En samisk peningapung i läder

0kommentarer

Haj.

Nu är vi hemma igen hele familjen, välbehållna. Rill och Mio har varit hos Stena och Nimen har varit hos Robins mamma.

Vi inledde festandet, vid femsnåret igår, med pizza och presentöppnande. Jag fick följande items: hundben, blinkande halsband till Mio, en lila kisstratt (bild kommer senare), en liten olustig figurin, en samisk peningapung i läder, ett ölstop och en fritös. Malin fick en liten trästaty, en samisk brosch, en liten läderbörs från El Salvador, ett förkläde, hembakad fudge, ett skrivblock, en LP "Hela kyrkan sjunger" och en ful fisk gjord av något slags horn. Som ni märker var det ett mycket gynnsamt födelsedagskalas.

Det vi gjorde var att vi drack. Blev osams och vänner igen. Gick ut på krogen men ångrade det valet som vanligt. Sedan var det dags för efterfest men jag blev en slapp fisk i soffan, Malin försvann in i sovrummet för att inte återvända och Sofia gick upp i rök (gillar inte när hon gör det). Idag blev det lunch på Max och middag på Frasses men jag har fortfarande ett riktigt grovt cola-sug!

Tre som var DÄR.


(Här skulle det ha funnits en bild på Malin, hennes förkläde samt Sofia utförandes en opassande handling i kombination med detta. Jag har dock inte balls nog att lägga upp den.)

Kommentera

Publiceras ej