Hej.

Jag badar. Det var helt oundvikligt.. Badrummet bara sög in mig utan pardon, så nu ligger jag här. Tyvärr valde katten dock att göra sina behov i kattlådan precis intill badkaret. Alltså jag tror inte man förstår om man inte är utsatt hur jobbigt det är att plötsligt få en katt i sitt liv efter åtta år med hund. Mina hundar äter när dom får mat, sover tills jag kliver upp, går ut när jag går ut (givetvis sker detta efter deras behov men skulle de stå och skälla vid dörren för att få komma ut som den här katten gnäller när den vill ditten och datten hade jag varit komplett galen vid det här laget) och myser när jag vill mysa. Katten kan börja jama tre på natten för att maten i skålen inte duger, seriöst? Jag får spader. Och den bajsar alltid när jag ska bada..

Men nog om det. Jag återkommer senare med ett inlägg om hur upprörd jag är över andra saker.

Tjing


Hallå.

Idag har jag inte så mycket smaskigt över till intresseklubben.. Solen sken iaf idag, alltid en bra start. Är dock helt galet trött nu efter kvällens lektioner.. Sängen hägrar. Först en rostmacka!

Peppar Göteborg på torsdag.
Voj voj.

Idag sken solen faktiskt, mirakel kan inträffa. Den fick mig att inte vilja sova bort heeela dagen. Det blev en hundpromenad vid sjön, sedan blev det ett storkok med tomatmozzarellapasta och därefter lite hopptävling. Hade sedan mina söndagslektioner, man går lite med andan i halsen när man har nybörjargrupper men hästarna skötte sig som små stjärnor. Nu peppar jag the walking dead och en chokladmuffins.

Jättepasta - koktid 17 minuter

Lilla soffkrypet efter dagens promenad

Åh vad sugen man blir på att tävla när man sitter på läktaren. Synd att jag inte blir lika sugen när jag väl ska vara med och tävla. Jag har lite fobi för framhoppningar..

I skrivande stund sitter jag även och tittar på hoppning med världseliten, zappade in lagom till omhoppningen. Jag hann hem för att se halva mello, äta litet frassesmat och snart avrundar jag nog med ett bad!

Melloklubben, observera understället

Goddag.

Idag har mina aggressioner mot vintern svalnat lite. Dels för att plogbilen varit framme, men också för att jag och Gastro tog oss ut på en härlig uteritt med Marlene och Winston. Hästarna fick jobba lite i djupsnön och var extremt peppade.

Nu har jag varit hemma några timmar men tyvärr har jag inte fått mycket produktivt gjort. Hundarna har i alla fall fått sällskap. Ska börja åka tillbaka till Hippo om en stund trots att jag är lite trött för jag är så sugen på att titta på lite hopptävling..
Hej.

Mina stadsärenden avklarades snabbare än förväntat så det fick bli en salladslunch på barista (?). Kan dock inte riktigt rekommendera den sallad jag förtärde, halloumiskivan var tunn som ett löv och vem i hela friden vill ha sallad utan någon form av dressing?

Sällskapet

Sen blev det stall och lite hoppning. Det gick fint! På vägen hem höll jag på att köra fast när jag skulle lämna Sara på berghem. Jag hatar verkligen vinter. Sen köpte jag semlor.. Sen hämtade jag J på jobbet, jag hade inte hjärta att låta honom gå hem. Körde fast när jag skulle parkera och sedan tappade J nycklarna i djupsnön. Vinter kan förstöra minsta lilla lycka..
Hej!

Jag har haft fullt upp med jobb, aktiviteter och små stunder av sömn så bloggen har fått ligga lite i lä.

Tisdag-onsdag hade vi besök av Sylve och Lotta (jumpclub). Det började med en inspirerande kurs på tisdagen och sedan clinic på kvällen, härlig fantastisk arbetsdag men mycket att proppa in i hjärnan!

Onsdag fortsatte det med träningar och jag och Jenny smet iväg och försökte titta så mycket som möjligt. Idag började jag 7 eftersom det var så många sjuka, motionerade två ponnyer och dolade på. Nu ikväll kunde jag äntligen rida lite på Gastro och försökte tänka mig att jag hade en sträng Sylve i manegen, det gick ganska bra. Hade världens bästa pojkvän med mig som filmade lite.

<3

Nu tar jag helg, sovmorgon imorgon då! Ett besök i stan och hoppning på kvällen,

God natt!
Lång dag med mycket inspiration! Är väldigt trött och börjar 7 imorgon så får skriva mer imorgon.

Det är Akilles födelsedag idag, 8 år gammal <3 Jag får fira med en present senare i veckan. Inatt får han iaf sova i sängen för J jobbar natt ;)
Nej fy tusan, nu går jag isäng efter en hemsk kväll..

Ser fram emot jumpclub imorgon!
Hej.

Söndagsmys på Istidsgatan. The walking dead, pyjamas och lite glass som några råkade lämna kvar här igår..

Det blev en ganska lång dag idag men det har gått bra. Fyndade lite på loppisen, ett schabrak, fyra lindor, ett bett och ett pannband - allt för 110:-. Det är ju ett klipp även för en pank.
Hej.

Så var helgen över för min del, hur kan tiden rusa iväg i denna hastighet? Jag har verkligen försökt att vila upp mig nu så vi får se om det haft någon effekt.

Idag har jag slappat, varit på stallet men G har haft en vilodag, köpt middag på subban och avslutat med mello. Finbesök plus marängswiss! Det är ju dock tragiskt hur folk röstar, man blir mest upprörd av att se.

Imorgon har vi öppet hus på hippologum så jag jobbar långdag. Hoppas att det blir välbesökt!
Hej.

Jag har legat i sängen hela dagen. Det var fantastiskt.. Började med en superfrukost, sedan klädde jag halvt på mig men kröp ner i sängen igen. Sen varvade jag mellan att sova, ringa några samtal, se på tv. Vid 15-16 tiden fick jag tyvärr lämna och gå ut med hundarna. Sedan åkte jag till stallet där jag masade runt i flera timmar. Bland annat provade jag att tömköra Gastro för första gången. Jag är inget proffs och Gastro tyckte det var lite märkligt först men sen fick vi till det ganska bra, vi travade tom lite bommar. Jag ska absolut föra in det på schemat oftare hädanefter.

Snyggingen 

När jag kom hem städade jag och fixade lite mys, tyvärr hann jag nästan somna i soffan innan karln kom sig hem från jobbet. Tanken på nobless höll mig dock vid medvetande.

Hur gott är inte jordgubbar.. Och nyttigt!
Det var då en himla tur att jag tog sovmorgon idag :)


Godkväll, nu är det helg!

Vi har precis snyltat netflix och sett en dokumentär. En intressant dokumentär slår verkligen vilken film som helst! Karln somnade men jag ska försöka se varenda dokumentär i den där guldgruvan. Hoppas det finns någon om mermaids.

Nu är det läggdags här. Först var min tanke att jag skulle åka till stallet imorgon fm och skutta små hinder med de andra, men sen tänkte jag - vem försöker jag lura? Så det blir sovmorgon! Sedan en tur till stan (bankdosa fu) och så rider jag på kvällen efter lektionerna. Cheers!




Hallå där köp blåbär.

Sitter med en pannkaka och försöker samla den lilla energi jag har kvar till att gå ner i stallet och ha en lektion - pappas ridgrupp. Han vet inte om det än men han blir väl säkert hemligt nöjd.. Han har ju försökt peka ut mig för sin grupp förut men då visste han ju inte hur jag såg ut och pekade ut fel människa.
Hej hå.

Helt plötsligt kan jag inte längre logga in på internetbanken, for no reason. Har försökt i tre dagar och känner nu ett sånt sjukt sug efter att sitta och svettas en timme på banken med kölapp i hand för att fixa detta. Längtar..

Har förövrigt en skitdag. Jag har värre hy än någonsin och ingenting biter, är så sjukt trött så jag kan somna var och när som helst, och folk är ju inte riktigt kloka.. Till råga på allt så har Mikki varit försvunnen i mörka skogen på udden, jag hade magknip tills han kom hem igen. Jonathan och Rill var på väg dit i varsin varselväst.

Nog klagat. Jag vet ju att jag i själva verket har det väldigt väldigt bra. En dag kvar för mig innan helg!
Godkväll!

Borde masa mig isäng men ni vet hur det är.. Man vill äta lite chips, se lite walking dead, pilla sin pojkvän i håret.

Jag har haft en bra tisdag. Ridit vår nyaste ponny, vågade mig bara på skritt och trav idag på premiären men hon gjorde ett gott intryck.

Efter jobbet blev det hoppträning med Gastro. Jag ger mig själv både ris och ros. Hästen var fin, vi hoppade 1.25 med hjälphinder men lätt som en plätt, dock så skulle jag givetvis tappa fokus på slutet och börja rida som en kratta. Inte läckert.

Hängde kvar i stallet med mina fina kollegor, därav den sena timmen. Marlene bytte childericen mot hoppsadeln och tog några språng med en supertaggad Winston.

Ska försöka pallra mig isäng nu, lättare sagt än gjort. Godnatt!
Måndagkväll är officiell buskväll. Även om varken jag eller Gastro är speciellt busiga av oss, vi gillar mest att chilla. Ikväll tänkte jag dock att vi skulle ge oss på någon slags hästagility (eftersom Gastro är som en stor hund), men jag kunde inte få honom att kliva över detta lilla hinder för egen maskin. Varje gång stannade han bara och försökte febrilt äta upp sockerbiten..

Undrar vad nästa måndagkväll ska bjuda på, jag får klura lite. Nu godnatt!
Hallå söndag.

I fredags blev det middag hos pappa och igår mellomys med Londontema hos mamma. På dagen blev det en visit på vegovision med Ida och lille Axel och därefter fick G hoppa lite med Johanna. Det var roligt sa han!

Gofika hos mor

Idag har jag sovit allt jag bara kan men är inte alls redo för arbete. Trots att Jonathan serverat frukost på säng..
Jag är helt mållös. Min kära väns två underbara unghästar har ikväll rymt ur sin hage, sprungit ut på vägen och blivit påkörda av en buss. Det är så fruktansvärt tragiskt, ledsamt och orättvist.. <3 <3 <3 
Freeeedag. Sovmorgon, mys och pannkaksbrunch. Nu sitter karln och pluggar, jag vilar ner pannkakorna men ska snart åka till stallet och trimma lite. Ser på ett av 8:ans alla program där de hjälper fint folk att hitta nya bostäder och blir galet sugen på att flytta ut på den engelska landsbygden.

American pancakes

Godkväll.

Här sitter jag i en grön ansiktsmask och har precis kokat mannagrynsgröt. Det var inte igår kan jag tala om men mannagryns är ju bästa gröten.

Jag har ju helg nu. Jag har snoozat bort de första timmarna av den i soffan. Det blir familjehelg med middag hos pappa imorgon och afternoontea hos mamma på lördag. Och så lite kvalitetstid med karln och djuren. Och just, inte att förglömma! På lördag är det vegomässa på universum och snålvattnet har redan börjat rinna..



Kolla in det lilla bruna tv-tittar-monstret som sitter i Jonathans knä.. 


Hej.

Vaknade med en sprängande huvudvärk och spenderade morgonen med att kurera mig. Åkte sedan till jobbet lite för sent men det kunde inte hjälpas.

Nu ikväll var vi äntligen tillbaka på hoppträningen och det var superkul även om jag lyckas bli ringrostig på bara några veckor. Jag skulle inte påstå att Gastro är i supertrim efter dessa förkylningsveckor men han hoppade super idag! Och jag fick inte panik.

Nu ska jag dock återgå till att vara upprörd på diverse saker. Sedan måste jag sova.

Lökarklubben


Världens sötaste häst låg och sov när jag kom efter lektionerna. Det fick bli några varv på lina för den lille parveln som garanterat återgått till sitt måndagsmys i skrivande stund.


Hej.

Ligger i ett stekhett bad och bloggar. Mina ögon svider som fen, de har börjat göra det efter varje lång kväll i ridhuset. Jag undrar om det blir dammigt för dom små liven.. Kanske får börja hålla lektion med simglasögon.

Jonathan har fått min förkylning och sällan slår det ju fel på det här med män och förkylningar.. Han ligger nu som en blöt fläck och ojar sig, som om han är nära döden. Detta kommer att bli en jobbig vecka känner jag. Imorgon startar jag dock dagen med en sovmorgon! <3 Har låsning på kvällen så jag kan lika gärna rida efter jobbet.

Godnatt!
Sofia hade inte varit på Ikea sedan hon var 14, då var det dags tyckte vi. Inte hon, hon var mycket skeptisk. Hon shoppade dock mest av oss alla.

Min hästtavla skymtar framför Lackarns haka

Mio fick ett täcke från Ikea för 25:-. Han har ju valt att sova i hundburen så jag ville göra den lite fluffig. Han är lite förskräckt över tilltaget (en smutsig hårig fleecefilt åkte ut) men kommer nog att sova gott.



Gamarna

Det var förövrigt Sofias kväll på kasinot, inte min :P