Sitter och ser Bonde, såklart! Mio har klämt ner mig i soffan och gjort sig till en deg så att jag inte kan röra en fena :)


Hoho, hej på er ungar! (ni kan väl er Vi hade i alla fall tur med vädret?)

Jag tror att jag är lite sjuk. Men det tror jag ju lite nu och då. Kom hem vid 18 idag, blev utfodrad med pannkakor och somnade sedan med lite frossa i soffan.

Jag sitter just nu och naggar på några nachos som jag fått som tröst för att Jonathan jobbar ännu en natt. Ett litet bad på detta så kanske man kan sova sen!

Imorgon åker Mimmi Mus till sitt nya hem, jag kommer att sakna henne! <3



Sängläge. Supertrökigt, Jonathan jobbar natt. Jag inledde dagen med utsläpp av hästar innan jag började jobba kl 7. Jobbdagen gick fort med en massa flitiga skötare i stallet.

Pysslade på i hela 2,5 h trots att hästen vilar. Fick hjälp av Mickis att kånka bort otyget till hylla som stod i skrubben, nu ska jag bara skruva upp lite fler krokar och kanske flytta om några hängare - sen blir det ordning!

Har spenderat kvällen i soffan med J. Tyvärr har vi betalat räkningar och annat lusigt. Jonathan har spatserat runt i badbyxor och ojat sig, dels över ekonomin men även över det faktum att han får ont under revbenen av kolsyra.

Kattsiluetten är till salu - bud!


Hej.

Alltså, jag har alltid velat ha en rattmuff! Och idag fick jag en av min kära pojkvän, som dessutom städade bilen grundligt.

Vi började dagen i stallet, släppte ut hästar, pysslade med el Gastro och tittade på klubbhoppningen. Vi skulle egentligen ha varit med men Gastro har varit lite svullen i ett framben sen fredag. Idag verkade dock benet ha återgått till sitt normala utseende så mest troligt har han bara råkat slå sig lite i hagen. Dessa sköra djur.

Därefter blev det en liten shoppingtur. Granngården och biltema, därav muffen. Sedan gick jag en tur i skogen med dogs, åkte till stallet igen och fixade i skrubben samt tvättade grejer, hämtade post och handlade. Sedan lagade jag något som min mor skröt om i bilen till Robertsfors igår - nämligen cottage enchiladas. De blev sjukt goda! Nu ska jag tyvärr dock betala mina räkningar..

Muffen


Solig morgon i stallet!



Min fantastiske lille lillebror och fina lilla mormor. Jag är så stolt över lillebror som är så duktig runt sina gamla :)


Ibland önskar jag att jag kunde skriva ut allt jag EGENTLIGEN går runt och funderar på. Men det skulle förmodligen reta allt för många.. 
Hallå.

Idag är vi en liten patrull som åkt till Robertsfors för att fixa lite i mormors lilla lägenhet. För att lyckas ska jag ta med mig mormor till Lennart på fika medans mamma och Frida donar på. Jag fick alltså den bästa uppgiften <3

Robertsfors är ett riktigt sömnsamhälle. Jag har lutat omkull mig på mormors säng medans hon äter lunch och jag måste pilla på mobilen för att hålla ygena öppna.

Smskonversation
- Kan man få en macka i bilen?
- Philadelphia eller västerbottensöst?
- Då tar jag med öst :)


Goddag!

Jag har inte klivit upp ännu, om jag ska vara ärlig. Jag har fått kaffe på sängen och halvligger och kollar på hästnet.

Börjar jobba 13 idag så ska snart släpa mig ut med hundarna. Igår hittade Akilles en liten kompis i gammliaskogen, det var roligt. Turligt nog var matten en gammal arbetskompis från flyget så vi ska styra upp fler lekdejter.



Denna fantastiska fråga fick jag i quizkampen!



Vilken dag!

Jag steg upp 6.20, intet ont anandes. Några grattis-sms trillade in på mobilen under dagen. Jobbade mina 8,5 h. Mockade, satte G i skritten, pysslade på. Jag hade inga planer för min födelsedag, utan hade som mest tänkt bjuda på tårta på söndag för de närmast sörjande. Jag firade ju med Sofia och Malin förra helgen.

Jag tyckte att Jonathan stressade på lite på sms, men jag hängde ändå kvar på läktaren för att få se lite hoppning. Pappa skulle komma och byta bil med mig, det var lite märkligt att han inte hade gjort det än men jag tänkte inte närmare på saken.

Släpade mig hem med spån i håret och fann J, mamma, pappa, Frida, Elias, Isac och Eva i vardagsrummet blåsandes i partytutor! Det var ballonger överallt och hundarna hade serpentiner i sina halsband. Det var awesome! Jag var i chock. Vi fikade och tittade på filmklipp på Gastro, kan det bli bättre ;)

Kvällen avslutades med ett bad i badkaret tillsammans med mina produkter från body shop som jag fick i present. Vilken perfekt födelsedagskväll det blev! Tusen tack alla inblandade <3 






Vi firar som sagt 12 härliga månader tillsammans idag. Jonathan följde med och filmade på hoppträningen idag (som förövrigt gick riktigt bra för att vara jag), sedan köpte vi hem frassesmat och nu sitter vi och ser en fotbollsmatch. Eftersom vi firar ett år så sitter jag här vid fotbollen utan att sucka och klaga! Nu kom jag på i skrivande stund att vi köpte hem godis också.. Hihihihi.

I helgen blir det nog något mer glamouröst firande, kanske en middagsdejt i stan!

Hursom hoppas jag att J står ut med mig och alla mina djur i många år till <3
1 år med Jonathan idag! <3 Firar med att åka på hoppträning ;)



Godkväll!

Jag ligger platt i soffan med mina mysdjur, borde ta en dusch men promenaden till badrummet känns såååå lång.

Jag är så nöjd med min prins G som har varit en pärla i helgen. Vi har haft ett helt gäng missar men vad gör det när hästen är positiv och gör sitt bästa trots att matten är nervös. Han är verkligen bäst! Idag red vi vår första LA och det gick över förväntan, nu är jag superpeppad på nästa säsong.

Hade hoppats att få spendera kvällen med min andra prins, men han jobbar natt :( Som tur är hann han iaf utfodra mig innan han for.

<3

<3


Hej!

Idag har vi tävlat på vår dressyrtävling hemma på hippo. Vi red LB:3, Gastro var på tävlingshumör och la in lite extra galopp för att spica upp programmet, och vi hamnade bara något ekipage från placering.

Jag har skrivit två klasser även, och nu är jag utslut. Ska bara kissa hundar, läsa igenom morgondagens LA program och sedan stappla i säng.

<3



Du milde. Magen är i uppror efter allt fika jag tryckt idag. Efter ett år med J skulle jag dock aldrig komma på tanken att släppa en fis i hans närhet.. Jobbigt läge, jag hoppas han somnar snart.

Ska tidigt till stallet imorgon för att trimma, sedan jobb och därefter banbygge och bad av häst. Det är dressyrtävling i helgen och jag är peppad! Hoppas Gastro är det med och att han pluggat programmen ordentligt.

Godnatt!

Mysig kille och sur Rill


Stör inte en Mio som ligger och tittar på bonde söker fru!! Då finns risk för onda ögat.. :)

<3



Igår fick vi lov att ta farväl av ännu en underbar arbetskamrat. En helt fantastisk ponny på alla sätt som alltid ville vara till lags. En stor förlust..

Hoppas han springer på stora gröna ängar nu tillsammans med Don Esco och alla våra andra saknade hästar.

Tog en sista bild på sötnosen mitt i maten <3


Hej.

Man kan väl inte klaga på en arbetsdag när man fått hoppträna för Emma Emanuelsson på en toppenhäst med bästa kollegorna! Roligt och bra pass.

Första dagen på teoriveckan var det också idag, temat var sits och balans och jag tror vi gjorde bra ifrån oss. Många intresserade elever var på plats.

Nu på kvällskvisten har jag ridit tillsammans med Marlene som fick sitta upp på Gastro och köra lite förvänd galopp! Jag var rätt trött och ganska lågpresterande men det var kul att rida med Marlene och att få sitta lite på Winston.




En bakissöndag är till enda. Det blev en riktigt bra kväll igår! Med undantag av mina presenter då.. Som många vet har vi ju en tradition inom BK att ge varandra det mest fruktansvärda man kan hitta. Sofia hade verkligen ansträngt sig och hennes presenter till oss gick denna gång i religionens tecken.. (som så många gånger förr).

Det var så mycket som klaffade. Adam + Adam, chips till middag, jag och Malin fick dansa till "Vindarna viskar mitt namn", Sofia var med på ett kristet skivomslag, musiken till Top Gun gick varm..

Snyggt folk i avancerad posering



Idag har jag mest hängt i hemmet. J bjöd på frukost i sängen vid 11 och sedan gick jag en långsam hasande promenad i skogen med vovvarna. Åkte till stallet vid 17 och longerade lille G.

Natti.
Jag fick följande sms av Malin (som vet att jag alltid är sen):

"Man får komma från kl 18. Kommer man senare än 21 måste man ligga med Kenny."

Bäst att lägga på ett kol..
Tänk att det ska vara så svårt att dra sig därifrån. 

Jag var på stallet före 9, släppte ut hästar och red sedan ut med Johanna. Vi måste ha ridit ett bra tag för klockan rann iväg. Jag mockade och hamnade sedan på läktaren. 14.00 kom jag hem, jag som skulle försöka skynda mig idag.. Nåväl, nu blir det en liten lutning i soffan innan vi ska börja göra oss i ordning inför partykväll hos Mallis och Totte. Det blir någon form av ihopslagen födelsedagsfest. Jag känner en stor BK-pepp, ska bara samla lite energi först :) 

Mysarn med sin fina filt



Hallå.

Idag har jag hoppat en riktig klippa till häst. Vi instruktörer fick rida för Micke S idag på våra fina ridskolehästar, Cordell var helt underbar att hoppa! Trots att det var en lite klurig övning med rätt svåra vägar kändes det lätt och kul. Jättekul att rida ihop med kollegorna också.

Stämningen ligger dock lite tung på jobbet och det lär den göra ett tag framöver också. Jag peppar i alla fall på Globen som verkligen är en av årets höjdpunkter!

Jag stannade kvar en stund på stallet efter mina lektioner och tittade på mera hoppning. Det var ingen som eftersökte mig så jag passade på att hänga kvar. När jag kom hem luktade det räkor i hela trapphuset, väl inne i lägenheten hittade jag två fredagslyxande Chilesupporters som hade laddat upp med räkor, öl och cigarrer till kvällens match Chile-Colombia. Jag ligger således redan i sängen och läser "Fifty shades darker".. 

Godnatt!
Ännu en kväll som min fantastiska Jonathan får bädda ner ett förstört vrak i sängen. Med 4 lektioner kvar fick jag veta att vår älskade Don Esco skulle bli tvungen att avlivas pga tarmvred. Det blev en lång lektionskväll och jag har försökt att hålla tillbaka tårarna.

Don var verkligen en underbar häst på alla sätt och vis, det känns så otroligt sorgligt att han är borta och det känns så tungt i mitt hjärta att han hade så fruktansvärt ont.

Vackra <3


Hej!

Jag har haft två bra dagar här i rad. Igår besiktades min lägenhet utan missöden så nu är det klart med lägenhetsbytet! Vi har fått en schysst deal med nuvarande lägenhetsinnehavare så vi får börja flytta grejer redan 9 november. Igår blev det även en trevlig tur i skogen med sällskap, samt lite fixande med olika ärenden. Det är så skönt att få pricka av saker på sin göra-lista.

Idag har jag visat Mimmi och det gick super! Sedan har jag och Gastro hopptränat och jag är så nöjd med träningen. Jag börjar hitta galoppen och anridningarna blir bättre och bättre. Än så länge håller jag mig på lite lägre höjd, jag har en så himla ärlig häst och jag vill inte höja förrän jag känner mig helt säker på att jag kan lägga honom bra och dessutom kan hänga med balanserat i lite större språng. Han är bara så fin! Att pappa stod på läktarn var också kul. Och, inte att förglömma, jag har nya ridstövlar. Vilken skillnad det gör med bra utrustning! Jag fick så mycket stadigare skänkel, amazing.

Nu drack jag precis vatten här ur ett suspekt glas och vill bara påminna Anna Bredin om två extremt dammiga glas bakisvatten i en olustig källare för x antal år sedan :) Det var vatten med tuggmotstånd det!






Lilla Rill är en hund med mycket höga krav. "Nu måste du börja sova i egen säng" sa jag. "Då ska jag ha en fluffig upphöjd säng med egen filt, och den ska stå mot ett element. Annars blir det inget" kontrade han.



Hej!

Här kommer en liten helgsummering. Skyndade mig hem från jobbet på fredag kväll och hann nästan se hela Idol. Det blev en liten kompensation för att jag missade Bonde söker fru i onsdags :(

Tog en liten sovmöra på lördag morgon och gick sedan vilse i gammliaskogen med hundarna. Det var tur att jag hittade ut innan jag skulle börja jobba iaf! Hade dressyrkurs på hippo och åt middag med Marlene och alla kursdeltagarna. Pysslade med Gastro till låsning, passade på när Jonathan var ute på eget bevåg :)

Hade utsläpp i morse och sedan del två av dressyrkursen. Red lite markarbete med G efter lunch med lite coachning av JF. Blev sedan en kortare och mer beprövad stig i skogen med vovvarna. Därefter födelsedagsfika hos mamma!

Hon fick denna söta kakkupa av mig.



Nöjd liten skalbagge 


Min familj är en väldigt kärvänlig liten familj. Igår kväll när jag var lite deppig så tänkte jag på Jenny Nyströms visa ord "Vi talar alldeles för sällan om för våra nära hur mycket vi tycker om dem" och gjorde slag i saken. Jag skrev ett litet sms med orden "Älskar dej!" till var och en. Lite olustigt kan tyckas. Dessa svar fick jag i allafall tillbaka..

Mamma svarade - "Dito", vilket jag borde varit väldigt nöjd med, med tanke på följande svar..

Pappa svarade - "Jaha, vad är det nu du vill ha?", och som slutkläm..

Frida svarade - "Är du full?"

Jag får väl se det som att det var värt ett försök i alla fall..
Soffa, Idol, mysfilt, en liten hund och en påse cheeseballz. För att inte bli för bortskämd ska jag dock snart hänga en trökig tvätt.

Ensam under min filt och med tid för eftertanke blir jag dock ganska deppig. Kom ihåg att ta vara på tiden med era nära och kära!
Fredagmorgon <3

Snart dags att göra mig i ordning för jobbet. Vi börjar båda sent idag, jag börjar 11.30 och Jonathan 15.00. Jag har fått frukost på sängen av världens bästa pojkvän, rostade mackor med avokadoröra. Sedan har vi legat kvar i sängen och tittat på morgontv. Bra start på dagen! <3

Akilles fick en ny säng igår!


Morgonstund har verkligen inte guld i sin mund. Jag är så avis på alla morgonpigga människor, det skulle passa mig och min image så mycket bättre att vara morgonpigg än kvällspigg. När jag väl kommit igång på morgonen, efter en timme cirkus, så känns det alltid bra att ha klivit upp tidigt men under själva uppvaknandet är det en plåga.

I morse sov jag till 8 och jag har sovit helt sjukt bra inatt. Säkert 10 timmars sömn. Tyvärr drömde jag dock att pappa var så less på att min bil var trasig så han bytte in den mot två rostiga cyklar.

I skrivande stund går Gastro i skrittmaskinen, jag har mockat hans hage och tar en liten paus i solen som faktiskt värmer!


Hej igen.

När jag var ute och vandrade i skogen idag med Maggan, en elev och Flaxman kom samtalsämnet in på smaklökar. Tydligen, enligt något rön, så förändras en persons smaklökar under perioder om ca 7 år. Vilket ju förefaller sant med tanke på att barn sällan har samma smak som vuxna. I alla fall så kom jag att tänka på att jag själv har en väldigt annorlunda smak på ätbara saker, något motvilligt kommer här några exempel..

• Jag gillar ofta mat som blivit tillagad "för länge". Hårt friterade strips, överkokt sladdrig pasta, det brända hörnet på gratängen..

• Jag äter inte kött på grund av att jag vägrar sponsra och delta i allt vansinne inom industrin MEN saken är den att jag aldrig gillat kötträtter som hamburgare, korv, köttfärssås och dylikt. Köttbullar var en mardröm redan när jag var barn. Jag är heller inte så förtjust i ketchup. Och fiskpinnar och fiskbullar ska vi inte ens gå in på!

• Typ allt starkt är gott. Framförallt i såsform. Vilket innebär att jag kan ha stark sås på typ allt. Tillexempel på mackor i stället för smör!

• Och där kom vi in på smör. Det är först i vuxen ålder som jag börjat äta smör utan tvång. Men det måste vara Bregott havssalt.

• Jag kan gärna äta oliver eller inlagda vitlöksklyftor direkt ur burken. Där har vi en smaklök som inte förändrats med åren, jag tryckte väl min första olivburk som 2åring.

• Jag är inte så förtjust i bär.

• Jag står gärna över tomat och gurka i salladen, men där får gärna finnas ett ton lök.

• Jag kan bli galet sugen på saltgurka.. På ostmacka. Konstigt nog eftersom jag aldrig annars äter ost på macka.

Ja där har vi några exempel men jag vill ju inte bli helt utan vänner så vi stoppar där. Dags att sova även, Godnatt!

Vojne vojne.

Jag ska strax krypa ner i ett varmt välbehövt bad. Jag har varit småfrusen hela dagn. Har jobbat från 7 och efter jobbet blev det en tur med Gastro i skogen. Han har haft en mystisk utbuktning på sidan av manken sedan söndag men nu verkar den ha försvunnit helt vilket vi high fiveade på, jag och G. Skulle gissa att det var ett insektsbett eller ev att han rullat på en sten i hagen.

Jag återkommer efter badet med ett inlägg rörande smaklökar.
Äntligen ryggläge. Började jobba 8 imorse och eftersom jag är något av en valnöt så hade jag missberäknat mina timmar, så att jag blev tvungen att jobba mer än 8 timmar för att klämma in nybörjargruppen i dagsplaneringen. Mockade, spånade, tog in hästar, åkte hem bara för att hinna krama på J som jobbar natt i natt, tillbaka till Hippo, tittade på lite hoppning, longerade en superpigg Gastro, nattade och lämnade bygget 1 minut före låsning. Var smart och förberedde frukostmat och vatten i hagen så att jag får sova 10 extra minuter imorgon bitti, det kommer att kännas otroligt värt det :)

Min bil fick förövrigt punka idag, det satt en spik i däcket. Tack alla inblandade för snabb undsättning! Tyvärr verkar bilen läka olja också som salt i såret, men det skjuter jag upp några dagar.. Jag har lång erfarenhet av att skjuta upp saker och ting så det ska nog gå bra.

Dags för 5,5 timmars sömn då! Godnatt.

Idag fick jag nästan en förnimmelse om att hösten inte enbart är grå, blöt och deprimerande. Det finns tydligen också stunder då den nästan är lite mysig. Nästan.

Baloo <3


J har köpt nya sänglampor till hemmet, vad tycks? Jag gillar framförallt att de tänds och släcks med ett ryck i snöret!