäljningen.

Idag klev jag upp vid 8 för att åka och släppa ut hästarna och när jag kom hem blev det en promenad med hundarna. Nu ska jag ladda inför en kall och blöt dag på travet! BK sitter alltid utomhus nämligen..

Den här lilla odlingen som vi skådade under morgonpromenaden ser lite suspekt ut..?

Godmorgon.

Tar mig inte ur sängen idag. Har sovit sjukt dåligt, halvt kvävd av snor och nysningar. Har fått frukost på sängen och karln är på väg ut för att rasta djuren. Jag ska vila ett bra tag till och sedan åka till stallet. Lyssnar i skrivande stund nöjt på Kents nya skiva och dagdrömmer om gårdagens langos..

Någon som vet om man kan ha samma mobilskal till både iphone 4 och 4S?
Okej, tänk er att någon kommer hem till er och börjar laga langos till middag. Det hände mig idag.




Hur gott som helst.
Hejhoj.

Har inte så mycket att berätta då jag spenderat i princip hela kvällen i badkaret. En arbetsdag kvar till helg nu! V75traditionen med BK och loppis väntar. Och kanske någon liten oskyldig sovmorgon..

Den här hunden är så sjukt bra så man vet inte vart man ska göra av sig själv.. Jag blir tokig. Gråsnoken <3


Hallå.

Jag trodde att det var ett skämt imorse när jag var tvungen att kliva upp, var så gaaalet trött. Kvicknade till under dagen och efter jobbet blev det en fantastiskt härlig ridtur med min fina häst. Han var så pigg och glad, matade fram som ett litet skogsdjur. Min framåtlutande otympliga ridstil är nog inte så vacker men kunde inte låta bli en liten galopp. 

Energikick

Kom hem vid 20.30 och då hade min andra prins lagat middag <3 nu har han precis varit ute och sprungit med Rillan medans jag och gammelMio myst i soffan.
Godnatt - önskar en extremt trött ridinstruktör och dennas numera nästintill obefintliga fötter.

Bjuder på dessa djurbäbisar en kväll som denna. Djur <3


Hej.

Att lägga sig i badet denna tid en söndag, totalt ledbruten, är verkligen ödesdigert. Jag tror att jag får övernatta här.

Har inte haft tid att blogga så här kommer en snabb resumé:

Fredag: storhandling och stall, prepp för tävling. Grillkväll hos far. På bild, två strandade sälar.
Efterrättn

Lördag: lång tävlingsdag i Skellefteå. Vi åkte på möran och kom hem igen vid 21.30, blev sent isäng efter stallbestyren. Båda pållarna och ryttarn var duktiga :) blev tyvärr 8 fel med Gastro i 1.10 men resten av banan så hoppade han så himla fint. Kan man inte tävla själv är det iaf roligt att grooma :)

Grabbarna grus som connectade i transporten 

Gastro och Johanna 

Söndag: kom aldrig ur sängen. Fötterna värkte, de är ju inte vana att släpa runt på denna enorma massa. Kom iväg till stallet vid lunch, tackar Maria för sovmorgonen. Tog hand om hästen som fick nöja sig med några varv i skritten en dag som denna. Jobbade och det gick toppen med alla lektioner förutom att fötterna ville mörda mig.

Så här märker jag alltid söndagsbananen i stallet

Ska väl pallra mig upp ur badet och äta lite nattapannkaka som karln (på nattjobb) har lämnat.
Hej igen.

Har badat så länge att jag nästan löstes upp.

Måste bara få skryta med att jag har fantastiska vänner som förser mig med allt en oerfaren badboll kan tänkas behöva. Det är gravidkläder, amningskläder, stödstrumpor, skötväska, bh-förlängare och annat som jag hittills inte ens vetat att de existerade..

Imorgon blir det storhandling, skogstur med Gastro, förberedelser för tävling och grillning på udden.
God röd dag.

Myser lite hemma innan jag ska tillbaka till stallet igen. Gastro har fått hoppa med Johanna idag och det gick super, tror han är redo för helgen nu :)

Om jag har någon ork ikväll ska jag börja förbereda för loppis. Det verkar bli Ullared i juni så lite extra penninga vore inte så dumt!