Mio har varit ute och kört en raggarsväng ikväll..

Hej!

Jag kunde inte somna igår, jag var alldeles för uppspelt av olika anledningar! Jonathan var superless på mig som låg och sprattlade runt i sängen. Nu är vi dock på väg söderut i bilen för lite olika grejer! Jag kan ju tydligen inte bara ha semester utan måste försöka trycka in så mycket som möjligt när "vi ändå ska iväg"..

Igår var jag iaf med jobbet på Olles, lite mat och cider och ett kvällsbesök på betet på grund av en svullen könsdel på en ponny :P Bästa jobbet!

Chaufförn bär gärna Sofias heliga present från Grekland..

Ang fyndet av midjevädskan så är det många som visat sitt deltagande, och det tackar jag för. Fick ett sms med informationen att dessa ting kan föröka sig genom att lägga ägg, någon som vet om detta stämmer och hur äggen i så fall ser ut? Ska man ringa Anticimex?

Godmorgon!

Skrev ju ett litet inlägg om Berglund igår. Det var en väldigt sorglig stund, framförallt för mamma <3 eftersom det är ett litet hus fyllt av morfar. Hon och Elias pressade in diverse i bilen och jag måste ju visa vad jag fick :)

Ett bokstöd! Ska bara köpa en bokhylla också..

Det har just kommit till min vetskap att min pojkvän äger samt brukar en midjeväska regelbundet - vad göra??

Hej.

Jag sitter ute i Berglund och väntar på att mamma ska ta med sig lite saker ur huset. Här var vi ofta när jag var liten! Många minnen. Morfar bodde här som liten och har sedan haft det som sommarställe enda sedan dess. Nu är det tyvärr helt förfallet och igenväxt och jag vill inte ens gå ur bilen för alla ormar och flygfän. Nu ska det säljas och jämnas med marken..

Midsommar är ju ännu en överskattad svensk högtid. Man känner en hemsk press på att det måste bli en spektakulär kväll, liksom nyårsafton, valborgsmässoafton osv osv. Därför hade jag demonstrativt inte direkt planerat ngt för i år men det blev trevligt ändå! Jonathan jobbade dag så jag var hemma och dolade på med hundpromenad, handlade, läste bok på balkongen, hämtade ut mina nya ridstövlar och dylikt. Sedan åkte vi till kylgränd och slöt upp med ett gäng galningar :) Grill, chill och kubb.

https://cdn1.cdnme.se/2358000/6-3/pic_51c5999eddf2b343f70d8b3a.jpg" class="image">

Givetvis menar jag att det var en lång dag igår, men det gick tydligen inte att ändra i efterhand när man mobilbloggar. Här kommer iaf två bilder till från gårdagen!

Simzon och Älvan

Hej.

Det blev en lång dag idag. När man har semester kan man lyckligtvis även ta en lång sovmorgon dagen efteråt, som i detta fall.

Jag började med en sväng på stan, hade ett presentkort som behövde handlas opp. Det blev även indisk lunchbuffe, sjukt gott men jag vet inte om jag kan göra om det. Vi åt så mycket att jag trodde jag skulle kräkas efteråt, på riktigt alltså! Det var riktigt nära en gång på torget.

Sedan åkte jag till Älvan och sen till Simzon, fick mat i Braxsele! Åkte sedan till Berghem och rensade på vinden och fick ihop en hel hög med hästgrejer som ska säljas. Hittade även ett skitsnyggt täcke som jag trodde var försvunnet för evigt!

Idag vankas personalfest hos Kerstin, tror det blir riktigt trevligt :)

En fölis hos Yvonne

Äntligen har Berlando fastnat på bild! Idag var det en trött Berlando efter första dagarna på bete.

..bilder som inte kom med i inlägget.

BK är på besök! Jag har delat ut lite Londonsouvenirer och Sofia har tyvärr gjort detsamma, fast från Grekland. Jag fick lite grejer med Virgin Mary..

Om man skulle piggna till..

Här har du en ny, Jenny :)

Jonathan - Idag när du är sjuk ska du bara ligga i sängen och vila. Jag ska handla och laga all mat, jag kommer med frukost och the.. (osv osv)
Jag - Mm ja ok om du vill.. Men jag kommer nog inte göra samma när du är sjuk.
Jonathan - Nej.. Jag vet.

Denna vecka är sista ridskoleveckan för terminen vilket innebär att man som ridlärare kan få någon liten present här och där. Undrar om det är ett sammanträffande att jag fått champagne, vinglas och en lemonad (som enligt uppgift ska vara god att blanda med sprit) av vitt skilda personer. Känner de mig så väl?

Förövrigt är jag dyngsjuk, blä :(

Hej.

Jag har bryskt kastats tillbaka in i vardagen efter resan! Har haft fullspäckade dagar och det fortsätter veckan ut men sedan har jag semester 2 veckor! Då ska jag börja med att komma ifatt med livet och sedan blir det en liten roadtrip till Dalarna och paret Fällman/Alm.

Jag hade iaf en toppenresa till London och tiden gick alldeles för fort! Kommer definitivt att åka tillbaka.

En sista slurk på Gatwick airport

"Värt att dö i trafik om man får lyssna på litet musik"

Det finns ingen historia så spännande som Egyptens. Här i London finns Cleopatras needle, från 1475 år f.k.

En liten shoppingtur senare! Till mig själv har jag köpt ett iPhoneskal i trä hos en liten gubbe på en kyrkomarknad. Till Sofia och Malin har jag köpt desto värre grejer..

En liten paus och sedan blir det middag på en engelsk pub!

Trafalgar

"Watch out for Great tits"

Great tits är tydligen en fågel men jag fick mycket roligare bilder i huvudet..

Hoj!

Vi har hunnit med en liten förmiddagsrunda runt byn! Vi har sett Buckingham palace och en parad med vaktbyte, trafalgar square, big ben och promenerat genom en trevlig park. Nu har vi precis ätit lunch och skriver vykort.

Hej!

Ligger på vårt fantastiska hotell och degar. Vi kom precis in från en liten runda på stan, åt bland annat middag på en italiensk restaurang med supergod mat.

Jag trodde dock att vi skulle dö på flygplanet mellan Stockholm och London, på allvar alltså. När planet var på väg ner för landning och bara hade en bit kvar till marken så tvärsteg planet igen med en jävla fart och åkte upp i luften igen. Vi förstod ju genast att något var fel och sedan fick vi höra i högtalaren att vi legat jättenära ett annat flygplan som hade lyft snäppet för sent. FY!

Nu ska jag läsa lite i min nya bok som jag köpte idag, att läsa bok är starkt förknippat med semester för mig!

Vojne vojne.

Jag bloggar från sängen! Har inte idats kliva upp än sånär som på ett toabesök och en startad tvättmaskin. Jag känner mig smått opeppad. Jag damp i backen igår på hoppningen och kände inget speciellt efteråt men nu när jag vaknade kände jag att jag har slagit ena knät på något vänster.. Får se om det går att rida idag.

Annars är det bara jobb på dagens agenda samt packa inför Londonresan och fixa lite grejer innan den! Hihihihi.

Mina stadsärenden är uträttade. Det blev även en fika på Waynes med pappa, sommarens första frappe gled ner utan vidare..

Blev på shoppinghumör men eftersom jag ska till London på onsdag så bestämde jag mig för att jag inte skulle ha något. Shoppinghumöret gick dock inte över så jag handlade något till Jonathan istället. Hihi.

Nååå jag saknar redan världens bästa kille, han jobbar natt igen. Imorgon börjar jag jobbet 7, på em ska jag in till stan och växla till pund bland annat, och på kvällen blir det hoppning med Mimmi M.

Hej.

Har just skickat min chilenare på frasses med en liten nervös känsla i magen. Jag är helt oförmögen att röra på mig, annars hade jag följt med. Jag ringde just och berättade min beställning "quornmeny" men jag hörde att när han sa det till kassörskan lät det som "korvmeny". Dessutom svarade han snabbt "ja ok" på allt jag sa, vilket innebär att han förmodligen tänker gissa vad jag ska ha pga bristfälligheter i den svensk/spanska kommunikationen.

Jag är helt slut efter den här dagen som började med grönt kort kurs och sedan har jag hoppat Berlando, vi var svettiga innan vi ens började. Måste ta ett kort på den lille lusen vid tillfälle. När jag var på väg hem kom en kollega farandes, rs-stona hade helt slut på mat så det var bara att böka ut en jättebal till hagen och fylla på. Självmordsuppdrag, en massa hungriga arga tjejer överallt! Jag vet precis hur det känns..

Fy fariken vilken tråkig lördag. Så vansinnigt tråkig att jag nästan skäms. J jobbar natt och jag har bara suttit och glott på en film (förvisso helt ok film) med min låda franska maränger i knät. Jag har dessutom småmuttrat lite över ungdomars glada tillrop utifrån gatan eftersom jag upplevt dem som aningens störande.. Vad har hänt med mig?

Nu ska tant äntligen sova iaf, i brist på annat.

Lugn dag idag! Började med ett besök i Morbyn för att hämta bommar tillsammans med Marlene. Sedan blev det ett besök på mediamarkt med min karl som skulle ha en kamera, det blev inget just där men han kom senare hem med en gopro kamera som jag ska få testa från hästryggen!

X antal timmar har iaf spenderats i soffan med hästnet som underhållning, är på jakt efter nya ridstövlar! Gärna bra begagnade då jag inte har lust att punga ut 6000, och jag vill gärna ha något flashigt märke :)

Det blir en tidig kväll för pensionären. Imorgon har jag grönt kort kurs 9-16 och sedan ska jag rida Berlando. Nu vankas promenad med lille Mio.

Nöjd