En källaretta som luktar surt

1kommentarer

Heeey!
Jag sitter och ruttnar i en källaretta som luktar surt. Eller det är väl förmodligen de svettiga, efterfestande, bakfulla människorna som luktar surt. Jag har precis varit på affärn och insåg när jag kom tillbaka att det var nästintill outhärdligt. Dock vågar jag inte köra hem än eftersom det blev rätt sent igår så får jag glatt sitta här och underhålla mig själv ett par timmar till.

DET VAR INTE KUL IGÅR.

Till höger om mig ligger en karl med spyhink och en tillbringare vatten intill sig. Han har inte sagt många ord idag. Till vänster om mig ligger en mycket olustig konstallation.. det är en kvinna jag känner väl som fortfarande är full (och som körde sönder ett vägguttag med en rullstol igår) och en karl som jag inte känner väl men som jag hade en liten fysisk fight med igår (som jag inte på långa vägar gick vinnande ur trots att fightens regler var helt till min fördel). Sedan är mina hundar här också. Jag har varit ute med dom och fått mig lite frisk luft, de verkar lika sugna som jag på att få åka hem.

Jag funderar på att ta en liten powernap av ren tristess. Ikväll har jag dressyrträning som vanligt och sedan blir kvällen lugn, tyvärr har jag ju tagit på mig att jobba ute på flyget imorgon vilket kväver mig å det grövsta..
Hej hej

1 kommentarer

Mikki o Pappa

27 Feb 2011 18:12

Verkar ju inte vara något speciellt roligt gäng.

Kommentera

Publiceras ej