En liten övervakare i tvättstugan 


Slöa dagar just nu, vi är skittrötta. Även lillan verkar det som. Jag tror att jag är lite förkyld.

Tröttisar

Hej!

Min lilla kotte har somnat på min bröstkorg så då passar jag på att blogga :)

I natt blev det inte så mycket sömn så det har varit ganska segt idag. J jobbade natt och jag sover sjukt dåligt då, även när lillan sover. Det stora ansvaret blir ännu större när jag är själv på natten och jag vaknar vid minsta lilla ljud.

Att jag fick hem min nya höstjacka idag och att den passade som om den var sydd endast för mig satte lite guldkant på tillvaron :) som iofs redan är ganska guldig i utgångsläget.

Har pratat med PH vet idag och på måndag åker vi ner med Gastro, jag är så nervös att det knyter sig i magen. Därför ska jag nog försöka lägga det åt sidan tills söndag kväll eller något..

Nu är det dags för Paradise! Japp, jag ser det :) med nöje!

Guldet

God måndag.

När man är föräldraledig finns inget negativt med måndagar. Eftersom vagnen fortfarande är ett relativt osäkert kort tog jag barnet på magen, hundarna i koppel och vandrade ner till Nydala i det härliga vädret. 

Jonathan var tvungn att fota oss när vi gav oss av för att vi såg så proffsigt friluftiga ut..



Jag vet att bäbisarmarna ska hänga ut längre ner men det är såhär Stella vill ha dom :)

Igår var en mysig dag, hade trevligt besök från lunch och framåt kvällskvisten! Tack alla som grattat mig både live och via luren :-*
Hej.

Förra året hade jag inte planerat något födelsedagsfirande alls, jag kom hem från stallet vid sjutiden och där hemma hade Jonathan styrt upp en överraskning. Hela lägenheten var full med familj, ballonger och fika. Samt sojakorv, för jag hade ju jobbat :) Jag blev verkligen sjukt överraskad.

Lustigt nog pratade vi lite om den kvällen igår morse, "hehe kommer du ihåg förra året då du hade styrt upp värsta överraskningspartajet!". Jag trodde ju dock ej att jag skulle bli lurad igen, men det blev jag! Jag hade då inte bjudit in till något firande igår, men vid 18 gick J ut med hundarna. Typ 20 min senare när jag och Stella sitter och lökar i soffan hör jag röster i hallen och in kliver dom i år IGEN, sjungande med ballonger, tårta och presenter. Då har J suttit ute i bilen och blåst Johanna-ballonger och alla har förberett en massa godfika. Jag är för bortskämd ibland.. Eller så har jag varit väldigt snäll :)

Mamma, Elias, Isac, Alice, Frida, Jonathan och Stella :)
Tyvärr kunde inte pappa vara med men ridlektion är ju ett fullständigt godkänt skäl att icke närvara.
Hej!

Bra morgon här på Istidsgatan :-*
Någon här fyller tyvärr 28 år idag.. 

J har jobbat natt och Stella har varit så snäll och go :-*
Hej hej.

Idag fyller jag och Jonathan 2 år tillsammans :)
Hallå.

Igår var vi i Braxsele alla tre, städade lösdrift och myste med Gastro. Jag gick en riktigt lång promenad med hundarna vid Nydala och sedan gjorde vi tidig kväll. 

Stella har sovit ytterst sporadiskt i natt så vi är lite sega här idag. Nu i skrivande stund sover hon givetvis, på mig. Lilla mystrollet. Jag har inte ens tagit på mig byxor än. Snart dags för tvättstuga här dock.. Dagarna ser sannerligen inte ut som förr :)

/intresseklubbens nya ordförande 
Hallå.

Kort resumé sen sist (tur att jag inte hinner göra så mkt på dagarna med tanke på mitt dåliga minne).

Onsdag hängde vi på udden med smul-familjen som jag kallar dem och jag lagade lasagne. Den var vegansk och ihophöftad men blev asgod, tom de kräsna köttätarna var nöjda..

Torsdag hängde jag med min älskade häst som ju tyvärr inte får lika mycket uppmärksamhet som förr. Han blev glad för mys, morötter och blev utrustad med vintertäcke. Han verkar helt återställd från sin senaste incident.

Fredag gjorde vi ärenden hela familjen, jag valde ut ett par rosa träningsbyxor som födelsedagspresent från J och Stella :) På kvällen blev det middag hos mor!

Idag har vi varit på två loppisar. Jag köpte bäbiskläder (7 plagg) och en tavla till Stellas rum (när nu det kommer att börja existera). Jonathan köpte ett stort reflexöverdrag till barnvagnen :) totalt shoppade vi för 130 kr, det är rätt kurs. Alla avsnitt av lyxfällan som jag sett på vardagarna har satt sina spår.

Nu sitter jag och snusar på mitt sovande barn samt inväntar en lugn kväll.

En bilresenär


Finn ett fel i bilen 

Det lönar sig att börja dagen med att bajsa överallt. Då får man ta ett bad i baljan och mysa med pappi i soffan medans mamman röjer upp förödelsen :)




Hohoj.

Igår var vi i Robban och sammanförde de små liven med mormorsmor, det var mysigt :)

Kusinis med sin fina mormorsmor 



Idag har vi haft trevligt besök av Ida och lille Axel. Stella fick en fin liten dress, och så kom det även ett paket på posten från Solna! Lyxigt :) Jag har även lyckats tvätta, städa och duscha ensam hemma med Stelli som haft en bra mag-dag!
Tjo.

Några av helgens happenings: i fredags blev jag bjuden på lunch på Ringvägen. Mkt gott! Fick träffa Lina och lilla Milo också.

Igår fick vi lov att lämna udden pga att Akilles reagerat på ngt med kliande och knottrig hud, som tur är gick det ner när vi kom hem men jag vet fortfarande inte vad det var.

Kvällen bjöd på partaj för mammi. Malin har fyllt år och bjöd på galej, jag styrde dit med present och alkoholfri dryck och hade en great time. Avrundade dock tidigt och möttes av en supersöt syn när jag kom hem, mina hjärtan hade somnat i soffan, den större av dem med en nappflaska på bröstkorgen.

BK med två som gick all in för att förstöra bilden :) Jag är inte dvärg, de andra bär klackar..

Hej.

Denna dag har gått rasande fort. Ett samtal, en shoppingtur (utan börs så det blev billigt för mig), en ugnspannkaka, en Rill med utslag :( , några dispyter och mys med Stella såklart.

En babysitter och en lurvig filt har blivit en säng som kan gunga, enda stället jag kan lägga ifrån mig henne på under dagarna utan att det blir högljudda protester.

Imorgon bjuder Sårra på lunch, det ser vi fram emot!
Hej.

Vi befinner oss på udden tillsammans med systra med familj. De är hus och hundvakt så vi flyttade också in helt enkelt.

Tacotuesday


Hallå.

Soffmys för mig och Stella innan vi ska iväg och fira mors födelsedag. Natten till lördag var extremt jobbig och även morgonen igår, stackars Lillis hade ont i magen och skrek som en dåre. Jag var en gråtande zombie. Jonathan jobbar hela helgen. När jag fick en invit till mor tog jag direkt barnet i pyjamasen och åkte dit, vi fick mat och mys och lite nytt liv. Sen vi kom därifrån igår har Stella varit hyfsat tillfreds, jag är dock satt på mjölkfri diet..

Vad är det med magiska mormödrar anyway? Skriken avtog redan på väg ut ur byggnaden här när jag berättade för en illröd liten trumpet vart vi skulle någonstans. Mamma fick mig att ta med vagnen trots att jag var skeptisk då vi fått vända flera gånger på väg ut på promenad då barnet panikskrikit i vagnen - nä men när mormor styr då kan man minsann sova sött flera timmar i den.

Nåväl. Nu ska jag och ögonstenen svida om! Hon ska få debutera i 70-talsklänning från myrorna.

Den bästa lilla person jag vet <3

Hallå.

Blev ingen pn här inte. Min lilla hattifnatt har haft ont i magen av och till i några timmar (läs: skrikit) men nu har hon äntligen somnat ordentligt på min bröstkorg. Därför vågar jag nu ej röra mig på ett bra tag känner jag. Jag har Idol på tvn men ingen som kan hämta snacks åt mig ;(

Förövrigt är hon helt vild det här barnet! Igår klättrade hon upp på stackars Mio! På bilden försöker jag befria honom men hon klamrar sig fast med helt galna benmuskler..

Eller var det så det gick till.. Älsklingar <3
Hallojs rackabojs.

Hela familjen klev upp tidigt idag och åkte till Braxsele. Painful att komma iväg när man bara sovit några timmar men mysigt väl på plats. Gastro ser fräsch ut, nu är det i princip bara såret som ska läka ut. Det sitter tyvärr på ett ställe som rör sig mycket och hans täcke gör nog inte läkningen lättare men det ser mkt bättre ut.

Efter braxn åkte vi och handlade en present (sjukt nöjd) och lite golunch. Sedan har jag varit ute själv och gått en timme med hundarna i perfekt höstväder. Nu sitter hela familjen (vuxna, ett barn och alla djur) i soffan och myser en stund innan J ska på jobbet. Jag håller tummarna för att lillan ska bjuda på en powernap i eftermiddag.
Alltså jag visste ju att föräldrar besitter superkrafter men inte att de kom så här tätt inpå förlossningen. I morse lyckades jag kissa, klä mig, borsta tänder och morgonpinka hundarna samt ge dem frukost på totalt 6 minuter. Resterande 54 minuter upptog barnet och ändå kom vi inte ut till bilen i tid. Vi hade nämligen utsläpp i Braxsele och morfar var med, han skulle vakta sitt barnbarn men hon sov hela vistelsen så han åkte på att mocka åt Flaxman bland annat.

Vi har även varit på  4 veckors kontroll idag och allt såg bra ut! <3