Hallå.
 
Morgonrocksmys på g, men varför verkar det bara gå läskiga filmer på TV? Jag kan inte se sådant själv!
 
Jag har haft en bra kväll som jag avslutade på en megaspänd men sockersöt Zmay.
 
Nu ska jag äta något onyttigt och förtränga att jag har mensvärk a la grande. Sjukt taggad på utgång i möra.
 
Fredagsdejten

 
 
Hihihihihi..
 
Snart jobb! Ska rida Zmaysan efter jobbet. Imorgon blir det firande av åldring, stallet och fest. På söndag bär det av till Skara med stopp hos Nora i Falun. Innan dess måste jag dock ha städat ur bilen för att slippa få skäll..
 
Peppad! På allt utom skäll.
Vojne vojne..
 
Jag har lyckats rubba min fina dygnsrytm som jag byggt upp under sommaren. Det tog ungefär 1 dag att vänja mig tillbaka vid att sitta uppe till midnatt (eller senare) och glo. Jag har jobbat idag, det är väl ungefär allt. Började 12, red Samay och gjorde en vikarieplanering för nästa vecka, och sedan hade vi personalmöte. Åkte hem en stund för att gå ut med hundarna och löka soffa innan jag åkte tillbaka för att gå med på Marlenes dressyrgrupper. Kom hem vid 22 och då fick jag besök av syster yster med pv, jag fick en pigtittare och de fick kladdkaka.
 
Nu ligger jag i sängen efter en skållande dusch och grubblar mer än vanligt. Tiden går alldeles för fort för att jag ska hinna med just nu!
 
Imorgon blir nog en bra dag, även den börjar ju med en sovmorgon :)
 
 
Godkväll.
 
Jag har spenderat kvällen på Café Göteborg tillsammans med the studygroup. Det har blivit många koppar kaffe som retat tarmfloran en aning, dock är jag inte en koffeinkänslig individ så pluggandet har gått sådär. Höll på somna i boken flera gånger. Vid sådana tillfällen skulle det underlätta om jag blev pigg av några koppar kaffe.. Gott var det dock!
 
Vi har tagit en kvällspromenad och lökar nu framför en skum dokumentär som Sofia absolut ska se. Jobb imorgon så det är väl dags att stänga igen storögona snart..
 
Koncentration på hög nivå
Yo!
 
Que pasa? Jag är ledig idag och det känns så himla skönt! Visserligen får jag inte glömma bort att jag även är student nu, så helt ledig blir jag väl aldrig. Jag ska ägna min lediga dag åt att fixa i lägenheten och kanske ta en joggingtur. Mamma kommer hit på lunch och ikväll är det studygruop (Sofia kommer hit med sitt plugg). Love it!
 
Igår kväll hade jag Kerstins lektioner och det var superkul, ffa de två sista specialgrupperna. Så glada och positiva elever. Jag ska själv rida i en av dem under hösten för att få träna extra (pga utbildningen) men det kommer inte bli av förrän först v.37 för nästa vecka kommer jag att befinna mig i Skara hela veckan.
 
Nu ska jag påbörja en jakt på en fin taklampa till mitt lilla sovrum, någon som har en att sälja?
Godmorgon!
 
Jag känner att jag är på väg ut ur dimman!
 
Det är måndag och jag inledde med sovmorgon. Har tvättid 10-13 så jag håller mig kring basen för stunden, men ska jobba KMs lektioner ikväll. Regnet öser ner utomhus och Mio håller på med sitt bajstrams. Han vägrar bajsa i dåligt väder.. Sedan sitter han inne och ser ledsen ut. Till slut trycker det väl på så pass mycket att han måste lätta ändå men det kan ta bra lång tid och flera promenader.
 
Jag har haft en toppenhelg verkligen. Jobbade mitt roliga fredagspass och spenderade fredagkväll hos mamma med syskona mina, brie och rött vin. Lördag morgon blev det en mustig shoppingrunda då bland annat säng, TV och badrumsbyrå inhandlades (det var mest pappa som lättade på börsen, tusen tack!). Jag har ju sovit i bäddsoffan tills nu samt varit TV-lös i minst ett år, till mitt försvar. Monterade och städade typ hela dagen och åkte sedan ut till Morbyn för lite trevligt häng på kvällen!
 
Igår var jag på hippo och red Zmaysan och sedan åkte jag vidare till Brån för att pussa på och amatörmassera den dräktiga. Hon har kommit in i flocken nu och verkar väldigt nöjd med tillvaron, det går ett föl i samma hage som hon nog gärna skulle adoptera om hon fick.
 
Nu ska jag ut till vaskestuen igen! Ha en bra dag!
 
Nysänga invigd
Hej.
 
Igår var en intensiv dag. Jag började med att inviga den allmänna tvättstugan med skräckblandad förtjusning, jag har ju haft egen tvättmaskin de senaste 4 åren så det var inte helt bekvämt men samtidigt rätt trevligt då jag fick mycket gjort på grund av tidsbegränsningen. När jag ändå var inne i stimmet fortsatte jag med städning och liknande bestyr samt hann med 2 hundpromenader innan jobbet.
 
I skrivande stund ligger jag fortfarande i sängen och trycker, det är Rillimys deluxe som gäller denna morgon. Jag har hunnit pyssla alldeles för lite med mina små bruningar de senaste veckorna. Snart ska vi ut på en promenad i solen och sedan blir det lunch i stan för mig med Linnet och Emmet. Börjar jobba 14 idag men jobbar bara några timmar.
 
Måste bara dokumentera nattens dröm också! Jag kommer så sällan ihåg mina drömmar. Jag drömde i alla fall att jag var gravid men hade ingen aning med vem eller när jag skulle föda (men magen var stor), det var otroligt frustrerande :)
 
Min lilla knatte
Idag har jag låtit hjärnan ta beslut och inte hjärtat. Det gör jag inte om, allt var bra mycket roligare när hjärtat fick bestämma.
 
Jag börjar dock få kalla fötter då det faktiskt stod i mitt horoskop att jag inte skulle göra något överilat..
Hej!
 
Jag har haft en kort men bra helg. I går firade vi lilla söta mormor som fyllde 80! Jag fick en helt magisk liten vegetarisk smörgåstårta och så spelades det finns i sjön. Det allra bästa med min släkt är att allt umgänge alltid är så prestigelöst, love it.
 
Igår kväll blev det sedan utgång, typ den andra i Umeå för mig denna sommar. Det var kul. Jag och Sofia vinglade hemåt vid 5-tiden efter en liten koskenkorva på Haga precis som på den gamla goda tiden. Vi vaknade sedan vid 13, åt en pizza och möglade. Åkte till stallet senare på kvällen och tog en lugn tur i skogen på fina Z. Åkte sedan vidare till Morbyn och hämtade lite post på vift, fick fika och blev kvar till 23.
 
Nu har jag precis hängt upp mitt nya duschdraperi som är barbierosa, jag vet inte vad som flög i mig men jag gillar det. Jobb imorgon men jag har sovmorgon!
 
Jag och sprätten som alltid livar upp en förfest
Hej!
 
Jag har haft fullt upp i veckan med båda roliga och mindre roliga aktiviteter. Flytten är som sagt avklarad sånär som på hästgrejerna som är kvar i gamla stallet. I helgen åkte jag ner och hämtade Älvan tillsammans med R. En lång men supertrevlig tripp och så mysigt att få hem min dräktiga snuttis. Nu står hon i Brån på bete och gottar sig med ett gäng unghästar och en annan blivande mamma. Jag hade hyrt en horsecombi för att Älvan skulle få åka bra och jag är helt frälst, jag måste bara ha en sån i framtiden.
 
Denna vecka har börjat bra! Jobbar alla vardagar men har spenderat kvällarna på olika vis. Igår hade jag besök av mina fantastiska gamla klasskompisar Linda, Linnea och Emelia. Väldigt trevligt! Och helt galet vad många historier som var oberättade. Har lovat att hälsa på i Göteborg i höst, får se om det går att hålla. Ikväll har jag varit och dressyrat med Zmajsan samt haft besök av Sofia. Jag har introducerat min nya mellanmålslast för henne men ännu är den hemlig för allmänheten..
 
Nu börjar det bli sovdags! Har ridit 5 hästar idag, det känns i gammkröppa.
 
Min fina Ä som pustar ut i stallet efter en lång åktur
 
Hoho!
 
Nu är jag förflyttad från Morbyn till Berghem. Jag trivs bra men huuu vad jag kommer sakna Moris! Det här har varit en galen vecka och jag har knappt hunnit med att sova. I går hade jag min första kväll utan flyttbestyr men då åkte jag och red istället för att ligga hemma som en sill (som kroppen ville). Inget jag ångrar dock då hästen var kanonfin!
 
Jag har haft dagridläger tillsammans med Stina hela veckan och det har varit riktigt mysigt, nu hoppas vi bara på fler deltagare nästa år!
 
Nu ligger jag horisontellt och bloggar efter att ha vräkt i mig en halv liter yoghurt med hackade valnötter till middag. Det var det mest avancerade jag kunde ta mig för! Har självklart gått en promenad med vovvarna också. Jag är nöjd över mig själv att det blev en 45-minutare trots min trötthet, självdiciplin på ganska hög nivå. Jag ska försöka komma i säng tidigt ikväll men först ska jag hämta upp en transportnyckel samt lämna hundarna hos deras morfar Stena, imorgon styrs det nämligen ner till Örebro för att hämta hem min fina Älva!
Heeeej.
 
Ligger i skrivande stund och tar en liten lutare i bäddsoffan för att snart fortsätta med det eviga uppackandet av bohag. Jag har hållt på och flytta i 3 dagar nu och det tar aldrig slut! Men så är det väl när man flyttar från ett helt hus till en minitvåa, jag har lyckats spara på mig en hel del "bra-att-ha-grejer".
 
Idag inledde jag dagen med en härlig ridtur. Det tog emot lite imorse när jag masade mig iväg till stallet men det var det helt klart värt! Det blev en lång skrittuppvärmning i skogen med Johanna och Gastro, och sedan lite dressyr i ridhuset. Zmay var fin!
 
Imorgon börjar jag en sjudagars jobbperiod igen, bara att hugga in! Nästa helg hämtar jag hem Ä från Örebro <3
 
Hoj hoj.