Godkväll.

Sitter i soffan under en filt med hela familjen samlad - karln, myshundarna, katta och badbollen. Äter chokladpudding, tittar på Pretty woman (tänk att man aldrig ledsnar på den filmen?) och känner att livet är bra.

Jag har fått förlängd heltid en månad till, inte helt fel att få jobba så mycket som möjligt nu när jag kan. Dessutom är jag superpeppad på en hemlig grej!!

Inte så dumt att först ha förträngt att vi är lediga imorgon, och sedan plötsligt inse det.. Som en blixt från klar himmel.
Hej tisdag.

Helt ok arbetsdag. Det är faktiskt lite skönt att få göra någon annans arbetsuppgifter ibland som omväxling.

Pysslade med lillhästen efter jobbet och när jag kom hem blev det hundpromenad. Hade tänkt rycka tag i förrådsstädet igen men jag vet inte om jag förmår mig..

Nu väntar jobb och trötta kvällar två dagar till, sedan ledig fredag och på lördag åker jag och Johanna till skeå på hopptävling med Gastro och Lilleman, jag är dock bara med som hästskötare, matsäcksfrossare och stolt hästägare medans Johanna får sköta den nervösa biten.

Lilla Rilla på promenad 


Såhär började min dag:

Men sen fortlöpte den i betydligt högre tempo. Nu är jag iaf stationerad i soffan. Lite kvällsfika och sen sängen!
Hallå.

Jag är så galet trööööött. Den här nya sängen hjälper oss verkligen inte heller att kliva upp, man sugs fast vid madrassen och sedan är det kört.. :(

Idag har jag fått frukost på sängen, det var ett bra tag sedan nu så det var som på tiden. Hade nästan förträngt att jag numera börjar jobba en timme tidigare på måndagar så jag måste snart börja bege mig iväg.

Skepp ohoj!
Godkväll.

Sitter och glor på baksmällan 3 med karl och djur. Inledde dagen med sovmorgon och åkte sedan till stallet. En glad Gastro fick hoppa med Johanna och sedan jobbade jag mina fem lektioner. Mina söndagselever är så glada och söta.

Men min karl är bäst.
(Lite sur bara, han försöker ibland smita undan stalledrängsuppgifterna)

Hoho.

Jag ligger i soffan med olustig aktivitet i magen (inte från badbollen), misstänker någon form av magsjuka eller liknande. Det var inte läckert att hålla i gröntkortkurs med x antal kvicka toalettbesök. Jonathan har åkt till familjen Rojo på middag och jag kunde inte följa med :(

Ska nu betala räkningar, läsa bok och mysa med Rill.

Mysiga nöten på lunchen idag

Jag har haft en bra ledig dag. Det känns som om jag hunnit massor men utan att skynda.

Började med tvättstuga kl 7. Kröp isäng mellan maskinerna. Barnmorskan med Jonathan 10.30, allt såg prima ut förutom järnvärdet så nu får jag öka järndosen igen. Jonathan är en skvallerbytta utan dess like, han skvallrar till bm om allt! Både om ridningen och glassintaget :(

Efter bm åkte vi och handlade, bland annat mat till Gastro som vi körde direkt till stallet så jag fick hjälp att bära. När vi kom hem tog jag med mig hundarna ner till mariehemsängarna, där satt vi under ett träd och njöt av finvädret en stund. J åkte till jobbet. Därefter tog jag mig tid att ringa både agria och länsförsäkringar för att bena ut ett och annat, skönt när det var klart och nu har jag koll på läget!

Åkte till hästen som fick gå i skritten och sedan bada. Vi provade ett täcke som satt som ett smäck, its a buy! Jag tvättade hästgrejer och började fixa lite i skrubben, ska jag nu ha mer hjälp med ridningen är det ju kul om folk hittar det dom söker där inne..

Nu ligger jag i soffan och äter lantbröd. Har gröntkortkurs imorgon så det blir en tidig kväll.

Fick besök på ängen. Blir ännu mer kär när han är så söt i hjälm <3

Alltså känslan av att nyduschad krypa ner i en (ny) säng med rena svala sängkläder.. Svårslaget :) Den nya sängen inspirerade mig till att plocka fram en bok! Så nu ligger jag här och läser i väntan på att karln ska droppa in från kvällsjobb.


Jaha. Mitt förra blogginlägg gick visst upp i rök. Teknikgrejer kan verkligen reta mig..

Nu minns jag knappt vad jag hade skrivit men summan av kardemumman var nog att jag ville visa upp vår nya fantastiska säng som Jonathan styrt upp.


Hej.

Idag somnade jag efter jobbet och sov till 22.30. Dusch och liten kvällskiss för hundarna och sedan isäng igen. I natt får jag i alla fall sova i nya sängen! Den är enorm och tar upp hela sovrummet.

Sov sött!
Hej.

Ikväll bloggar jag från badkaret. Det är svinvarmt här och jag håller på att somna.

Karln har blivit iväglurad av James för att plocka upp något blocketfynd och jag känner mig måttligt road eftersom det innebär att jag kommer vakna mitt i natten när han kommer hem, alternativt inte kunna somna alls eftersom jag kommer oroa mig för älgar på vägen.

Jag har iaf jobbat mina timmar samt varit ute på en skön tur i skogen med en pigg Gastro, Gabbi och Callis. Mer har jag inte orkat åstadkomma. Imorgon kommer vår nya säng!

Sov gott!
Godkväll!

Har haft en bra dag. Lunch med Ida, långpromenad i solen med vovvarna, stall och kvällshäng med Sofia (den Sofia jag inte träffat sedan mars 2013).

Nu är det bums isäng, jobbet kallar 7 imorgon.

God söndag.

Shit vilken bra ide det var att vara ledig idag. Övervägde nämligen först att vara lite girig och jobba de röda dagarna men jag gjorde inte, och idag har jag legat i soffan sen jag kom hem från stallet vid lunch. Införskaffade extra järntabletter igår så får se om man blir nå piggare. Sist jag kollade järnvärdet hos bm var det inte något att hurra för..

Karln är i skrivande stund på mataffärn och jag har tvättstuga. Spännande söndag!
Hallå.

Började dagen med en liten Miopromenad och sedan åkte vi för att hämta hem odygdigpåsen Rill.

Därefter hade jag en trevlig lunchdejt med Linda som är i stan över helgen! Vi provade den grekiska grillen i Utopiagallerian och det var fruktansvärt gott.


Jag springer nästan aldrig på gamla ersängsklasskompisar, men bara för att jag hängde med Linda stötte vi på ytterligare tre stycken.

Åkte till stallet och tog hand om min lilla sötnöt som fortfarande är lite varm i en kota även om den är mycket bättre.

Lagade american pancakes till karln, systra och Isac. Jag åt flest. Nu sitter vi i soffan med hundar och katter och tittar på dokumentär.
Mossa mossa alla människobarn.

Långfredag. Åkte med mor till Robertsfors, hon körde trots att hon inte var helt betrodd med uppgiften. Till och med mormor lät chockad när hon fick höra vad som pågick :) Det blev god påskmat hos Lennart, och en liten tupplur.

Vi stannade längs vägn så mamma kunde plocka ihop lite påskris

Jag må se ut som pomperipossa men mormor är ju så söt!

Hej.

I säng efter en lååång dag. Jobb, häst, kvällshöning och sambohäng med pizza och en mycket klyschig film.

Min häst fick för sig att skrämma skiten ur mig igår genom att kasta sig omkull i hagen, fastna under eltråden, få panik för att sedan falla handlöst baklänges. Utfallet resulterade i en svullen bakkota och tack och lov ingenting värre..

Jonathan kom hem igår och nu är livet äntligen tillbaka till det normala. Grejer utspridda överallt, badkarsbad och bra musik, sena pizzakvällar och annat som hör vårt samboskap till :) Jag fick en massa souvenirer som jag får visa upp i något senare inlägg för nu går ögonen i kors..

Godnatt!
Halloj vad skoj.

Avnjutit frasseslunch med lillebror som är här på påsklovsvisit. Ska snart ut och promenera Mio, som förövrigt lagt beslag på barnet som delat med sig av sina pommes..



God eftermiddag.

Jag har ju alltid någon overklig bild av att jag ska få saker gjorda i hemmet när jag kommer hem tidigt från jobbet. Likväl ligger jag nu i soffan med en filt och lyssnar till ljudet av en extremt bra hund som frenetiskt tuggar på ett hundben. Jag har i alla fall handlat mat!

Ska åka tillbaka till stallet ikväll och höa samt pyssla lite mer med pållen. Gastro ska få en lite lugnare vecka denna vecka med skritt och uteritter.

Idag har karln påbörjat resan hem till Sverige igen! <3



Vill bara meddela att jag och Mio snoozat bort hela denna förmiddag. Vi är av samma skrot och korn vi två.. Men så jävla skönt!

Vill också meddela (lite surt) att Jonathan tydligen gjort tre nya tatueringar i Chile och jag är jätteavundsjuk.
Hoho, hej på er ungar.

Idag red vi MsvC:2 och klättrade faktiskt upp ett par procent samt var inte sist ;) Men jag tror vi avvaktar ett bra tag innan det blir en ny medelsvår. Är ändå så nöjd med min fina häst.

Kvällens lektioner har gått super, en sån där jobbkväll då allt bara flyter på och alla är nöjda. Köpte ostkrokar efter jobbet och avrundade kvällen till ett mycket bra avsnitt av the walking dead.

Nu ligger jag i sängen och tittar på Mio som är helt utslagen efter en lång stalldag, han måste nog vara världens bästa hund <3

Bjuder på en bild på ridskolans nyaste tillskott, så söt!

Hoho.

Idag har vi gjort msvC-debut på 52%. För oinsatta så är det en väldigt dålig procent, men det gör inget. Gastro var jättefin att rida, jag kissade inte på mig och kom ihåg hela programmet. Vad jag däremot inte kom ihåg var att hälsa på domaren, vilket kostade mig både poäng och min stolthet. Programmet är egentligen för svårt för oss men varje tävlingsminut innanför staketen ger ju erfarenhet. Det fanns tyvärr inga lägre klasser denna tävling annars hade jag valt dessa.. Får se hur jag ska göra, inte omöjligt att detta är sista tävlingen med badbollen.

Nu ska jag försöka träna in morgondagens program!

Hjärtat <3

Hej.

Ledig dag idag men ändå utslut! Gastro har fått nya skor, jag red typ 1,5 h för att få ordning på grejerna inför morgondagen, Gastro är duschad och förberedd. Dagen avslutades med grillmiddag ute på udden.

Nu ligger jag i sängen och försöker träna in dressyrprogram, lättare sagt än gjort.

Godnatt!
Hej.

Jag hade denna kväll en dejt inplanerad med Sofia H, en gammal vän som jag sällan träffar och som delar min kärlek till Kent. Tyvärr blev hon sjuk, men i samma veva hörde BK-Sofia av sig och ville ta en dinner. Jag var inte sen att tacka ja förstås. Vi köpte hem mat från Café Göteborg, lurkade i soffan och hann avhandla det viktigaste. Mysigt!

Sofia älskar att få vara med på bild..

Hoho.

Nu är jag som en urvriden trasa igen. Jag tål verkligen inte folk utan ansvarskänsla. Just såna människor har gått som en röd tråd genom den här dagen.

Idag efter jobb och stall var det iaf gött att bli bjuden på mat hos pappa och sova en timme. Nu har jag haft tvättstugan hela kvällen, städat lite i lägenheten, ätit marshmallow på burk och lite annat smått och gott. Ska hinna på Ica innan det stänger också!

Tack pappa för byte till sommardäck och byte av lampa på bilen! :-*



En stor instagramfavorit





Godkväll.

Ligger i sängen och chattar med J som rapporterar från Chile. Är fortfarande på udden men tar mitt pick och pack och flyttar hem igen imorgon. 

Mio är så jävla bra, han hade lagt sig i pappas säng och skulle prompt sova där. Jag kan ju inte neka Mio något så jag lämnade honom där och gick och la mig i "mitt rum". 10 minuter senare var det någon som kröp till korset.. Då kom Mio och knackade försiktigt på sovrumsdörren med tassen och ville sova här trots allt :) Hur bra får man vara..

Hoppningen har gått bra idag! Började lite hackigt men sen blev jag varm i kläderna. G var peppad! Och duktig.

Godnatt!
God tisdag.

Alltså. Här har man tvingats gå rundningen (längs vägen, trafikerad av bilar, stavgångare och andra störningsmoment) vareviga gång. Och så visar det sig nu att det finns en hemlig skogsväg där man kan ha hundarna lösa. Dvs mycket bättre lämpad för små skogsvesslor. Rill Lingonben får man dock passa lite, han har alldeles för gott självförtroende :) Kastar sig handlöst mellan stenar och klippblock..

Från dagens promenad




Nu blir det strax jobb och sedan hoppträning för mig och G!
Oboj.

Nu ligger jag i sängen igen, fortfarande på udden. Ljuv musik uppstod nyss när Mio (som är helt besatt av tuggben) frivilligt lämnade sitt tuggben i vardagsrummet för att komma och sova med mig och Rill <3

I morse hände något fruktansvärt på jobbet, kan bara vara glad över att jag inte började jobba förrän kl 13. Vår fina ponny Diana fick vandra vidare till dom gröna ängarna efter ett akut benbrott. Det kändes så tomt att jobba med ponnylektionerna ikväll..

Fina Diana <3

Hej.

Nu ligger jag i soffan igen för en snabb lutare innan jag åker till jobbet. Vi har varit ute på en promenad off road över stock och sten, nöjda hundar men en trött matte. Sov inte så bra i natt heller pga snor och nysattacker.

Har ingen spännande info att dela med mig av. Veckans höjdpunkt lär bli helgens dressyrtävling förutsatt att jag kommer ihåg programmen, jag anar att jag kan vara ute på hal is :) En annan förutsättning är att jag lyckas få på mig mina vita ridbyxor vilket inte alls är speciellt säkert.

En liten skogsvessla

Hallå. 

Ligger i soffan ute på udden efter lite the, macka och ett avsnitt av the walking dead. Pappa ville inte se men blev så illa tvungen. Rill ligger och lökar på min arm som den lilla skeden.

Jag har inte varit riktigt kry idag, men tog en alvedon och jobbade kvällen. Sov dock fram till 15 typ och var inte taggad, hoppas jag är piggare imorgon. Det kan vara ett virus, det kan också vara någon form av min-pojkvän-är-på-andra-sidan-jorden-bakterie.

Det är nog bäst att gå i säng snart, här blir man ju släpad på 5 km promenad varje morgon oavsett väder.



Höjj!

Nu är jag hemma med Mio efter en mycket trevlig kväll hos Veronica och Sebastian. Veronica fyller år och hade dukat upp en galen fikabuffe.

La buffé 

Nyfunnen vän och min dubbelhaka

Doggybag (frukostbag?)

Vad köper man till någon som man aldrig umgåtts med utanför hippologum? Svaret blev - en liten påskblomma.

Nu ska jag dra igång en garderobsrensning! Någon som är i behov av några plagg?
Goddag.

Det var äckligt tungt att kliva upp i morse men uppenbarligen gick det ju ändå på något vänster för jag sitter nu i personalrummet och värmer min lunch efter två hästlektioner. Mio är med, vi ska snart gå en liten tur sen måste jag börja göra iordning Gastro.

I em är jag bjuden på födelsedagsfika hos Veronica och Sebastian, ska bara hitta dit först! Mitt lokalsinne är inte något att vara avundsjuk på direkt..
Hej där.

Nu håller ögonen på att avrunda kvällen här oavsett om jag vill eller ej.

Det blev lite småshopping idag på stan, men bara viktiga ting. Som en frappe tex..

Sexy pants

Frappe hazelnut

Kvällen har spenderats i stallet. Gastro och piloten skötte sig fint på hoppträning, hoppas han sover ordentligt nu så han orkar ett pass imorgon också :)

På tal om imorgon blev det ingen lördagssovmorgon för mig inte.. Ska hoppa in och ha några lektioner före träningen. Så hög tid att sova. Godnatt!

Kort uppdatering: Jag har lyckats smyga ut till tvättstugan två gånger utan att Mio vaknade och jag kunde sova däremellan. Tredje gången kom han smygande så nu är vi uppe :)

Det finns så mycket städning och sortering inför loppis i denna lägenhet så man blir alldeles matt.. Börjar ångra att jag öppnade förrådsdörren för ett par veckor sedan..
Hallå.

Har varit och stoppat i första tvättmaskinerna så nu glider jag förnöjt ner i sängen igen.. Hihihih. Det är helt ok att ha 2 meter till tvättstugan.

Natti!
Hallå.

Har jobbat mitt korta pass. Känns lyxigt att bara jobba 70%, kommer väl inte kännas lika lyxigt när lönespecn köm dock. Lagade mat till mig och pappa, han kom förbi efter ridningen. Blev sjukt mätt! Och matlådor blev det också. Nu blir det lite städning. Imorgon blir det tvättstuga, en tur på stan med Frida (jag har varit sugen på en frappuchino i flera dagar nu) och på kvällen ska Johanna hoppa Gastro på träning för Erik Berggren. 

Chörizogryta :)


Goddag.

Sitter och brunchar i soffan. Har varit och släppt ut pållarna samt gått en liten promenad med Mio i kulla, men börjar inte jobba förrän kl 12.


Hoj.

Denna dag alltså. Jobbade morgon, lagom till lunch blir jag varse om både jordskalv och tsunamivarning i Chile. Får först inte tag i karln och mina gravidhormoner säger mig att det enda rationella är att sätta mig i bilen och grina.

Sen svarade han, och tydligen är det lugnt där han är.


Har tagit ett 1,5 h långt samtal med Nora, longerat hästen och nu är det nog hög tid för ett bad.
Hej farbror Frej.

Jag jobbade 7-13 idag, mockade, åkte hem och gick ut med hundn, och sedan sov jag. Typ 2 timmar. Åkte tillbaka lagom till hoppträningen, Gastro var duktig, peppad och kissnödig hela träningen. Hade tänkt att åka och handla efteråt men det blev lite för sent - jag har således inget toalettpapper hemma. Nu ligger jag i alla fall i sänga och saknar mitt <3

Bild från imorse, såg så härligt ut i solen! Lucky.


Hallå hallå!

Nu är vi nerkrupna, den lilla delen av familjen som är kvar på nydalahöjdn. Fisi har gjort sig hemmastadd i Akilles säng, framfusig som hon är. J ringde för en stund sedan från Paris, de skulle snart flyga mot Chile.

Jag har i alla fall överlevt kvällens fem lektioner (ponnyerna har vilat en hel vecka), det gick över förväntan. Även de tre nya skötte sig fint.

Dags att sova! Börjar sju imöra, något motvilligt. Godnatt!