01 - OM MIG

0kommentarer

Ja, det är väl dags att ta tag i den här grejen. Man ska tydligen skriva om ett ämne/dag men jag vägrar. Det blir när det blir.

Vad finns det att förtälja om mig? Jag heter Johanna men har haft en del besynnerliga smeknamn under årens gång. Pappa har kort och gott kallat mig Hanna i många år. Jag hade en period som creewmedlem under högstadiet då jag gick under "Silly Bananius". Gymnasietiden förde med sig en del andra lustiga som Jårra och Dala-Bräs (som senare förkortades till Dala-B, och därefter endast Dala). Joppe, Maggan, Tingletits och Kapten Dahlbäck har också dykt upp. Dala är väl det som använts mest ihärdigt dock.

Jag är (lång betänketid) 24 år. 23 år och 9 månader har jag bott relativt nära Umeås stadkärna, men fick för mig i September 2010 att flytta ut till skogen och bli eremit (DÄRAV BLOGGNAMNET BUSHBRUD). Ett val som jag hittills inte ångrat en sekund. Nu bor jag nästan tre mil utanför stan med mina två hundar (Akilles, Mio) och två hästar (Die Elfe, Simzon). Jag hyr ett litet hus på ca 80 boyta och har makalöst bra hyresvärdar/grannar (som en hängiven bloggläsare säkert redan uppfattat). Jag är barnsligt ivrig på att få uppleva en sommar i bushen!

Jag gör för övrigt.. ingenting. Har sagt upp mig från jobbet för att kunna leva som en äkta enstöring. Nästan. Dagarna består just nu av extremt välmockade boxar, ridturer då inte kylan sätter stopp, hundmys, sällskapsspel, extrajobb och lite städning emellanåt. Okej, jag ska inte sticka under stolen med att jag gärna festar till som om det inte fanns en morgondag någon enstaka gång också. Dock börjar jag snart skolan igen! Ska läsa gamla torra gymnasieämnen på komvux på heltid en termin till att börja med.

Att "umgås med dem som ger energi och inte dem som tar energi" är ett underskattat uttryck som jag på senare tid tagit fasta på. Även om jag inte är extremt flitig på att socialisera så har jag en superfamilj och en umgängeskrets som är guld värd!



Kommentera

Publiceras ej