Hoj!

Om gårdagen glömde jag berätta att vi avnjöt en fantastisk middag hemma hos min mor och gick sedan isäng innan midnatt. Perfekt lördag enligt en old lady som jag. Idag har jag jobbat och fick upp ångan så till den milda grad att jag for ut och joggade med hundarna när jag kom hem. Hemskt för stunden men skönt efteråt. Vid middagstid fick vi besök av Lena och Sofie, vi åt grillad lax och såg sedan en film. Inte illa. Jag tror att jag ska avrunda den här dagen med att skriva lite på mitt projektarbete.

Så här ser jag uppenbarligen ut då jag stretchar
Godkväll.

Idag har Mikki åkt hem till sin husse igen, något jag tror att han var mycket nöjd över. Vi är lite för oorganiserade i det här hemmet för hans smak. Så här uttryckte han sin när han anlände:

"Jag har ett par regler för hundhållning som jag önskar att ni följer. Först och främst, under promenad så skall hunden bära sele. Halsband blir obekvämt när hunden skall dra sig framåt, selen däremot ger ett perfekt stöd för bringan. Detta ger hunden en stor fördel när den vill kunna dra sig framåt i önskvärd riktning. Denna riktning jag här nämner behöver nödvändigtvis inte vara samma riktning som koppelhållaren har planerat. Vid promenad förespråkas även ett så kallat rullkoppel. Det är längre vilket gör det möjligt för hunden att röra sig obehindrat mellan höger och vänster sida på även breda vägar.

När det gäller föda så förutsätter jag att var måltid serveras i avskildhet. Inget stoj och stim får förekomma. Jag förutsätter vidare att var måltid är smakfull. Skulle den ej vara smakfull måste den toppas med något enastående välsmakande. Gärna av den karaktär som ni människor förtär.

Vad gäller morgonrutin så skall var hund själv få bestämma när den vill ta sin morgonpromenad. Själv skall jag ut 07.30 oavsett vilken tid kvällsurineringen avklarats föregående afton. Det är därmed inte säkert att jag urinerar vid denna tidpunkt, men jag skall ut. Annars måste jag stirra i ditt ansikte tills du blir mycket obekväm.

Vid färd i bil skall hunden ha fri sikt åt alla håll. Den kan således inte sitta fast och kan under inga omständigheter sitta i en bur! Det finns situationer då det kan bli nödvändigt för hunden att sitta i förarens knä.

Detta var nog allt, kan ni följa mina hundhållningsregler så skall jag nog kunna ha en uthärdlig vistelse här."

Nä, riktigt så barsk var han inte. Han är en riktig mysbulle. Men som sagt är han nog väldigt glad över att vara hemma hos sin gubbe igen.

Sötpölen
Japp. Nog fick vi grillad abborre alltid, dock var klockan endast 21.30 när den serverades. Bättre sent än aldrig säg man väl. Jag och Malin låg och surade i dubbelsängen när männen anlände från sjön, men vi köptes lätt med nässpray, snus och en godispåse.
Hej igen.

Nu sitter jag och Malin här vid köksbordet och lanar efter en långpromenad runt byn med Nima och Mikki. Grabbarna är på fisketur och har lovat att styra upp grillning när de kommer tillbaka. Här kommer några bilder från gårdag´n..

Jag tror att jag eventuellt förtjänar en nominering i kategorin "världens bästa flickvän"..

Thursday morning
Hallå.

Nu sitter jag här och gör något som jag egentligen inte får för Malin.. dvs bloggar. Jag försökte ljuga om det igen, men jag kunde inte..

Robbis fyller 21 idag, its a big day. Nu avslutar vi dagens festligheter här i stugan. Imorgon bjuder jag på bilder från dagen :)
Nu kan jag, om jag vill, anordna en skattjakt här ute i beteshagen.
Följande har Älvan och Simzon gömt:

- En sko
- En grimma
- En öronluva
- Två flugpannband


Hur kan jag inte ens hitta grimman?!
Hej.

Idag har jag varit på återvinningen med min kära mor och lillebror. Mamma hade en del skräp som skulle hivas och jag passade på att fynda ett nyckelskåp för 10 kronor på returbutiken. Det är fördelen med att bo i ett gammalt hus, det ser inte lustigt ut med ett litet slitet nyckelskåp i trä. Eller annat liknande begagnat skrot. Det är vad jag TROR i alla fall..

Jag har även varit och hämtat Mikki som ska vara här i 4 dagar (han är redan less, ligger i hallen och glor) samt besökt Hällstrand där jag fick hela skuffen full med ved till skänks av Elias farmor och farfar. Gött. Nu middag!

Mikki är här!
Gårdagens fråga löd..

"Heter det tunnbröd eller tumbröd?"

Hihi
Yeah. Nu när vi ändå är inne på party, alkohol, gula tänder och annat, så kan jag ju lika gärna även slänga upp detta vackra porträtt som Malin tagit för några veckor sedan! Nu vart man nästan festsugen igen här..

"God" kväll.

Idag inledde jag dagen med ett långt ridpass med Sonja och hennes väninna. Vi har fått tillåtelse att rida på en stor fotbollsplan i byn och det är verkligen en stämningshöjare! Underlaget är helt ok, den är riktigt stor (nästan lika stor som hoppbanan på hippo skulle jag vilja påstå) och det är lagom lång skrittsträcka dit så man kan börja rida direkt man kommer fram. Jag ska försöka trolla fram lite mer hinder, men redan nu idag var det någon som hade ställt upp ett litet skutt som jag och Simpan var tvugna att leka lite med. Morgonens ridning gav mig mersmak men min attans Älva har nu trampat av sig sin andra framsko! Jag blir nuts..
Godkväll. Här kommer några bilder från festen på flygplatsen som ELIN har tagit. Inte för att hon minns att hon tagit dem, men..

Pretty cute


..taffsar obemärkt Senait på låret..


Skål!


Här hade jag precis sålt smöre å tappe peninga


Hejhej!

Jag har återkommit från en ihärdig shoppingtur. Löning idag, som man säg. Det blev en födelsedagspresent till pöjkn, hundfoder, fästingmedel till hunna, flugkräm och flugmedel till hästa samt 2 nya flugpannband. För er som inte har djur kan jag meddela att bara dessa insektsmedel tillsammans minst gick på en 800.. skitkul. Sen har vi en fodersäck på en 500. Och det var juli-shoppingen det! Nästa månad kanske jag kan köpa mig något annat, typ mat till mig själv.

Jag stod länge och fingrade på fästingmedlet vill jag lova.. 400 kr för en behandling per hund (det räckte dvs till alla tre) som räcker ca 4 veckor. Tillslut masade jag dock iväg till kassan bara för att jag inte skulle kunna leva med mig själv om någon av dem fick borelia någon gång under de kommande 4 veckorna..

Dags att fösa sig själv ut till hästhagen..

Ridning på bana i möra!
Hej.

Det är ett asplöv som skriver. Vi har sett paranormal activity 2 och jag var (är) livlivrädd. Bortsett från den så har vi dock haft en trevlig kväll här i Bull tillsammans med Senait och Robert. Grill och chill, perfekt på en bakissöndag.

Ferran igår var bra, I sure got drunk!
Hej.

Änteligen ligger jag i sänga, inte en minut för tidigt! Jag är nyduschad nu för att direkt efter jobbet imorgon kunna transportera mig till flygplatsen och årets fest. Den här dagen har bjudit på sovmorgon, matlagning, ormmöte på hundpromenad (blä), bönspel och godisfrossa hos grannarna, tvättning och trickträning med Nimis. MEN viktigast av allt, jag har fått ett positivt besked angående min mystiska ohälsa som jag gärna säger A om men inte B. Life is great!

Som ni kanske märker är jag inne i någon slags bloggtorka (som man säger i bloggkretsar..). Förhoppningsvis ger den med sig snart. Sov gott!

Släck nu matte!
Hej!

Jag har kommit hem efter den lilla Sundsvallstrippen. Trots trippens alldeles för få timmar har vi hunnit med picknick vid havet, 2 skrattattacker som slutade med allvarlig kramp, massor av god mat, shopping i Sundsvall och i Birsta, UNO, underbar hotellsömn och frukostbuffé på Knaust, glassjakt på kvällskvisten samt en hel del skvaller. Tack mami och Fridi för två sköna dagar!

Sen jag kom hem har jag hetsätit smörgåsar, mött en älg på tre meters avstånd, sett Rävis (en räv som jag sett nu för fjärde gången på samma ställe), monterat ihop Ikeakrokar och myst med mina söta nosar. Nu ska jag snart gå och lägga mig, godnatt!
Hej.

Den här dagen har bjudit på en gnutta sol, en fruktansvärd cykeltur (har god lust att aldrig cykla med Nima igen, och det skulle inte förvåna mig om hon känner detsamma) där jag bland annat fick besöka ett dike, ett viktigt beslut samt alltmänt småstök. Jag ska packa en liten väsk snart eftersom jag ska kliva upp tidigt i möra och åka till Sundsvall med mor och Fridimys. Nu ska jag fixa min sista uppgift på småföretagandekursen hade jag tänkt..

Poooozz.
Hej Frej.

Jag var ute och spankulerade i natt eftersom en hund hade dirre. Så jag klev inte upp förrän vid 12slaget idag, åkte till posten och skickade iväg ett par ridstövlar till någon random samt handlade grönsaker till veganröran som jag ska röra ihop imorgon och äta på sandwichbröd (yey!).

Sen såå.. mockade jag, avhandlade några viktiga mail, Robin gick en långis med hundarna. Jag kan eventuellt även ha ätit ett halvt pringlesrör men jag minns inte riktigt. På kvällskröken åkte vi in till stan och lyssnade på hårdrock i sf-parken, och efter det hängde vi med ett litet sällskap (Mallis kan ha varit där) ett torn på haga och spelade kort. Huset som vi spelade kort i var för övrigt helt amazing.. högt i tak, gamla trägolv och lustig planlösning med, som sagt, ett torn längst upp där man kunde sitta och blicka ut åt alla håll. Ett sånt hus kan jag tänka mig, oyes. Absolut.

Nu är jag omegatrött.
Mamman:
Enligt Nordisk familjebok: "Morgonstund har guld i mund, ordspråk, morgontimmarna är värdefulla; stiger man upp tidigt får man mycket gjort." Om ordet mund står det: "Mund, föråldrad form av ordet mun, kvarlever i uttrycket morgonstund har guld i mund och ord som inmundiga. (Mun heter mund på nutida danska och tyska.)"

Där si man!
Hej! Vi har spenderat hela eftermiddagen idag på en liten ö i Tavelsjön tillsammans med ett par kompisar till Robin, en stor fikapåse och upptäcktsresanden Mio. Det var perfekt väder, soligt men inte för varmt. Eftersom det som sagt var en ö fick Mio spatsera runt på eget bevåg, nu ligger han helt utslagen i sin lökarfåtölj. Tyvärr hade Nima utsatt en av mina nya växter för ett attentat medans vi var borta, men det visade sig att det bara var dess kruka som åkt på stryk så nu har den helt sonika flyttat i en ny. Det blir en tidig kväll för Dalis ikväll eftersom jag ska följa med Sonja till Vännäs med Metra imorgon. Håller tummar och tår för en liten fölis! Sov gott.
Morgonstund har guld i mun. (Någon har försökt lura mig att det heter "mund", men det måste väl vara "mun"? För vad är en "mund"?)

Idag är det lördag. Vi spenderade hela kvällen igår i (på) sängen. Efter en sen middag la vi oss på överkastet med Asti Cinzano, ostbågar, körsbär och.. våra laptops! Haha. Så romantiskt var det. Vi spelade spel på datorerna och pratade tills klockan blev mycket. Jag var så våghalsig att jag gav mig på spindelharpan med fyra färger, kan dock meddela att jag inte är redo för den nivån än!

Just nu har jag en galen craving efter västerbottensostpaj..
Sitter och rotar bland mina bilder och finner följande.
Någon som minns den här gamla get-togethern? Ledtråd: Piggelinbål

Från vänster: Totte 14, Malin med stringen (titta noga!) och så jag.. totalt skrupelfri.


I sure miss that hair.. (På Robin dvs)


Är detta en durag? ALLTSÅ. Malin!


Det var en tung dagen-efter vill jag minnas. I blame it all on the bål..


Någonstans här emellan var vi även på Allstar 18 + och jag vill bara understryka att det gör vi aldrig om! Efter den kvällen förlorade jag de flesta av mina feministiska åsikter. Tjejer, skämmes..

Nåväl. Those were the days! Nu har jag och Malin varsin purfärsk pojkvän, kanske tack vare bålen. Nu ska jag gå och snaska på några nyköpta bigaråer.. happy fredag!
Hej.

Gårdagen spenderades som sagt på Paradisbadet med lillparveln, mamma och Robin. Det var en trevlig baddag som avslutades på det mytomspunna Burger King. Med mig hem till Moris hade jag även 5 gemytliga växter som blivit hemlösa på Lodjursvägen.

Jag har jobbat natt i natt, kom hem vid 9 och har legat en stund på gräsmattan med en god bok. Nu verkar det dock tyvärr som att solen gått i moln medans jag suttit inne och tuggat i mig en tör lunch. Bäst att jag packar ihop mitt pick och pack och placerar mig i soffan istället. Min bok är så spännande att hela min vardag blir lidande..
Godmorgon!

Jag har precis kommit hem. Någon har sovit på min plats i natt när jag varit på jobbet. Någon svart långbent individ med väldigt mjuka öron, mycket underligt med tanke på att hon annars knappt får vara i sovrummet..

Jag ska gå en morgontur med världens bästa vovvar strax (dom är så jävla bra), sedan måste vi börja rulla mot Övik. Ha en bra dag!

Ja, hej.

Idag bär jag på en känsla som indikerar att jag borde byta stad. Det vore grymt skönt. Fast tråkigt samtidigt givetvis..

Igår fick jag uppleva att Robin rakade av sig allt hår för tredje gången i vårt gemensamma liv. Han hade dessutom mage att tvinga mig att medhjälpa! Inte ens vetskapen om att jag väljer kille efter hårkvalitet och frisyr verkar ha någon påverkan på honom.

Idag har jag morgonlökat hos min mor, utfört några ärenden samt ätit lunch med Ida i stan. Vi hade definitivt mer att diskutera (eller snarare skvallra om) än vad som rymdes inom en (rätt så lång) lunchrast, trevligt iaf! I skrivande stund är Mio ute på jakt, di andre små tuggar ben och jag ska försöka ta mig för lite plugg.

Imorgon ska vi åka på paradisbadet med lillöga (lillebror), det blir nog mysigt! Han har längtat efter paradisbadet flera månader nu.

Hoj!
God kväll.

Just nu är det hög tid för ett parti betapet med Fridimys.

Vi har spenderat dagen i Haddingen. Vi begav oss ut på en båttur, stannade på den omtalade ön där vi fikade och vissa av oss badade. Rill och Nima var med i båten, Mio hade blivit rädd för en åskknall x antal mil bort och ville inte följa med. Rill var en mycket bra båtåkare, låg på en filt i fören iklädd flytväst och sa inte flaska.

Vi fick inte en enda soltråle på oss, men väl en regnskur. Tillbaka i Haddingen fick vi dock både kaffe och middag. Jag har förövrigt lyckats med något historisk idag som gjorde mig mycket nöjd, kan dock ej avslöja vad det var så länge mina kära föräldrar läser min blogg. Hihi! Okej, inte så länge någon överhuvudtaget läser min blogg.

I natt blir det jobb för min del. Har lite grejer att styra upp här först! Ska bland annat skicka iväg det jag sålt på tradera imorgon efter jobbet, dvs hästgrejer för minst 2000 spänn. Gilla.
Godmorgon.

Morgonens spindelharpa är avklarad, hästarna är utsläppta (de fick sova inne i natt) och solen skiner. Eller gjorde för 2 minuter sedan i alla fall.

Idag ryktas det om att vi ska få åka båt, alla hundarna och jag! Vi ska åka till någon liten ö (där hundarna kan springa lösa) och fika där. Hoppas på en mysig dag! Och att Nima inte har båtskräck.
Oboj.

Det börjar dra ihop sig mot en film i soffan med lite glass och hemmagjord chokladsås. Vi har varit ute och ridit, jag på Älvan och Robin på Simzon. Hästarna skötte sig mycket bra och även nybörjarn. Simzon är verkligen optimal med ovana ryttare, så fort han blir lite osäker på pilotens oklara signaler glider han in bakom Älvans rumpa och gör som hon gör.

Min älskade Älva är verkligen alltid rolig att rida. Hon har som de flesta känner till en gammal mystisk skada med sig i bagaget som gör henne till en porslinshäst, vilket innebär att jag måste vara väldigt lyhörd och inte pressa henne för hårt. Jag får anpassa mig till henne och leva med att hon är som hon är, men det gör faktiskt ingenting. Hon är så underbar varje dag ändå! Alltid glad, mysig, pigg och arbetsvillig. Hon gör allt som matte ber om. Vi hoppar aldrig eller gör några avancerade saker men de som såg oss i hoppgruppen för några år sedan kan nog hålla med om att det är lika bra..

Jag och Älvan i vintras
Jaha, vad ska den här dagen bjuda på då? Jag borde verkligen plugga men den där tecknade skolan har tagit bort ungefär 98 % av den lilla motivation jag hade. Spindelharpan har mig i sitt grepp..

Jag ska i alla fall halta mig ut på en ridtur idag, förhoppingsvis med sällskap. Älvan har enligt uppgift sett lite skum ut i hagen så jag får se hur hon känns. Lite städning blir det också. Hoppas att förkylningen ger med sig snart så jag kan motionera lite mer, det är alltid skönt att springa av sig när humöret inte är på topp! Men nu ska jag försöka vända på mig själv. Har bokit in lite sociala aktiviteter i veckan och ska grilla med min bf ikväll.

Hoj.
Något att krama när bajset ligger tungt..

Fan vad jag är less på mina grande humörsvängningar. Idag blir allt jag rör vid till bajs. Hundarna är helt jävla galna, jag har missat typ sommarens finaste dag, allt går åt helvete med plugget (inte på grund av mig, jävla hittepåskola!!!), jag våndas över min hälsa, jag har fått stressutslag och dessutom.. är det räkor i fiskgratängen som vi ska äta till middag.

Sen vill jag bara göra en liten läsarundersökning, om man ägnar 2 timmar till att kamma håret och applicera läppglans på morgonen (men fortfarande ser ut som Sofias great great grandma) i vuxen ålder.. har man inte lite för lite att göra då? Vad gick snett liksom..

Fel dag för allt.
Okej, STOPP. Vad gör morfar Henry i Harry Potter 5?

Jag informerade precis Frida om att morfar är med i filmen, och då kliver hon in och säger att han även är med i Kalle & chokladfabriken?! Lever han ett dubbelliv?

Hallå?!
Hej man.

Jag har haft en jättemysig kväll med R. Huset är sjukt överhettat så vi har spenderat hela kvällen i bara underbyxerna. Vi åt som sagt bakpotatis med mormors röra till middag, så nu har jag även en lyxig lunchbox till imorgon. R har spelat gitarr i 3 storlekar för stora kalsonger och jag har glatt sjungit med i de gamla goda låtarna utan alkohol i blodet (ingen vanlig syn för oinvigda). Jag har varit nere hos hästarna på betet med fickorna fulla med godis och vi har jagat fatt en liten kyckling på vift. Nu ligger vi och flyter ut med en film, men snart blir det natta för mig. Jobb i morgon som sagt. Glad lördag!

Sorry, jag kan bara inte sitta och hålla på den här utan att dela med mig..
Ibland är jag nog mitt eget biggest fan..
Hej.

Jag är galet trött men jag tror att det är bra. Det kan nämligen medföra att jag sover hela natten i natt om jag har tur. Har precis kommit hem från jobbet och har placerat några bakpotatisar i ugn, ska ta en dusch medans de ligger och bakar sig och sedan ska jag göra en röra till dom som mormor har lärt mig. Gott!

Ja, hej.

I skrivande stund är jag sjukt less på livet. Jag har inget flyt överhuvudtaget. Jag ska inte spy en massa galla i bloggen men det går fan trögt med det mesta just nu.

Idag har jag åkt bil. Utan smink.

Godmorr.

Förutom en massa plugg vet jag inte vad den här dagen kommer att bjuda på. I helgen jobbar jag  i alla fall, och även nästan hela nästa vecka. Utöver det har jag hur mycket plugg som helst att hugga in på. Jag har således inget roligt att skriva om..

Hade jag inte varit förkyld så hade jag velat utföra någon hurtig aktivitet idag som att springa eller cykla, men min hals kväver mig.
Godkväll.

Jag har pluggat mig alldeles vindögd så jag vet inte vad jag ska blogga om. Jag måste klara de här kurserna annars blir jag vansinnig..

Nu är det i alla fall dags för kvällskiss med dogs, vi brukar gå ner och säga godnatt till hästarna. Sedan ska jag ta en dusch! Älska dusch.

Lägger upp en helt underbar bild på en nyvaken Mio. Lustigt att världens snällaste hund kan bli så elak på bild, haha. Godnatt you all!

Haha. Eftersom jag är vaken typ halva nätterna på grund av min förkylning så var jag även vaken runt 6-tiden i morse. Jag gjorde mina bestyr och la mig sen på Robins axel med huvudet, och lyckades faktiskt även somna. Dock var lyckan kort för jag vaknade en liten stund senare av att han slog på mig med handen som om han skulle döda en fluga eller något. Jag vaknade med ett ryck och även han. Haha. Han kläckte ur sig med stirrig blick "Jag trodde att Nima var på köksbänken". Hahaha.
Vi blev lite hungriga här på kvällskvisten. Jag var jättepeppad på att göra wok med sötsur sås och cashewnötter till middag men Robin klev in och sa att vi var tvugna att äta upp resterna av den lustiga pastasoppan vi åt i förrgår. Detta resulterade i alla fall i att vi båda fick ett sug efter något gott kvällsfika.. Här kan ni se Robin experimentera med hemmagjorda chips (med timjan)! Hemmagjord vitlöksdipp till det, självfallet.


Ehe. För några somrar sedan gjorde jag, mamma och Frida en morochdöttrar-resa till Sundsvall. Vi bodde på hotell Knaust, åt finmiddag och shoppade på Birsta och Ikea. Har precis fått veta att det blir en favorit i repris i år, nämligen den 20de juli! Hög mysfaktor på det.

Slänger in en festivalbild från Emelies bilder.
Lina, Sårra, Emelie och jag.

Godmorgon. Min hals smärtar så jag kan inte sova vidare. Om det här är ytterligare ett efter-festival-symptom så är det ju riktigt tragiskt.

Efter förra veckans festival kan jag bara konstatera att:

- Jag är en åldring

- Spritpennan måste sälja som smör varje sommar. Själv undrar jag dock, vad är grejen? Okej, jag kan förstå att det är (ytterst lite) kul att rita en musch på någon som sover, men tyvärr verkar de flesta ha kladdat ner sig själva med spritpenna för att "blend in".. Och hur kan jag anta det? Jo, de flesta var nerkladdade med hjärtan, låtsastatueringar och dylikt. Ritar man på en avdäckad människa ritar man knappast något sådant, då ritar man mush! Eller eventuellt en snopp på kinden som 2 i mitt resesällskap demonstrerade en kväll..

- Föräldrar borde hålla bättre koll på sina minderåriga. Hade de kollat sina 15åriga tjejers packningar och insett (samt reagerat på) att det enda de innehöll var ett par string, en spritpenna och en hb-dunk så hade det varit betydligt trevligare för oss andra att vistas på campingen

- Efter några dagars fylla och korta nätter är det ingen idé att försöka bonda med mig, jag kommer mest troligt knappt svara på tilltal från en okänd människa, speciellt inte från någon som är nerkladdad med spritpenna och luktar snopp

- Jag bor i Umeå, Umeå är en stad full av studenter. När jag då åker till en stad som till exempel Borlänge, vad vill jag då slippa? JO SPEXIGA MÄNNISKOR!

- Att ligga naken och bräsa med endast huvudet inne i tältet är ungdomarnas nya raggningsteknik

- Det finns en stor del av campingen på P&L som heter No Mans Land, ett ställe där människorna/mutanterna kryper fram på alla fyra och är blinda. Eftersom de inte tål solljus så är det alltid natt i No Mans Land. Ibland kunde vi höra larmet om nätterna, det betydde att något från NML var på väg över gränsen till den vanliga campingen och det var otryggt att vistas utanför respektive tält

- Jag ska aldrig åka på samma festival som min pojkvän igen. Eller, kanske om vi sover i samma tält och om jag har en sändare på honom


Bästa festivalcitatet:
"Stackars Oscar som måste vara med dom där gamlingarna.."
(VI)
Hej!

Status på bushbruden: Tunga ögonlock och magont

Jag har hursom haft en bra dag. Sovmöra, uppdate på Sonja-fronten och vice versa, hästmys, besök av Linda och Dalila, grillad lax och klyftpotatis samt filmkväll. Här kommer todays pics.
Håå.

Jag vet inte vart jag ska börja. Jag har överlevt Peace and Love-campingens missär och ligger hemma i soffan. Jag har varit på sjukan i morse, hämtat hem alla vovvar och sovit x antal timmar. Akilles har fått något halvläskigt utslag som jag ska försöka behandla. Måste ner och titta till hästdjuren snart också.

Jag hade själv inte med mig någon kamera på festivalen men jag kommer med en bildbomb då jag fått lite bilder mailade till mig. Sammanfattningsvis har jag i alla fall haft ett gäng sjukt roliga dagar.

Hoj!